Heel erg blij met mijn nieuwe jaloezieën

Jaloezieën.nl heeft de jaloezieën goed op maat gemaakt en netjes in een goede verpakking afgeleverd. Er zaten geen schroeven bij. Bewust? Omdat het bedrijf niet kan inschatten wat je nodig hebt aan lengte. Heel blij met mijn nieuwe aankoop. Het is dé aankleding van mijn nieuwe werkkamer.

Uitstekend!

Vier jaloezieën besteld waarbij een van de sierkoven niet helemaal mooi was afgewerkt. Direct vervangen voor een nieuw exemplaar. Kwaliteit en service dik in orde!

Op maat geleverd en past altijd!

Fijne website en duidelijk uitleg. Inmiddels onze tweede bestelling en zeer tevreden

Goede kwaliteit materiaal en hangt makkelijk op

Zelf opgemeten, dus dat was even spannend, maar paste perfect. Het oogt echt heel mooi en is eenvoudig te bedienen.

Topmateriaal

Even zoeken nr de juiste pluggen maar nu het hangt prachtig

Past precies

Snelle en correcte levering

Online dergelijke producten bestellen is altijd even spannend, maar zijn perfect geleverd. Mooie kwaliteit en ook snel geleverd.

Heeft aan alle verwachtingen voldaan!

Goeie instructies. Prima kwaliteit. Korte levertijd.

Correcte en tijdige levering. Een klein mankementje: bij het neerlaten blijft de jaloezie ca 10 te vroeg hangen, moet dan met de hand verder worden neergelaten. De bedrading loopt niet helemaal soepel. Maar niet een onoverkomelijk probleem. Vandaar “goed” en niet “uitstekend”.

Goede service,snelle levering en uitstekende kwaliteit jaloezieën.

Prima bedrijf

Na vragen en wensen prima geholpen. Tip top. Prima bedrijf

Prima geregeld!!

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd

Uitstekend!

Product zoals omschreven en precies op maat. Zeer zorgvuldig verpakt. Bedrijf besteed zorg aan producten en de klant! Ik ben zeer tevreden. Eerst één product besteld en wij waren daar zo tevreden over dat we snel een tweede bestelling hebben geplaatst.

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden met de mooie jaloezieën die zelfs ruim op tijd geleverd was! Er ontbrak een klein onderdeel en die kregen we meteen de volgende dag in de post! Service zoals service bedoeld is, chapeau!

Alles goed verpakt, duidelijk instructies, snel en in goede prijs.

Kwalitatief goed en precies op de maten die ik heb doorgegeven.

Vrij snelle levering, goed verpakt en alle maten kloppen, de juiste kleur en de bediening zijn goed en jaloezie hangt mooi voor het raam.

nog geen ervaring , worden nl over 10 dagen opgehangen .

hier kunnen wij nog geen oordeel over geven , telefonische contacten die we hebben gehad waren erg goed .

Gweldig

Snelle bezorging.goed verpakt. En fantastisch resultaat

Geheel tevreden over de informatie, de verzending en het produkt.

Prachtige jaloezieen.

Prachtige jaloezieen, stevig verpakt en snel geleverd.

Ziet er geweldig uit en precies zou als ik dat wilde

Levering sneller dan verwacht, maatvoering top.

Goede levering en maatvoering was exact

Makkelijk te bestellen via internet

Slecht

Alle 2 de lamellen passen niet, echt meer dan teleurgesteld in alle opzichten! Heel zorgvuldig opgemeten en lang moeten wachten totdat ze er waren en dan blijken ze alle 2 niet te passen.

TOP TOP TOP TOP

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.