Weer een prachtige woonkamer !!

Alles was correct! Super

Snel en eenvoudig te plaatsen, handleiding voorzien.

Goede kwaliteit en geleverd volgens bestelling

zeer correct

zeer goed en mooie producten

Prima kwaliteit en service.

Ne eerst wat sceptisch te staan tegenover het bestellen van jaloezieën online, hebben we ondertussen al meermaals bij jaloezieën.nl besteld zodat nu elk raam in ons huis voorzien is van jaloezieën. Steeds de instructies voor het opmeten vanop de website gevolgd, en de jaloezieën pasten altijd perfect. De levering was elke keer prima in orde, en ook met de dienst na verkoop zeer goede ervaringen (i.v.m. het nabestellen van koven die ik vergat bij een bestelling). Kortom, niks op aan te merken en absoluut een aanrader.

Snelle levering en juiste maatvoering en goed verpakt.

mooi en correct

De jaloezien zijn erg mooi en ik kon ze makkelijk bevestigen. Ik was op de hoogte dat het wel even kon duren, dus dat was geen probleem. Ook de mail betreffende de aflevering heeft er voor gezorgd dat alles goed verliep i.v.m. eventuele schade.

Helemaal goed !!

Snel besteld, snel en correct geleverd

Zeer exact, mooi product, makkelijk te monteren. En dat dan 3 keer goedkoper dan de plaatselijke jaloezienman.!

Hele goede prijs kwaliteitverhouding

Jaloezieën zijn van goede kwaliteit en de prijs is veel beter dan die van concurrenten. Echt tevreden!

prima service en levering

Vanaf moment bestelling tot levering goed geinformeerd. Product als verwacht. De montageklemmen zijn verzinkt en vallen nogal op bij zwarte jaloezieen, dus die heb ik even gecoat met een zwarte spuitbus. Staat wel zo netjes. Kwaliteit prima.

Enorm blij met de jaloezieën Snelle levering en goed contact 1 puntje Als er bij de site een optie aan schroeven staat zou fijn zijn. Wij hadden geen schroeven en zaten er niet bij omdat het met huishouden verschild welke je nodig hebt. Als je dit als optie kan aankruisen bij de site zou handiger zijn. Vooral nu bouwmarkten dicht zijn konden we ze niet zomaar even snel halen.

Ondanks corona een snelle levering.

Ik ben voornamelijk blij met de zeer makkelijke bevestiging van de jaloezieën. Mede daardoor, en de kwaliteit, heb ik ook voor het nieuwe huis hier besteld.

Topkwaliteit

Er gaan van ons nog bestellingen komen

Top jaloezieën

Goede jaloezieën voor een mooie prijs. Bevestiging ging snel en gemakkelijk.

Top kwaliteit,erg blij mee !

Super service! Mooi produkt

Vlotte communicatie Mooi produkt Correcte firma! Zal zeker nog bestellen bij deze firma!

super voor deze afmeting

goede aflevering ziet er mooie uit

Jaloezieën.nl

Meerdere Jaloezieën besteld bij dit bedrijf. Alles is netjes geleverd met duidelijke instructies en kwalitatief hoogwaardige materiaal. Erg blij mee

Netjes verpakt. Genoeg materiaal erbij.

Zeer tevreden!

Alles prima verlopen van bestellen tot aan ophangen.

Topklasse!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snel en op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit en maatvoering. Beslist een aanrader.

Erg makkelijk bestellen, en keurig geleverd.

De beschrijving bij het bestellen is duidelijk, hierdoor klopt de afmeting precies zoals we bedoeld hadden. Het past perfect. Enige minpuntje is de beschrijving van het koppelen van de draden om de jaloezie te bedienen. Je moet nl. zelf de de eindknop aan de draden maken. Hier zou een wat uitgebreidere uitleg bij mogen.

de levering was zoals gepland, en de jaloezieën waren perfect op maat

Top bedrijf

Al verschillende keren een bestelling geplaatst. Uitleg op de website overzichtelijk en duidelijk. Producten passen hierdoor perfect. Jaloezieen gemaakt van mooi materiaal. Ziet er top uit. Zeer tevreden!!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.