Goede kwaliteit.

Goed, mooi wn goede beschrijving mee geleverd. En zeer goed verpakt om schade te voorkomen. TOP

Mooie kwaliteit, passend en goede kwantiteit

Mijn jaloezie hangt prachtig

Beste, Prachtige jaloezieën, perfect op maat! We zijn ook zeer tevreden over de service, de levering, de verpakking,... Ook de uitleg over de montage en gebruiksaanwijzing waren zeer duidelijk! Top! Vriendelijke groeten, Chris Devinck

Ja best goed

1 paste heel mooi. De 2e was 1 cm te lang. Nu hopen dat die kleiner gemaakt kan worden

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden en binnenkort plaats ik mijn volgende bestelling!

Perfect!

Super geregeld!

Perfect!!

Degelijk, precies op maat en mooi afgewerkt. Zou het bij een volgende keer zo weer bestellen.

Top !!!

Mooi en kwaliteitsvol product. We zijn er zéér blij mee.

Netjes geleverd en op tijd

Prima jalouzien, wit hout 50mm., helaas geen beschrijving voor monteren houten kluisjes aan optrekkoord

Goed product, goede service

Onze jaloezieën zijn super mooi en precies zoals gehoopt. Er was een klein productiefoutje maar na een mail werd er voorgesteld het te laten maken of ik kon het zelf aanpakken met duidelijke uitleg. Dat laatste heb ik gedaan en nu is het perfect. Al mijn vragen snel en goed beantwoord en een mooi huis met jaloezieën. Dankjewel

Super mooi!

Mooie afwerkingen, maat precies goed. Alleen jammer dat er geen pluggen en schroeven bij werden geleverd.

Uitstekende levering

Alles prima op maat geleverd. Kwaliteit prim

Keurig op maat .. duidelijke uitleg voor monteren.. mooi materiaal. Ik ben heel tevreden.

Prima jaloezie

Tijdig geleverd en conform bestelling. Goede prijs waarde verhouding

Prettige website goed product

Tevreden klant

Prima jaloezien ontvangen

Keurig verpakt geleverd met een duidelijke montage instructie. Zien er heel mooi uit.

Zou fijn zijn als er een lakstift bij zou zitten om de lipjes van de ophangbeugels in dezelfde kleur als de jaloezie te maken

Heel mooi

Een heel mooi gordijntje die perfect past

Prima jaloezieën met een prima prijs en keurig op maat

Makkelijk te bestellen, goede handleiding en is precies wat ik had verwacht. En ook in deze drukke bezorgtijden op tijd geleverd

Zeer mooie kwaliteit

Erg blij met de Jaloezieen. De kleur komt overeen met wat ik heb ontvangen. Goede prijs kwaliteit!

Super adres voor luxaflex

De luxaflex waren goed ingepakt en makkelijk te op te hangen. Ze hebben heel veel kleuren van smalle tot bredere.. ook zijn de koorden van hetzelfde zoals de luxaflex is ,de keuze is reuze.?

Wederom top kwaliteit en service

We hadden voor onze badkamerraam een kleine jaloezie besteld. Deze levering ging zo na tevredenheid dat we voor onze werkkamer een grotere bestelling hebben gedaan. En weer is er top kwaliteit en service geleverd.

Super!!

Vriendelijk bedrijf, goeie ervaring mee, goeie kwaliteit jaloezieën, wij zijn er blij mee

wij zijn heel tevreden

ze zijn heel mooi wij zullen het zeker aanraden als er iemand vraagt vanwaar ze komen

Uitstekend en prima after service

Levering was uitstekend en na missen van een dopje binnen een dag geleverd

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.