Pluspunten

Bezorging ruim binnen de tijd

Geen, prima site goede afhamdeling

Pluspunten

Prima geholpen met vragen die ik had. Na bestelling van 3 jalozieen zijn ze naar 7 werkdagen al geleverd. Goed verpakt, echt super tevreden.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering monsters, klantvriendelijkheid bij telefonisch contact, levering binnen termijn zoals aangekondigd, mooi product tegen een scherpe prijs!

Pluspunten

Hele goede ervaring. Goed product. Makkelijk te bestellen, makkelijk betalen, snelle en goede levering. Echt een aanrader.

Pluspunten

Zeer en zeer tevreden. Duidelijke site! Netjes geholpen aan de telefoon met mijn vragen. Sneller afgeleverd dan zelfs aangeven. Zeer zorgvuldig en netjes afgeleverd. Tot in huis bezorgd. Schitterend eindresultaat. Duurzaam. Precies op maat. Kortom. Zeer zeer tevreden klant. Chapeau! Zouden meerdere zo moeten zijn.

Misschien installeren? En een filmpje op de site van instructie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijke prijs/kwaliteit verhouding

sneller leveren en duidelijkere handleiding. Ik hou nu materiaal over wat nergens beschreven word

Pluspunten

Goede voorlichting, professioneel verpakt en snel vezonden. We wisten precies wanneer levering zou gaan plaatsvinden. Ophangen ging gemakkelijk en het bevestigingssyteem is eenvoudig, maar doordacht en solide. Prachtig produkt! Mooi afgewerkt en zeer degelijk. Erg blij mee!

Meer mogelijkheden om het produkt "live" te zien en te voelen. Dat trekt twijfelaars zonder meer over de streep!

Pluspunten

Goede service, goed bereikbaar en snelle levering

Pluspunten

Goed en snel te woord

tot nu toe niet, heb het net een dag binnen,alles hangt!!!!

Pluspunten

Goede website. Duidelijke montage instructies.

Ga zo door !!!

Pluspunten

ziet er super mooi uit en snel geleverd

Pluspunten

Verrassend snelle service-directe reactie op vragen en snelle, uiterst correcte levering, waarbij ik het heel prettig vond om precies de aflevertijd te weten, dus niet de hele dag thuis te hoeven wachten!,

Geen, ik geef dit bedrijf een dikke 10+

Pluspunten

Service, producten,alles prima

Pluspunten

Perfecte kwaliteit, keurige levering.

Pluspunten

Snelle levering duidelijk voorschriften goed prijs kwalitiet

geen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding en goede levering.

Bij invoeren maten voor op de dag montage in kozijnen, website waarschuwing laten geven dat er 1 cm van de breedte moet worden afgetrokken. Staat goed aangegeven in de meethandeling, maar een extra waarschuwing bij bestellen kan geen kwaad.

Pluspunten

bestelling, betaling, levering (super verpakt), netjes op tijd. bedrijf doet wat het beloofd.

BESCHRIJVING VAN HET OPHANGEN; maatgeving montage voorschrift niet duidelijk genoeg i.v.m.mechanisme in de bak zelf. In ons geval konden wij de bak niet inklikken omdat juist op die plek het bedieningsmechanisme zat. Opnieuw gaatjes moeten boren in plafond, beetje jammer.

Pluspunten

gratis stalen, snelle levering, aardige benadering

Pluspunten

Keurig verzorgd, en goed verpakt!

n.v.t.

Pluspunten

GOED WERKENDE EN JUISTE MAAT JALOZIE GELEVERD.

HET TRANSPORTBEDRIJF WAT DE JALOEZIE VERVOERDE GAF VERKEERDE INFO OVER AFLEVER TIJDEN . WAARDOOR ER IEMAND NODELOOS ZAT TE WACHTEN. MAAR DIT IS GOED DOOR JALOEZIEEN.NL (MARCEL)OPGELOST.

Pluspunten

prima prijs kwaliteitsverhouding,

flexibelere bezorging.

Pluspunten

prachtige jaloezieen voor een prachtige prijs, heel veel keus in materialen,kleuren,bediening, gratis voorbeeldstukjes aan te vragen, keurig afgeleverd, kortom heel erg tevreden.

Pluspunten

Snelle levering ondanks de feestdagen. Degelijk verpakt. Correctie op de bestelorder werd keurig uitgevoerd

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.