Degelijk en mooi

Snelle levering. Degelijk en mooi materiaal. Is het geld waard

35 mm bamboe jaloezie besteld. Keurig afgeleverd volgens afspraak.

Prima kwaliteit jaloezieën.

Prachtige jaloezieën.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Van begin tot eind precies wat er is afgesproken.

Vanaf begin tot eind helemaal in orde. Staaltjes besteld en daarna de keuze gemaakt. Netjes binnen gekregen goed verpakt hangt super netjes.

heel goed

heel mooi,goede afwerking

Ziet er netjes uit

Prima naar verwachting.

Formidabel!!!

Supermooie jaloezieën die zeer makkelijk op te hangen zijn... wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking van de jaloezieën! We hebben deze aan iedereen aanbevolen.

Mooie jaloezieën, leuke prijs, goede communicatie, en beschrijvingen, netjes stevig verpakt, conform verwachting geleverd. Dit was mijn eerste en enige ervaring met uw firma, maar ik raad uw firma van harte aan en grote kans dan ik t.z.t. bij u terugkom voor meer orders.

Goede instructies en levering!

Via de site krijg je de juiste inmeet instructies. Je kan voorbeeld-stalen krijgen zodat je niet wordt verrast door een verkeerde kleurkeuze. Levering is prima in stevige verpakking en het ophangen is zo geregeld!

zeer tevreden

Voor de twee keer een order geplaatst en beide keren keurig afgehandeld zeer goed verpakt de jaloezieen zijn van prima kwaliteit. Zijn vrij gemakkelijke op de hangen.

Het hele verhaal klopt alles past en ziet er goed uit

zeer tevreden

Duidelijke meetinstructies, makkelijk te monteren. Kwaliteit was afwachten omdat het online is maar voldoet ruimschoots.

Uitstekend!

Prachtige jaloezieën, snelle service, precies de goede kleur, makkelijk op te meten. Helemaal zoals ik gehoopt had.

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Overzichtelijke site.

Prachtige lamellen

Heldere bestelprocedure. Snelle toezending van de stalen. De lamellen kwamen rondom verwachte leverdatum aan, helemaal netjes dus. Systeem is makkelijk op te hangen.

SUPER

In deze tijd duurde het even voordat ze aanwezig waren, maar helemaal goed aangekomen. Vooraf regelmatig vragen kunnen stellen, en direct antwoord gekregen. Helemaal trots op mezelf, want zelf kunnen ophangen, niet ingewikkeld. Mooie kwaliteit... ben er enorm blij mee! En het scheelt wel veel geld met de echte luxaflex die ik voorheen had...altijd leuk!

Goed gemaakt, netjes verpakt en verzonden met duidelijke beschrijving.

De site is duidelijk, stap voor stap je wensen invullen. We hadden eerst een aantal monsters aangevraagd om zó de juiste kleur te bepalen passend in het interieur. Eerst één jaloezie besteld om te proberen. Het bevestigen ging zo gemakkelijk, dat we voor de overige ramen hetzelfde hebben aangeschaft. We zijn zeer tevreden.

Mooi kleur, perfecte maat en zeker niet moeilijk te monteren! We hebben er 2 gekocht om te proberen maar we zullen de rest zeker ook bestellen via deze site

Bamboe jaloezieen

Mooie jaloezieen, levering was als verwacht. Er miste een onderdeel bij de levering maar dat werd snel nagestuurd

goede kwaliteit en heel mooi

perfect op maat en conform verwachting

goede en snelle service en goed kwaliteit

goede en snelle service en goed kwaliteit

Precies pas en werkt perfect

Op de mm pas En netjes alles optijd geleverd En alles werkt top

Goed!

Ik heb hele mooie jaloezieën hangen voor mijn raam. Heel blij mee! Jammer dat er geen schroefjes bij werden geleverd voor het ophangsysteem.

Goed en duidelijke service

Prima service, ook de terugkoppeling dat door COVID de jaloezieën later kwamen was fijn en duidelijk.

Duidelijk, ruime keuze, top

Duidelijke site Snelle en heldere communicatie Degelijke kwaliteit. Top

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.