De ophang bevestigingen mogen wel wit zijn is denk ik mooier

Pluspunten

snelle correcte afhandeling. prima qualiteit materialen

Pluspunten

Snelle levering Prachtige producten

Pluspunten

Levering volgens afspraak, kwaliteit is dik in orde

Pluspunten

snelle levering van stalen snelle levering van de order supper

Pluspunten

Wij bestelden bamboe jaloeziën. De website is overzichtelijk met duidelijke instructies voor het opmeten. De bestelling is makkelijk te plaatsen. De levering was prima verzorgd en het product is perfect!

Kleine tip: Wij misten een aanwijzing voor het bevestigen van de klosjes aan de bedieningskoordjes. We hebben een beetje geïmproviseerd, terwijl het er goed doordacht uitzag.

Pluspunten

Jullie hebben een dikke 10 verdiend. Bestelling heel snel in huis, goede service van de koerier en prima afgeleverd. Alles is keurig verpakt.

Pluspunten

snelle levering, producten zien er goed uit en passen perfect

Pluspunten

Van te voren aangegeven dat de levertijd langer is ivm drukte

geen

Pluspunten

Jaloezieën netjes verpakt ontvangen. Product ziet er goed uit en hangt netjes, word geleverd met duidelijke instructies. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, keurige afhandeling via de mail en een goed product geleverd!

Handleiding die was bijgevoegd in de doos,graag in het nederlands

Pluspunten

Goede website, servicedeskmedewerker erg behulpzaam. Levering snel

Pluspunten

5 jalozieen besteld. Die prima zijn gemaakt en keurig op tijd zijn geleverd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Stalen thuis bekijken, bestellen inline is eenvoudig. Levering optijd, tracking hoelaat en chauffeur belt van te voren of je thuis bent! Prima geregeld. Het product is helemaal zoals verwacht.

Pluspunten

Duidelijke website. Levering van de jaloezie is correct verlopen met duidelijke uitleg over de levering. Het artikel was helemaal naar wens met een duidelijke beschrijving van de montage. Helemaal tevreden.

Pluspunten

Goeie instructies in verband met opmeten en montage achterf Levertijd was top

Tracking om pakket op te volgen werkte niet

Pluspunten

Goeie levering en mooi product! Perfect op maat!

Pluspunten

makkelijk bestellen, sneller geleverd dan aangegeven, keurig product. Door de gratis proefstalen konden we de juiste kleur kiezen, en was het product precies zoals verwacht. De volgende dag netjes een mailtje om na te gaan of alles goed is gegaan. Geeft een heel goed gevoel over de service.

Onze bestelling kwam na 8 kalenderdagen, ipv. na 11-15 werkdagen. pas de avond van tevoren hoorden we van de levering. Superfijn dat de levering veel eerder kwam, maar dan is het ook fijn als je dat iets eerder weet, zodat je thuis kan zijn bij aflevering. Op de kooflijst zaten wat balpointvlekjes. Niet helemaal nauwkeurig ingepakt?????

Pluspunten

Order is naar wens en ver binnen de tijd geleverd. Goed produkt.

geen

Pluspunten

goede service de jaloezieën zijn goed verpakt voor verzending

Pluspunten

Zeer tevreden, snelle levering. Na mijn bestelling via internet 2dagen later gebeld met bedrijf en van 1 jaloezie de maat laten aanpassen. Prijs verschil binnen 2 weken teruggestort op mijn rekening. Prijs ook een stuk lager dan in de winkel. Top

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.