Pluspunten

Zeer goede meetuitleg .Behulpzaam bij telefonische vragen.en zeer zeker snelle en correcte levering

geen verbeterpunten

Pluspunten

Alles waar ik mee te maken heb gehad. Snel monster ontvangen, levering volgens (spoed)afspraak, uitstekende verpakking, prima kwaliteit jaloezie. Voilá.

???

Pluspunten

Snelle levering, veel keus, dijn systeem om op te hangen

Pluspunten

prime site, duidelijke uitleg, goede levering, eigenlijk ben ik heel tevreden en ben blij dat ik voor deze manier en bedrijf heb gekozen

geen

Pluspunten

Prima service , en een uitstekend product !

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede maatvoering, snelle levering

Aflevertijdstip week sterk af van aangekondigde tijd

Pluspunten

Heldere website, reageert snel op vragen per e-mail, levert een mooi en uitstekend product.

De telefonische bereikbaarheid is wat minder. Op zich is dat niet zo erg maar communiceer via de website dat dit het geval kan zijn en geef zo mogelijk een reden daarvoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van product/goede verpakking

Lange leveringstermijn - zo lang dat ik zelf contact heb opgenomen om te vragen waar ze bleven….

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke uitleg op de site, makkelijk te bevestigen en snelle levering. Jaloezien staan prachtig, erg blij mee! Goede service!

Pluspunten

Prima op tijd geleverd en we zijn tevreden over de kwaliteit van het geleverde product.

Pluspunten

Eerst heb ik staaltjes opgevraagd deze waren binnen twee dagen binnen. Daarna de bestelling geplaatst 8 bamboe jaloezieën. Vervolg een snelle levering, sneller dan op de site staat, Keurig verpakt en netjes afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Resultaat mooie bamboe lamellen voor een scherpe prijs. Die ik binnen no time opgehangen had vanwege de eenvoudige bevestigingshaken. Zelfs de twee lamellen van 2.30 mtr. zijn geen probleem om zonder hulp op te hangen. Bijkomend voordeel van deze lamellen zijn dat als je ze omhoog trekt je geen pak hout van een meter bij elkaar hebt. Bij de breedste jaloezie ongeveer 30 cm. Conclusie een aanrader! Weet nog niet wat het zonlicht voor invloed heeft op de verfkleur van de lamellen op termijn.

Pluspunten

Alles perfect verlopen

Geen idee

Pluspunten

Product voldoet prima. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en levering volgens schema.

Pluspunten

jaloezieen snel ontvangen,erg mooi, mijn compliment voor de makers,ze hangen al.

ik had geen email ontvangen van de verzending,ook geen track en trace,dus was niet thuis woensdag,donderdag zijn ze opnieuw bezorgd na dat ik een afspraak had gemaakt met hun. hier zouden jullie beter op kunnen letten dat mensen vooraf bericht krijgen,verder nogmaals mijn compliment. vriendelijke groet, gerard kien.

Pluspunten

In één woord 'geweldig'!!

Pluspunten

niets aan op te merken gewoon klasse producten af geleverd

Pluspunten

Mooie jaloezieen voor een goede prijs. Netjes en goed verpakt afgeleverd.

Pluspunten

Goede service, info en prima bezorging. En vooral een prachtig, degelijk product!!

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Meer voorbeelden op de website. Het is moeilijk te voor te stellen hoe de jaloezieën er in je kamer gaan uitzien. En dan open en dicht.

Pluspunten

Keurig verpakt in doos . Snelle levering !

Pluspunten

Goede levering en goed verpakt en ziet er goed uit

Kleine jaloezie hangt scheef kan ik er zelf wat aan doen ?

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.