Supertevreden

Kleurstalen gekregen, ruime keus overigens, maat gemeten en besteld. Zeer goed verpakt en exact op maat.

uitstekend.

goed en snelle levering en ook goede service. positief dat je kleurstaaltjes kunt aanvragen. deze werden dan ook snel geleverd.

Ondanks corona toch een snel levering

Heel mooi !

Jaloezieën op maat besteld en ze zien er prachtig uit ! Wij zijn erg tevreden !!

Snel en goed geholpen door de klantenservice. Erg blij met de op maat gemaakte jaloezie voor onze woonkamer!

Mooie kwaliteit

Goed advies en snelle levering

Mijn ervaring met jaloezieen.nl is goed. Telefonisch goed advies ontvangen en de levertijd was vrij kort. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima.

Goed product en service

Ze zijn echt super mooi

Voor een 2e keer besteld. Zegt genoeg.

Mooie afwerking, ziet er strak uit!

Mooie jaloezieën die eenvoudig te monteren zijn.

Perfect!

Voor de vierde keer jaloezieen besteld en wederom perfect! Goede prijs & kwaliteitverhouding.

Bijna perfect

Qua levering geen klachten. Ik heb wel een opmerking. Als ik witte jaloezieën bestel en wit band ga ik er vanuit dat dit matched ! Dit is niet het geval. Als ik op jullie site terugkijk zie ik dat het ook anders had gekund. Jammer dat dit niet duidelijker staat aangegeven

In één zin TOP

Goede klanten service Snelle levering Mooi product Niet duur Een echte aanrader In één woord TOP

De geleverde producten voldeden uitstekend

De drie jaloezieën die we voor de eerste keer bij jullie besteld hadden, werden top geleverd. De opgegeven afmetingen en kleuren klopten als een bus. Geen beschadigingen mede door de zorgvuldige verpakking. De bijgevoegde beschrijving voor het ophangen van de jaloezieën was duidelijk. De prijs kwaliteit verhouding was prima.

Helemaal top!

Wij vonden het best spannend. Het zelf opmeten en de maten doorgeven. Of alles wel goed zou gaan. Maar het is ons super meegevallen! Duidelijke uitleg hoe je het moet meten vind je in de pdf. De levering duurde een paar dagen langer dan normaal, maar dit staat netjes op de site aangegeven. Het ophangen was zo gedaan, het klopte precies! Wij zijn echt heel erg blij. Raden het iedereen aan!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit.

Altijd keurig en veranderen na een paar dagen was geen probleem

goede prijs-kwaliteit en gebruiksgemak

2e bestelling na 5jaar, nog altijd heel tevreden van. Heel goede prijs-kwaliteit handige website met goede uitleg

Maatwerk heeft duidelijke meerwaarde

Degelijk product, mooi afgewerkt en makkelijk te installeren. Met de jaloezie verkrijg je verschillende lichteffecten die de ruimte er rijkelijker doen uitzien. Ik ben blij dat ik voor maatwerk gekozen heb. Het is belangrijk dat de jaloezie niet langer is dan nodig, zowel in opengevouwen als opgevouwen toestand.

Alles perfect

Alles keurig geregeld.

Prima ervaring

Levering duurde wat langer. Verder alles prima in orde.

Afwerking mag netter

De kleur is juist en de aangevraagde maten zijn goed. De afwerking had netter gemogen. Verf op is op sommige plaatsen niet mooi en beschadigingen op sommige plaatsen.

Mooi product. Goede kwaliteit

Ruime keuze en goede kwaliteit. Stalen geven juiste weergave van product

.Prima!

Zelfs in coronaperiode op tijd geleverd.

Goede ervaring mee

Goede kwaliteit en snelle levering

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.