Pluspunten

zeer netjes verpakt en geleverd

- wat detail fotos en voorbeelden op de site zetten

Pluspunten

Goede service met aanvragen van stalen. Totale bestelling, verzending en levering volgens afspraak. Via mail regelmatig info over levering, verzending, en garantie. TOP!!!! En goede prijs kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering! Goed verpakt. Exact de breedte

Lengte is volgens opgegeven maat alleen er zit een extra jaloezien in die bij gesloten stand niet helemaal mee gaat.

Pluspunten

Binnen de lever tijd geleverd, goed verpakt,stalen waren prima

Pluspunten

Mooi product

Pluspunten

via de website eenvoudig kleurstalen opgevraagt en deze werden snel toegezonden .na een goed telefonisch advies de bestelling geplaatst.zeer eenvoudige manier van bestellen.levering binnen de gestelde termijn, alles prima verpakt en geen enkele beschadiging aan de jaloezieen.kortom , een aanrader om iets te bestellen!!

geen.

Pluspunten

Prima levering

Pluspunten

perfect!

Pluspunten

snelle aflevering; eenvoudige installatie

Pluspunten

Mooie kwaliteit,voor een goede prijs. En zeer snelle levering

Pluspunten

Bijzonder snelle levering Goede, veilige verpakking Mogelijkheid aanvragen stalen en snelheid van verzenden daarvan Goede kwaliteit tegen goede prijs Ruime keuze in soorten en maatvoering

Website leidt in het begin tot verwarring tussen informatie/bestellen. Na enige oefening.. goede website

Pluspunten

* Snelle levering op afgesproken tijdstip * Duidelijke communicatie * ZEER goede prijs/kwaliteitsverhouding * Fraaie afwerking / exact passend Kortom: met recht een AANRADER!

Pluspunten

Zeer net product, levertijd perfect nagekomen, redelijk eenvoudige installatie

Pluspunten

alles klopt en levering op tijd

Pluspunten

Keurig geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kleur, oogt stevig

We hebben ons verkeken op de dikte van de (bamboe)jaloezie in 'opgetrokken' stand. Omdat de jaloezie voor een kiepraam hangt, kan het raam niet goed open. We moeten de jaloezie hierdoor hoger hangen, waardoor hij niet tot onderaan het raam hangt. Dit is niet mooi. Aanbeveling is om een opmerking te plaatsen om hier rekening mee te houden (bijv. een richtlijn van te nemen extra lengte).

Pluspunten

Bestelproces ging makkelijk. Als je vragen hebt, kun je bellen en word je vriendelijk te woord gestaan. Eindresultaat is supermooi.

Pluspunten

Goed verpakt, mooi materiaal, informatie over levering

Pluspunten

duidelijke website , relevante info , snelle levering van gewenste kleurstalen, simpele en duidelijke inmeet- en werkinstructies, kwalitatief mooi afgewerkte jaloezie

werkelijk geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werd goed te woord gestaan website is erg duidelijk. Het pakketje was erg goed verpakt en was makkelijk om op te hangen. Ben er erg blij mee.

Op website stond dat bezorging alleen op woensdag. Was. Onze jaloezieën werden op maandag bezorgd . Mischien website info aanpassen

Pluspunten

Nette levering, dik tevreden.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

voorbeeldfoto's of een gedetailleerde technische tekening van de bovenste ophanglat ontbreekt op de website. Nu we het product hebben ontvangen zien we dat het plastiek stukje waar de koord uitkomt een paar millimeters uitsteekt, waardoor onze jaloezien moeilijk tussen ons kader passen. Als we een detail kunnen zien van de afwerking, dan hadden we dit kunnen voorzien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke internet site. Snelle berekening

Kortere levertijd

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.