Pluspunten

Zeer duidelijke site met goede uitleg over hoe te meten en plaatsen. ruime keuze. Duidelijk menu door de bestelling heen. Levering op afgesproken tijd. Goede service bij problemen. Goede prijs.

Pluspunten

levertijd, verzending en afwerking prima.

Onderste buis van de jaloezie is erg ligt.Een zwaardere kwaliteit verbetert het sluiten van vooral de onderste lamellen enorm.

Pluspunten

snelle levering, goede info over pakket, goede kwaliteit, prima eindresultaat, degeleijk verpakt

Handleiding montage toevoegen of een verwijzing naar de site vermelden bij het pakket.

Pluspunten

ziet er keurig uit en goed verpakt

ik miste de schroefjes

Pluspunten

Prijs Kwaliteit Volgen van order. Betaalgemak. Leertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. goede prijs

kwaliteit is redelijk maar niet om over naar huis te schrijven

Pluspunten

Mooie jaloezie, exact op maat en vele kleuren. Prima service.

Geen.

Pluspunten

Perfecte website, meetinstructies en prefect verpakt met leuke extraatjes

Prijs is erg hoog. Levering een beetje aan de trage kant en ik heb handmatig de ophangbeugels nog moeten verbuigen voor goede passing

Pluspunten

Prijs/kwaliteit Prima verpakt

Pluspunten

snelle verzending en goede kwaliteit jaloezie.

geen

Pluspunten

goede producten heldere communicatie

sneller leveren ophang instructies in de doos stoppen

Pluspunten

Snelle reacties en vlotte afhandelingen. Ook bij speciale wensen. Jaloezieën zijn netjes afgewerkt.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goed en netjes afgewerkt, netjes afgeleverd. Duidelijk en makkelijk te bestellen op de web site.

Ga zo door, misschien ook gratis bezorging op andere dagen.

Pluspunten

Goed product, snelle levering,. Prima meet uitleg én ophang uitleg.

Pluspunten

heel snelle levering, binnen 7 werkdagen kleur prima

Pluspunten

Goede instructie voor opmeten/ophangen Goed verpakt voor transport

Geen.

Pluspunten

correct komen hun afspraken na

geen

Pluspunten

Heel snel en goed

Geen prima

Pluspunten

De jaloezieën zijn snel klaar

Woensdag is mijn moeder de hele dag thuis gebleven om de jaloezieën te ontvangen, maar ze zijn niet geweest! Aan het einde van de dag hebben wij zelf maar gebeld om te vragen wanneer de jaloezieën geleverd zouden worden! We kregen te horen dat ze niet meer mee konden in de vrachtwagen! Wat nou als ik een vrije dag van m'n werk had genomen?

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, kleurstalen andere dag in huis, jaloezie eerder geleverd dan verwacht. Uitgebreide keuzemogelijkheid, duidelijke uitleg. Gemakkelijk. Vraag per mail werd snel en duidelijk beantwoord.

Ik kreeg een mail mbt het direct controleren van het product na ontvangst. Nu werd het product wel heel fijn eerder geleverd, maar ik heb niet direct de mensen die het voor mij die dag ophangen. Dus ik kan het product niet op alle punten controleren. Veder helemaal top.

Pluspunten

Een (draad) van onze luxaflex was kapot gegaan. Op zich is dat natuurlijk niet fijn, echter de snelheid, kwaliteit en prettige manier waarop dit door Jaloezieen.nl is opgelost maakt dit meer dan goed! Een schoolvoorbeeld van hoe garantie zou moeten werken.

niet van toepassing

Pluspunten

Duidelijke website en keurig afgeleverd.

Kleur toont op pc scherm toch wat anders dan de werkelijkheid denk ik. Ik had parelwit gekozen maar vond het toch wat donkerder dan op de website. Dus bij twijfel of als het echt exact een kleur moet zijn even een staaltje aanvragen.

Pluspunten

Ik vind het geweldig. De jaloezieen hangen inmiddels, goede maat, mooi materiaal. De website is duidelijk en ook de bezorging is precies zoals aangegeven.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.