Pluspunten

Zien er schitterend uit !

Geen schroeven aanwezig !

Pluspunten

makkelijke manier van monteren en mooie qualiteit

Pluspunten

Duidelijke uitleg over inmeten, netjes op afgesproken tijd afgeleverd, eenvoudige montage

Pluspunten

Goede afspraak levering, tussentijd goed op de hoogte gehouden, degelijk goedverzorgde verpakking en mooie jaloezieen

Pluspunten

Goede meetinstructies waardoor de maten precies kloppen Snelle levering Makkelijk ophangsysteem

Levering tussen 8 en 17 uur op een werkdag is niet ideaal. Een andere persoon zat in ons huis om de pakketten te ontvangen. Half 4 pas geleverd.

Pluspunten

Keurig verpakt Produkt geweldig, en goed zelf te monteren door de duidelijke montage instructie. Een echte aanrader

Pluspunten

Alles, de keuze, de snelle levering, de kwaliteit

Er stond dat op de website op woensdag werd geleverd maar we kregen het al op vrijdag en keurig aangekondigd. Ook prima!

Pluspunten

Heb deze jaloezie bij een vriendin van ons moet bestellen en hangen. ik kan niet anders zeggen als oud woning stoffeerder dat het geheel er netjes en verzorgd uit ziet, en netjes afgewerkt. ik zou zeggen een aanrader voor die prijs en services.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie jaloezieën.

Er waren 10 lammellen beschadigd, waarschijnlijk door het vervoer, er zat een gat in de doos. De jaloezie is opgehaald om te repareren en als het goed is krijgen we deze volgende week weer terug. Beetje jammer maar we hopen dat dit snel en netjes opgelost word. Inmiddels hebben we de jaloezie terug gekregen en het is netjes gerepareerd! We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

Goede uitleg opmeten en montage. Makkelijk monteren.

Schroeven en pluggen ontbreken.

Pluspunten

Prijs. Kwaliteit. Relatief makkelijk te monteren. Klantvriendelijkheid.

Ik miste de schroefjes bij de beugels.

Pluspunten

site is duidelijk en bestellen is overzichtelijk en duidelijk jaloezieën van top kwaliteit. goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling is goed afgewerkt, levering op het verwachte tijdstip.

Een iets te licht ophangsysteem voor het grote gewicht (plooien al lichtjes bij het opvangen). Een extra ophangbeugel zou zorgen voor betere spreiding van het gewicht.

Pluspunten

Service, persoonlijke benadering van service desk. Fijne website. (Jammer dat aanpassen adresgegevens na het doen van bestelling nog niet kan via website) Suppersnelle levering. Pak de dozen morgen uit dus maar ga er vanuit dat dit ook weer 100% is! 100% aanbevelingswaard.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Prima product. Uitstekend verpakt

geen

Pluspunten

Keurig verpakt en goede communicatie.

De magneten van de sierlijsten zijn op meerdere plaatsen los en hebben we voor te kunnen monteren moeten lijmen. Te veel houten knoppen meegeleverd. Wij hebben bij 1 de maten verkeerd ingevuld en hebben deze dus opnieuw moeten bestellen. We hebben ook twee montage beugels te weinig ontvangen.

Pluspunten

goede kwaliteit van de jaloezie, goede afhandeling nota, snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, vriendelijk aan de telefoon, goede service.

Pluspunten

Bestellen wordt goed en duidelijk begeleid op de website. Levering conform de afspraak met prima informatie van de vervoerder. Product ziet er prima uit met duidelijke montage instructies.

Er wordt wel erg veel verpakkingsmateriaal gebruikt

Pluspunten

Snelle levering en mooie prijs en kwaliteit!

Geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

Alles was keurig verpakt en zag er goed uit, binnen de levertijd. Maten allemaal keurig. Goede omschrijving op de website.

Pluspunten

Korrekte mededelingen vooraf Perfekte levering Goede verpakking UITMUNTEND

Pluspunten

Goede afspraken en strak geregeld.

Pluspunten

mooi afgewerkt materiaal. prijs/kwaliteit goed verpakt perfect op maat

schroeven/pluggen niet meegelverd

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.