Pluspunten

Snel geleverd, goede afwerking.

Pluspunten

Duidelijke site. Het bestellen is kinderlijk eenvoudig en er zijn veel mogelijkheden. Nadat ik kan oordelen worden scherpe prijzen gehanteerd. Het product wordt snel en keurig verpakt afgeleverd. Niets dan lof!

Pluspunten

Snel, kwaliteit en goede prijs.

Koof was niet dezelfde maat als doorgegeven. Dit moet wel het geval zijn.

Pluspunten

Ze zijn echt prachtig. goede kwaliteit. De levering was snel. Alles prima in orde

Pluspunten

Zeer tevreden over de levertijd en het geleverde produkt,

Pluspunten

Snel geleverd.

Pluspunten

Alles zag er goed uit, verpakking was perfect. Snelle levering.

Schroeven die niet snel doordraaien, het kan zijn dat de doe het zelfer meerdere keren los en vast moet draaien.

Pluspunten

Na de aanvankelijke problemen met de aflevering heeft Jaloezieen.nl. de levering correct volgens de vervolgafspraak geleverd. De extra kosten voor de leveringsafspraak en een vergoeding in de vorm van een korting is verstrekt. Keurig opgelost, ik ben zeer tevreden.

Helaas wordt de door u geadviseerde aanvullende opmerkingen in de bestellingsmail over het aflevertijdstip kennelijk niet gelezen. Ik heb bij mijn bestelling met fact.nr. 20142351 dd 6-10-2014 uitdrukkelijk verzocht uw levering pas in week 44 plaats te laten vinden. Om een tijdstip nader te kunnen bepalen heb ik €39,00 extra betaald. Tijdens mijn verblijf in het buitenland werd ik door de bezorger gebeld dat de levering reeds heeft plaatsgevonden en wel op een ander adres. Het is mij momenteel niet duidelijk waar mijn bestelling is! Ik verzoek u omgaand kontakt hierover met mij op te nemen.

Pluspunten

Naar aanleiding van mijn klachten in de eerste recensie nam jaloezieen.nl contact met mij op. Na uitvoerig mijn problemen te hebben aangehoord en de belofte dit te bespreken met de transporteur en de leverancier, stelde men voor nieuwe jaloezieen te leveren. Naast de jaloezieen gratis te vervangen werd ook een gratis montage door een medewerker van jaloezieen.nl aangeboden. Op afspraak kwam de monteur langs met de nieuwe jaloezieen die in korte tijd keurig werden gemonteerd. Petje af voor deze vorm van klantenservice! De eigenaar gaf aan zoveel mogelijk te doen om de klant tevreden te stellen. Dat zijn ze zeker nagekomen, een zeldzaamheid in deze tijd!

Pluspunten

Dagdeel aflevering volgens planning.Prima. De jaloezieën waren goed verpakt, waardoor beschadiging nagenoeg is uitgesloten. De jaloezieën kon ik ophangen aan de beugels van de oude luxaflex, dus ik hoefde niet te boren of iets dergelijks. Het op en neer laten van de jaloezieën gaat minder zwaar, dan ik gewend was. Al met al ik ben heel tevreden over dit produkt.

Toch een montagehandleiding bij de zending voegen.

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Levering was na 2 weken, zoals beloofd. Netjes verpakt. Product voldoet volledig aan de verwachting. (Blijft toch spannend als je een groot bedrag overgemaakt hebt en het product nog niet hebt gezien!) Makkelijk te bevestigen.

Pluspunten

perfecte levering. Veel vroeger dan het aantal leverdagen die aangegeven stonden. Geen opmerkingen.

geen.

Pluspunten

snelle acurate levering

Pluspunten

mooi verpakt

kan ik ze zelf inkorten er zit een lat teveel in ze rust op de vensterbank graag hierop antwoord

Pluspunten

-Snelle Service -Netjes afgeleverd (korte levertijd) -Goede kwaliteit -Aantrekkelijke prijs -zelf inmeten is geen probleem ..neem je tijd hiervoor ... goede meetinstructies staan online -montage erg makkelijk

1) Meer sfeer afbeeldingen op de site plaatsen voor inspiratie. 2) Achter de jaloezien ledstrip plaatsen, savonds erg mooi licht effect

Pluspunten

Jaloezien zien er prima uit. Snelle en zeer nette levering!! Verpakking is echt uutzonderlijk netjes.

Gewoon zo doorgaan. Dan blijf ik klant!

Pluspunten

Makkelijk te bestellen , snelle leveringstermijn.

Pluspunten

Snel op te hangen, mooie uitstraling! Voor de andere kamer en woonkamer ga ik ze ook kopen!

Grotere tekening en tekst

Pluspunten

Eenvoudige website Correcte levering Goede verpakking

Met name voor de positie van de ophangpunten kan een handleiding handig zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ziet er netjes uit op tijd geleverd

Bestelling is een halve centimeter breder geworden dan dat was doorgegeven. gelukkig had ik de maat iets krapper doorgegeven zodat de jaloezieen toch paste. Jaloezieen.nl heeft aangeboden na contact om de jaloezieen kosteloos aan te passen naar de bestelde maat. Maar gezien ze passen zie ik daarvan af. Dus ondanks een maatvoeringsfout een nette service.

Pluspunten

mooi afgewerkt, wij komen terug voor onze living

koof ( afwerking lat) was bij ons 0.5 cm te groot wij hadden niet gedacht dat die iets groter was dan de rail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit, lage prijzen

bied toch ook de mogelijkheid aan om de maten op te komen nemen want bij ons is dat mis gegaan :(

Pluspunten

Mooi product en snelle levering!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.