Pluspunten

Zeer tevreden over de jaloezieen goed verpakt en heel netjes gemaakt super

Pluspunten

Het ging allemaal heel vlot, de bestelling verloopt heel duidelijk en de bezorging snel!

Zou dat niet weten, is eigenlijk prima zo

Pluspunten

Snelle levering, goede uitleg, prima prijs kwaliteitsverhouding

geen

Pluspunten

Exact geleverd wat we hebben besteld. En sneller dan de beloofde 11-13 werkdagen. Duidelijke site en bestelprocedure.

Pluspunten

Ik heb telefonisch contact gehad en ik werd er vriendelijk en accuraat geholpen

Het zou fijn zijn als je de status van de bestelling online kan zien

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd, PERFECT verpakt, uitstekende kwaliteit. Duidelijke handleiding. Hulde!!

Ga zo door!!

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Het materiaal was zeer goed verpakt, met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Alle afmetingen waren correct.

Pluspunten

Snelle reactie en goede communicatie naar de klant toe. Ik vind het erg prettig dat ik een gratis proefstaaltje kon bestellen en dit had ik ook heel snel in huis! Top service!

Pluspunten

klantenservice, op tijd geantwoord op mijn vraag track en trace product up to date heel tevreden over alles, zal zeker nog een bestelling doen bij jullie bedrijf!

momenteel geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Scherpere prijs dan in een deco winkel, maar dit is ook te zien als je goed kijkt naar bijv. de (lak)afwerking van de lamellen naar Poolse standaarden.

Van de 3 bestelde houten jaloezieën was bij 1 sprake van een productiefout en bij een ander sprake van een productiefout en schade. Je krijgt vlak voor levering wel een mail met instructies bij schade, dus je wordt enigszins voorbereid. Volgens de klantenservice is reparatie zelf uit te voeren met op te sturen verf en instructies hoe je een lamel eruit kunt zagen etc. Op laten halen kan ook maar... "u bent dan wel de jaloezie zeker 2 weken kwijt!" Dat is best lang voor een reparatie die blijkbaar ook aan huis uitgevoerd kan worden. Het bedrijf claimt een "100% Nederlands bedrijf" te zijn, maar dit is niet correct. Jaloezieën.nl is slechts een tussenpartij die productie, levering en schade-afhandeling overlaat aan de Poolse producent Kolora. Als ik had geweten dat de jaloezieën uit Polen komen, had ik een andere keuze gemaakt i.v.m. kans op schade.

Pluspunten

Alles correct volgens afspraak

Pluspunten

Duidelijke website Snelle afhandeling order Jaloezien kwamen zorgvuldig verpakt binnen Duidelijke instructies hoe de jaloezien te plaatsen. Prijs kwaliteit erg goed

Meetinstructies niet altijd overzichtelijk. Tips bij het meten zeer welkom vooral voor ruimte naast de jaloezien.

Pluspunten

goede levering, duidelijke website en prima prijs

Pluspunten

prima in orde !! keurige levering, snel ook!! voor de 2de keer hier besteld, beide keren prima. Goede kwaliteit bamboe jaloezien. helemaal tevreden!

Pluspunten

zeer snelle reactie via mail en levering ook heel snel. zeker een bedrijf waar je nog een keer bij terugkomt,

kwaliteit zou iets beter kunnen de houten luxaflex zijn wat dun.

Pluspunten

Site is zeer duidelijk, waardoor keuzes makkelijk te maken zijn evenals bestelling te doen. Verder is de levering binnen de genoemde tijd en zijn de bestelde voorwerpen zeer degelijk verpakt.

Pluspunten

Flexibele service, wordt fijn meegedacht. Snelle levering, keurig verpakt en goede prijs/ kwaliteits verhouding.

Pluspunten

prachtige houten jaloezieën, kleur exact zoals op voorbeeld op internet, gewoon echt niks op aan te merken. ook heel goed verpakt geleverd binnen de afgesproken aflevertijd.

Pluspunten

Goe verpakt afgeleverd, makkelijk te installeren met gebruikt aanwijzing

Pluspunten

Mooie jaloezieen en op tijd geleverd Top!!

Pluspunten

Snelle levering en we zijn goed geinformeerd over hoe alles in zn werk gaat

Heb ik geen.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.