3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus in verschillende opties. Goede informatie mbt de levering. Goede prijs.

Kwaliteit veef/kleuring hout is iets te magertjes. We hebben wat kratjes op de latten waar de echte houtkleur doorheen komt. Ik denkt dat je het er ook zo af wast.

Pluspunten

Zeer tevreden , ze hangen erg mooi !!!

Pluspunten

De bestelling was netjes verpakt, instructie prima, maten waren ook correct uitgevoerd.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Makkelijk en duidelijke uitleg om te bestellen, qua afmeting, keuze, optrekkoord/tuimelkoord welke zijde enz. Heb inmiddels voor de hal beneden, badkamer, slaapkamer en de trappenhal boven besteld. Dan kun je er wel van uit gaan dat ik zeer tevreden ben.

Pluspunten

Prachtige lamellen, prima in orde geleverd. Voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Pluspunten

wijze van verpakking grote klasse. snelle levertijd

Pluspunten

Levertijd

Pluspunten

Mooi!

Pluspunten

gemakkelijk te bestellen mooi

- duidelijke foto's laten zien van het afgewerkte product. Vooral de constructie bovenaan. Wij hebben houten/ bamboe lamellen en hadden verwacht dat de bak bovenaan ook in simpel hout was afgewerkt (niet in Alu). Nu begrijp ik waarom de sierkoven er zijn, maar deze vond ik veel te klassiek voor bij ons. Hadden ook niet verwacht dat de onderste lat veel dikker zou zijn. - wij hadden de instructies voor plaatsing gevolgd ( 7 cm van de zijkanten bevestiging) - bij het bevestigen kwam dit echter net uit in het ophaalsysteem en kan de beugel niet dicht en moesten we het bevestigingspunt aldus aanpassen

Pluspunten

Mooie jaloezieën, erg goed verpakt.

Lange levertijd.

Pluspunten

Goed advies Levering zoals afgesproken prijs goed

magneetjes misschien met dotje montage kit om extra vast te zetten Schroefjes zijn wel heel kort om goed vast te zitten

Pluspunten

goede uitleg op de site, mbt opmeten jalozieen, mooie producten geleverd,

Pluspunten

Prima op tijd geleverd. Netjes afgewerkt en goede maatvoering

Pluspunten

Goed verpakt, zeer goede en snelle service. Ik had me vergist in het ophangsystheem voor 1 raam binnen 2 dagen had ik de juiste in de bus, top! Ook de jaloezieën zijn van mooie kwaliteit.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling is snel en goed afgehandeld. Prima kwaliteit. Goede e-mailcommunicatie.

Bezorging is niet handig geregeld. Montagehandleiding bevat storende fouten (positie ophangpunten) en onduidelijkheden (aantal ophangpunten).

Pluspunten

Op tijd en volgens afspraak geleverd. Tijdspad van bestelling tot levering was 1 1/2 week.

Pluspunten

Goed en snel geleverd

We hadden geen idee hoe de en waar de ophang beugels bevestigd werden.bv hoever van t raam en welke kant is voor.

Pluspunten

heel erg goed verpakt zou bijna zeggen wat kan er nog fout gaan helaas weet je het maar nooit met transport bedrijven Het hout en de oppervlakte ziet er mooier uit dan de toegezonden stalen zeer goede prijs kwaliteit verhouding

plak een sticker op de rail met het aantal benodigde ophangbeugels De overlap van een paar mm is echt minimaal waardoor je erg veel last heb van inkijk persoonlijk had ik liever iets meer overlap gehad waardoor bij een beetje kantelen het naar binnenkijken niet meer mogelijk is Nu moeten wij de jaloezieën geheel dicht kantelen om dit te bereiken Jullie zouden een paar tips kunnen geven mbt inkorten op breedte maken indien je de jaloezienen wil verplaatsen ik denk aan knippen zagen of terugsturen naar jullie misschien kunnen jullie laten zien hoe jullie het doen ? Er zouden misschien wat foto's met tips op jullie site kunnen worden geplaatst In tegenstelling tot verticale lamellen hoef je dit niet strak in te meten mijn ervaring strak ingemeten maakt de ruimte kleiner grote ruimte van 20 mm rondom maakt dat dezelfde ruimte veel groter lijkt omdat je mer diepte creëert Dit kunnen jullie makkelijk kunnen laten zien anders wil ik wel een paar foto's toesturen Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben een tevreden klant

Pluspunten

Alles was naar wens.

Pluspunten

nette afhandeling, snelle levering, goed van levermoment op de hoogte gehouden middels track&trace, mooie jaloezieën

Pluspunten

volgens afspraak goed en op tijd

Pluspunten

goede communicatie, niet al te duur, prima en zeer mooi product geleverd

geen eigenlijk, misschien dat er wel iets gedaan kan worden op de website. Zodat je een voorbeeld kan zien hoe je luxaflex eruit ziet zodra je alle onderdelen op de zite bij elkaar gezocht heb. Dat mistte ik wel namelijk.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.