Zeer tevreden.

Tevreden.de bestelling was korrekt uitgevoerd.

TOP!

Mooie kwaliteit en ruime keuze! Fijn contact gehad en snelle levering van de nabestelling van de koof.

Gewoon goed

Al diverse keren jaloezieën besteld. Goede kwaliteit en netjes verpakt afgeleverd.

Super helder en duidelijke site

Zeer goed te spreken over de producten. In ons geval bamboe horizontale jalouzien. Nette correspondentie en zeer goed verpakt, waardoor geen schade oid.

Erg mooi product

Makkelijk en snel. Mooie producten en alles duidelijk uitgelegd. Netjes verpakt bezorgd

Keurig afgeleverd en de jaloezie past perfect. Goeie prijs kwaliteit verhouding en super eenvoudige montage.

Goed verzorgde jaloezieën

De door ons bestelde jaloezieën werden precies op maat afgeleverd. Met de op de site aangegeven maat adviezen was dit een fluitje van een cent! Prima en netjes afgewerkt. Een echte aanrader

Echt prima systeem

Super goed georganiseerd bedrijf. Snel geleverd, prima kwaliteit, goed en degelijk verpakt en verzonden. Zeer makkelijk en degelijk ophangsysteem. Je bent echt in 10 minuten klaar. 5 jaar geleden ook al 8 stuks besteld en nooit problemen mee gehad.

Een aanrader, prima kwaliteit, betaalbaar en goede service

Na het nodige uitzoeken en vergelijken kwamen we bij Jaloezieen.nl uit. Eenvoudig online bestellen, breed assortiment, prima prijzen en levering ondanks corona binnen 15 werkdagen. Deugdelijke stevige verpakkingen zodat alles zonder enige schade aankwam, helemaal top! Het enige foutje in een (verwisselde) maatvoering werd probleemloos en snel opgelost. Zo hoort het......onze complimenten !!

Niet erg positief

Zeer lange levertijd en slechte informatie over de status van mijn bestelling bij telefonische navraag.

Super mooie jaloezieeen van topkwaliteit

Met een bang hartje bestelde ik jaloezieen online bij jaloezieen.nl . Na enkele dagen te wachten kwamen ze per post geleverd op mijn adres. De montage verliep zeer vlot dankzij bijgeleverde instructies. De jaloezieen zijn super mooi qua afwerking en uitzicht. Ik zou het aan iedereen aanbevelen en dit aan zo een scherpe prijs. Top kwaliteit

Wij hebben gekozen om onze lamellen bij hun te bestellen, en wij zijn SUPER tevreden!!! TOP! Je kan alles van A tot Z kiezen en niet te vergeten, de beste in hun prijs/kwaliteit!

Gewoon top

Goede kwaliteit perfecte levering gewoon TOP

Top !

Heel blij mee ! Hangen in de keuken en ziet er chique uit!

Goede informatie, makkelijk te bestellen, goede kwaliteit, iets te lange levertijd

De bestelprocedure en de informatie op de website zijn goed! De geleverde jaloezieën sinjoor van zeer goede kwaliteit en exact wat er besteld was. Goed verpakt ook. Ik vond de levertijd alleen wel erg lang.

Snelle levering en uitgebreid assortiment

levertijd is perfect nagekomen

Prima prijs kwaliteit verhouding

Meedenkend

De proefstroken hielpen me evenals het telefonisch advies, bij het kiezen van het soort jaloezie.

Fantastisch goed!

Fantastisch goed, goede service en prijs/kwaliteit verhouding!

matige ervaring

Het contact met dit bedrijf was goed, aardige dame zowel aan telefoon als in mail. het duurde allemaal iets langer denk door corona. toen bleek dat van 1 jaloezie, de grootste, de kleur van de onder-lat niet leverbaar was. Die komt pas in mei, het is nu januari.... De rest hangt nu al wel in huis. Ik ben "noodgedwongen " naar hun via Google, gegaan omdat de winkels dicht waren. Had het liever in het echt gezien en besteld. Achteraf denk ik dat ik gewoon een woonwinkel had kunnen bellen en het daar bestellen. Want de kleur en kwaliteit valt ook wat tegen. Al met al zou ik het voortaan liever ergens anders bestellen van in een web winkel.

Op de website de juiste mogelijkheden gevonden om de jaloezieen goed in te meten. Daarna besteld en 2 weken later in huis. Dezelfde avond nog gemonteerd en we zijn er erg tevreden mee! Goede kwaliteit en levering ook perfect.

Kwaliteit perfect!

Kwaliteit en prijs is echt goed!

Duidelijke site en snelle respons.

Supergoed.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.