Pluspunten

super kwaliteit duidelijke bestel procedure afgesproken levertijd nagekomen

Pluspunten

Alles naar wens, goed verpakt

Pluspunten

Goede service. Op tijd leveren en goed verpakt!!

Pluspunten

Beloofde levering binnen 13 dagen. Bieden veel hulp aan bij het opmeten van de maten. Duidelijke instructies hoe het afmeten te berekenen. Mooie kwaliteit/prijs verhouding

Pluspunten

Duidelijke meetinstructies Veel keus en snel met opsturen van staaltjes Product exact zoals besteld Handig ophangsysteem, gemakkelijk op te hangen Blij met het resultaat!

Leveringsduur wat aan de lange kant

Pluspunten

Goede service, alles netjes verpakt en op tijd de spullen binnen

Voor mij niet aan de orde

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede uitleg over het inmeten van de jaloezieën. De jaloezieën zijn van een goede kwaliteit dus wij zijn zeker tevreden!

Onze bestelling is een aantal dagen later geleverd en niet binnen de 11-13 werkdagen. Het had prettig geweest als we daar bericht van hadden gekregen. Heb hier een paar keer over gebeld maar jullie waren slecht bereikbaar helaas.

Pluspunten

Doen wat ze beloven!

Pluspunten

De snelle levering van de jaloezieën, de jaloezieën zien er mooi uit, en de prijs is reëel!

Betere leveringsinformatie, pinautomaat bij de levering en de referenties aanbieden op de site. Ik vond het namelijk best engom te bestellen en ong. 800 euro aan te betalen zonder referenties te vinden en verdere informatie te krijgen over de levering.

Pluspunten

duidelijk website, makkelijk en snel monster stukjes opgestuurd gekregen, snelle levering

nu was er wel een mail om de verzending van de jaloezieën aan te kondigen maar niet dat de bestelling in productie was genomen. Maar op de site stond een duidelijke verwachte levertijd.

Sneller leveren

Pluspunten

Snelle levering, keurig geleverd.

Pluspunten

Jaloezieen passen perfect

Pluspunten

Ruime keuze in materialen en kleuren. Kleurstalen worden snel verstuurd. De invulmogelijkheden van de afmetingen zijn uitgebreid. Hierdoor heb ik precies de jaloezieën die ik wilde.

Het zou handig zijn als de schroeven erbij geleverd zouden worden. Deze ontbraken namelijk.

Pluspunten

Overzichtelijke site, levering volgens de voorwaarden en product wordt goed verpakt geleverd, goeie kwaliteit. Top!

Pluspunten

Duidelijke website met veel informatie over het product en eveneens instructie over het inmeten. Competitief geprijsd Grote keuze aan materialen en kleuren Navigatie van info naar order makkelijk Klantenservice reageert meteen bij vraag zowel via mail als telefonisch Stevige verpakking. Mooi product en relatief makkelijk te monteren.

Heb spoedlevering gevraagd en betaald en moest zelf na 6 werkdagen bellen waar de levering bleef. Levering vertraagd en uiteindelijk na 12 dagen geleverd. Tracking tool voor levering matig. Eerst levering op woensdag. Transportbedrijf was de order "kwijt" en heb twee keer moeten bellen voordat duidelijk was waar de order was en wanneer deze geleverd zou worden

Pluspunten

In ons geval een snelle levering, en goede kwaliteit.

Ik zou het niet weten het is goed

Pluspunten

Handige, eenvoudige en duidelijke website. Levering op de afgesproken datum. MAAR bovenal: prachtige jaloezieen. Exact op maat en mooie kwaliteit

Pluspunten

Goede service, overzichtelijke website, mooie kwaliteit.

Levering zou sneller mogen.

Pluspunten

ZEER MOOI GEMAAKT. NETJES OP TIJD GELEVERD

Pluspunten

mooi en de prijs is goed

Levertijd misschien iets sneller

Pluspunten

snelle levering heldere en duidelijke website scherpe prijs

Pluspunten

precies geleverd wat gevraagd is. duidelijke bestelinstructies

de levertijd was langer dan de opgegeven tijd, dat is niet erg maar informeer de klant daarover

Pluspunten

Alles perfect verpakt ontvangen. Montage verliep zo simpel en de geleverde maatvoering was tot op de millimeter. Ik heb twee jaar geleden ook al gebruik gemaakt van dit bedrijf en toen waren de siercoven niet heel aangekomen. Ik heb ze toen gemeld waarom dit niet goed ging en nu heb ik gezien dat ze dit probleem perfect hebben opgelost. Dit bedrijf verdient een dikke tien.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.