Top kwaliteit en alle maten beschikbaar!

Wij moesten een kleine jaloezie hebben met een aparte maat. Op deze site kan je dit heel makkelijk invoeren.De jaloezie is heel mooi en van goede kwaliteit!!Ik ben er heel blij mee!!

uitstekend

snelle levering,goede kwaliteit

Zoals altijd: geweldige service

Op tijd en goed verpakt geleverd

Goede voorlichting en goed product.

Goede tip om monsters aan te vragen. Telefonisch goed geadviseerd. Product is keurig verpakt en op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geen schroeven erbij

Er zaten geen schroeven bij

uitstekend

via de website goed zelf op te meten en te bestellen en perfect geleverd , erg blij mee , al eerder dezelfde ervaring dus een aanrader! ( tip voor jullie mss.: voor bevestiging in raamkozijn onder ventilatieroosters zou een ophangbevestiging erbij heel fijn zijn, mijn man maakt zelf een constructie, maar voor de niet zo handige medemens zou dat een uitkomst zijn denk ik).

Tevreden

Ondanks de corona, toch snel geleverd.

Top geregeld!! Snelle levering, prima verpakt.

Mooi, goede prijs en kwaliteit.

Tevreden van mijn bestelling.

Mooie jaloezieën, netjes verpakt verzonden. Snel geleverd.

Mooie Jaloezieën Netjes verpakt verzonden. Snel geleverd.

Goede snelle levering

Duidelijke website, snelle levering. Product precies zoals bestelt, dus alles naar wens.

Heel blij mee, zeer strak, perfect op maat

Levering goed verpakt, prijs kwaliteit aanrader, resultaat is prachtig

Ik ben zeer tevreden.

Het is zoals ik wenste dat het was.

Alles goed behalve de kleur beige is iets afwijkend.

De beloofde levertijd werd exact aangehouden Geen beschadiging. Goede administrstieve afhandeling.

Keurig de stalen gratis bezorg. Bestelling ook volgens afspraak over de levertijd bezorgd

Uitstekend!

Jaloezieën besteld met de hoop dat ze binnen kwamen voor de verhuizing. Ze hebben hem ruim binnen de verwachte levertijd bezorgd. In eerste instantie twijfelde ik over de maat. Heel vriendelijk geholpen door de mevrouw aan de telefoon waardoor hij nu perfect past! Erg blij mee :)

Super snel en perfect

Top alles was volgens mijn bestelling en de kwaliteit is ook heel goed. In toekomst zal ik weer bestellen bij jullie voor de woonkamer.

Geweldig mooi

Wij zijn super tevreden over de kwaliteit

zeer tevreden met de bambo jalozieen

[k vind het een goed produkt en de prijs was ook goed. de jalozieen zijn met 2 vingers op en neer te laten . echt werkt superlicht. ook zien ze er keurig afgewerkt uit. we zijn er blij me vriendelijke groet jan en mayra creemers

Alles keurig en snel.

Goede website. Makkelijk om te bestellen. Bezorging heel goed en netjes.

Juiste maten doorgegeven en perfect geleverd!

Nadat ik de jusite maten heb doorgegeven (tip: gebruik het meetinstructie formulier) heb ik de jaloezieen perfect geleverd gekregen. Ook het ophangen was een fluitje van een cent. Het ziet er perfect uit, zeer tevreden met het resultaat.

Duidelijke site, mooi product en goed verpakt

Mooi product, goed verpakt!

Het was het wachten 2 weken zeker waard

Makkelijke duidelijke site goede instructies voor het opmeten. Netjes ingepakt Degelijk materiaal Alleen de ophanging ben ik niet zo tevreden over dit kan anders. Maar voor de rest ziet het er goed uit

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.