Pluspunten

Goede website. Goede service. Goede kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke en goede communicatie. Goede bereikbaarheid. Levering zoals afgesproken en op tijd.

Pluspunten

Hele duidelijke instructie mbt inmeten en monteren. Kun je gewoon zelf. De jaloezieën zien er echt fantastisch uit.

Ik kom niet helemaal uit met de sier koof, waar ik toch echt het idee heb dat ik juist heb gehandeld volgens de koof inmeet instructie.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon Zeer behulpzaam

Liefst alle maten te verkrijgen in 1 soort... ook de 35 mm in abachi

Pluspunten

Goede kwaliteit, je wordt op de hoogte gehouden in ons geval omdat de bestelling was vertraagd. Prima verpakt, we zijn er blij mee!.

Pluspunten

Meedenken via persoonlijk telefonisch contact met de klant als je tijdens de bestelprocedure iets over het hoofd heb gezien. Gaf direct na bestellen een goed gevoel over een toch niet geringe bestelling via internet. Produkten goed en goed ingepakt afgeleverd.

Geen.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, super snelle levering. Artikel prima verpakt, maat/bevestigingsmateriaal alles klopte lerfect

Pluspunten

Prima telefonisch hulp gekregen bij bestellen, datum af kunnen spreken voor de bezorging. Goed op te hangen, ziet er prachtig uit.

nvt

Pluspunten

relatief snel geleverd, goed verpakt, goede prijs kwaliteitverhouding, eenvoudige montage, product voldoet aan beschrijving

voor de aluminium jaloezieën misschien de mogelijkheid bieden om een metalen draaistaafje te kiezen ipv plastic, dit gaat snel stuk zijn vrees ik

Pluspunten

Snellere levering dan de aangegeven levertijd. Mooie afwerking

Pluspunten

snelle correcte levering. toen bij levering een klein onderdeel stuk bleek te zijn, is er zonder problemen en op correcte wijze een vervangend onderdeel opgestuurd.

Pluspunten

Stalen werden snel verstuurd. Meetinstructies duidelijk. Levering snel en bedrijf is goed telefonisch bereikbaar.

Ik zou het fijn vinden als er op de website meer voorbeelden (foto's) te zien zijn van verschillende kleuren jaloezieën in combinatie met de verschillende kleuren ladderbanden

Pluspunten

Snel en correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk aanbod Duidelijke instructie betreft het opmeten Snelle service van het leveren van de kleurstalen Goede prijs kwaliteit verhouding Stevige verpakking, voor goed op de details gelet.

1. De trekoorden iets luxer uitvoeren. In plaats van 4 touwtjes voor het optrekken een dubbele lijn met verloop naar een enkele lijn. (weet niet wat alle mogelijkheden zijn, maar dit sprak ons wel meer aan). 2. Afdeklat was net niet op maat, Dit zelf op maar gezaagd met afkort zaag maar is misschien fijn om een aanstip stift mee te leveren, ook al is dit een optie in dezelfde kleur.

Pluspunten

Goede heldere informatie van het bedrijf. Je kunt de produkten ook zien. Met name voor het bepalen van de kleur. Het is misschien aan aandachtspunt, dat bij een groot vlak de kleur wel donkerder uitvalt dan je op een losse lamel ziet.

Er zou duidelijker gecommuniceerd moeten worden over de levering. 4 maanden wachten is wel heel lang, terwijl het anders gebracht werd. De maatvoering zou misschien anders moeten zijn. De lamellen zitten wel erg scherp tussen de muren. Aan ieder zijde 2 mm meer ruimte zou wel beter zijn. Vaak zit er nog een lat langs het kozijn tegen het plafond, zoals bij mij het geval is. 1 cm korter is dan handiger cq dikte van de lat. Eraf halen is niet zo handig want dan moet je alles eerst repareren. Da afdeklijst zit met magneten. Heel handig, maar je zou die ook vast moeten kunnen zetten zodat je de opening tuseen plafond en lijst zover mogelijk dicht kunt maken. De lijst zakt namelijk tot de borging naar beneden. Het meest handig is de hoogte zo te nemen dat indien je de jaloezie laat zakken, die ook helemaal meteen tot het eind kunt laten zakken. De hoogte moet dan wel precies kloppen.

Pluspunten

- Levering volgens bestelde gegeven - Levering gaat snel - Eenvoudige montage

Er zitten onderdelen in het te monteren pakket dit niet toegelicht worden / of niet nodig zijn. Dat is verwarrend.

Pluspunten

Alle jaloezieën (8 stuks) zijn prima verpakt, zonder schade gearriveerd. Alle benodigde onderdelen/schroefjes etc. in exact de benodigde hoeveelheden en alle maten conform de aangevraagde. Daarbij is de prijs/kwaliteit verhouding zonder meer goed te noemen.

Tip: wij hebben géén probleem gehad met een slecht schroefje o.i.d., maar in geval dat is het wellicht te overwegen om van de losse onderdeeltjes eentje extra mee te leveren.

Pluspunten

snelle levering, zeer mooi resultaat !

geen

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering en goed verpakt.

Geen.

Pluspunten

goede stalenservice, snelle levering, prima kwaliteit

bij gebruik van een houten koof wordt de extra benodigde ruimte aan de voorzijde niet vernoemd, bij een schuine erker kom je in het gedrang...

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.