Pluspunten

Service aan de telefoon vond ik al indrukwekkend, toen had ik nog niets besteld. Super!!!

Pluspunten

Komen gemaakte afspraken na. Ook de verpakking was up to date. .

Geen. Alles zeer correct verlopen.

Pluspunten

Goede kwaliteit jaloezien geleverd voor een echt betaalbare prijs. Van tevoren krijg je gratis kleurenstaaltjes toegestuurd zodat je alles op je gemak uit kan zoeken. Goede beschrijving om zelf te meten en te monteren en aan de telefoon zeer vriendelijk personeel.

Geen verbeterpunten ga zo door!!!

Pluspunten

Correct, mooi afgewerkt, aanrader!

Pluspunten

Duidelijk formulier om zelf op te meten. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Het is aan te raden om proef staaltjes aan te vragen, kleuren zien er in het echt altijd iets anders uit(de volgende dag in huis). De houten jaloezie past prachtig en was eenvoudig op hangen middels een mooi systeem.

geen

Pluspunten

Geweldige kwaliteit houten jaloezieën ontvangen met degelijk montagemateriaal. Duidelijke instructie, met de duidelijke instructie is het ophangen een fluitje van een cent. Afgeleverd volgens afspraak in goede stevige verpakking. Exact de maat die besteld is

geen.

Pluspunten

Duidelijke website, mooie producten voor eerlijke prijzen. Goede instructie over hoe op te meten.

Tussentijdse update over levertijd zou fijn zijn.

Pluspunten

Snelle levering netjes verpakt goed ophang systeem van jalouzieen

Pluspunten

Zeer duidelijke website, fijn dat wij dmv opgestuurde proefstukjes konden kijken wat bij ons interieur past, goed verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Vlot en netjes

Pluspunten

Duidelijke site qua jaloezieën, mogelijkheden, kleuren, te bestellen stalen, maten, bevestigen van ......

Vanwege aanpassingen in huis kan ik de jaloezieën nog niet ophanden, dit volgt later.. We hebben het globaal gepast en het ziet er goed en mooi uit.

Pluspunten

Goede kwaliteit

Pluspunten

Alles perfect geleverd, keurig verpakt!! Super Pluim!!

Geen. Perfect !

Pluspunten

alles is duidelijk op de site, een goede kwaliteit en prijs, een goede service

Pluspunten

snelle levering, mooie kwaliteit

Pluspunten

Duidelijk website, super mooi kwalitatief product!

Pluspunten

Uitstekend product, voldoet aan de verwachtingen. Levering volgens afspraak, product zeer goed verpakt. Uitstekende communicatie.

Geen.

Pluspunten

Mooie kwaliteit jaloezieën voor een scherpe prijs. Keurig afgewerkt en precies zoals we hadden verwacht.

Verzending liet te wensen over. Transmission zou op zaterdag leveren. Dit is niet gebeurd. Dus voor niets een hele dag thuis blijven wachten. Na het weekend contact gezocht met zowel transmission als jaloezieën.nl. Perfect opgelost door concrete afspraken te maken over de levering.

Pluspunten

Echt super geregeld en jaloezieen zien er prachtig uit. Werken en passen top, heel erg blij mee. Kom volgen de keer zeker terug. En raad het bij vrienden en familie aan. Een heel blije en tevreden klant.

Pluspunten

afspraak is afspraak Verwachtingen zijn 100% waargemaakt. Proficiat

Pluspunten

Snelle levering, mooi product, top dat er een mogelijkheid is om kosteloos staaltjes te ontvangen, duidelijke instructies. De jaloezieën hangen prachtig in de badkamer, ga ook voor de andere kamers bestellen!

Niets!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.