Pluspunten

Zeer mooie kwaliteit jaloezieën. Correcte levering.

Pluspunten

Makkelijke site, goed in te vullen, ruime keuze en snelle levering

Pluspunten

Passen perfect en de kleur en de houtnerf in deze jaloezieen zijn echt geweldig ben erg tevreden Nu dat ze voor de raam hangen zie je niet dat het materiaal van aluminium is het lijkt net echt hout De geleverde materialen zorgde er ook voor dat ze snel en gemakkelijk konden worden opgehangen, binnen een half uur was het klaar. Snelle levertijd nadat ik de bestelling had geplaatst

heb ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi én snel geleverd.

Meegeleverde schroeven te klein.

Pluspunten

Nette berichtgeving. Vlotte levering. Goede kwaliteit. Verreweg de goedkoopste in onze omgeving.

Pluspunten

Goede website met duidelijke uitleg.

Pluspunten

Mooie kleur en geheel ziet er prima uit

Pluspunten

De site werkt zeer prettig, ook het teruggaan in pagina's bij de bestelling is zeer goed omdat je niet steeds bij een wijziging alles weer opnieuw in moet vullen. Ik heb 3 houten jalouzien besteld waarvan 1 met iets afwijkende kleur, dit werd de dag na de bestelling door een medewerker nog even nagevraagd of dit zo de bedoeling was, heel attent! En de zeer vlotte levering en goede verpakking was heel goed verzorgd! Complimenten !!!

Het enige punt dat wellicht technisch nog verbeterd kan worden ,is de kier tussen de bovenste lamel en de bovenbak als de lamellen gesloten zijn.

Pluspunten

Mooi product voor goede prijs , snelle levering ,

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke site. Vriendelijke mensen.

Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk te bestellen Snelle levering

Pluspunten

Uitstekende service! Prachtig resultaat!

1 houdertje om gordijnen af te stellen was niet volledig doorgeboord, voor de rest was alles tip top in orde!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie jalozieen

Kleur afwerklat te donker ten opzichte van de lamellen Kantel stok komt subtiel over zeker indien stok uit 2 delen bestaat. tevens kleur stok te donder te opzichte van de lamellen

Pluspunten

kwaliteit, prijs, service na verkoop

transportfirma, leveringstijden werden niet gerespecteerd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Geen goede schroeven er bij gedaan, de 4 bolkopschroeven kan je niet gebruiken , anders kan het profiel er niet in. Speciaal platte schroeven moeten kopen. De twee zij kanten zitten niet goed vast, klemmen niet. Montage in raam met schuine glaslaten niet mogelijk, behalve als je opvul latjes gebruikt.

Pluspunten

Goede kwaliteit, solide verpakt en verzonden, snel geleverd, redelijk geprijsd

Pluspunten

De bestelling, zeer vlotte levering, betaling en service alles vonden we positief.

Wij konden de prijs van de koof niet vinden op de website. Kan aan ons liggen hoor.

Pluspunten

Prima product, precies wat we willen.

Pluspunten

Mooie jaloezieën, goede service, na één telefoontje 2 andere ophangbeugeltjes toegestuurd gekregen.

In de ophanginstructie staat dat de eerste en de laatste ophangbeugel 9 cm van het begin resp. eind moeten worden geplaatst. Dat gaat niet, dan komt deze midden in het ladderkoord blokje en dat past niet

Pluspunten

Goederen prima verpakt ontvangen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Geleverd volgens afspraak. Correcte email correspondentie.

Kleine order kleine verpakking

Pluspunten

Duidelijke communicatie, super product en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

netjes geleverd en duidelijke beschrijving erbij.

De extra kosten die je moet betalen om het product op een bepaalde tijd geleverd te krijgen vindt ik erg hoog. Als ik het bedrijf aan een kennis aan zou bevelen zou ik dat er wel bij vertellen want voor veel mensen hoeft het dan al niet meer.

Pluspunten

Goede service. Mooi materiaal, mooi materiaal, goede instructie erbij

Bestelinstructie op website mag toch iets eenvoudiger. Ik had bijna de luxaflex 1 cm te breed besteld en het bestellen van de koof lukte niet. Maar de klantenservice aan telefoon was prima

Pluspunten

snelle levering keurig

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.