Goed en duidelijke service

Prima service, ook de terugkoppeling dat door COVID de jaloezieën later kwamen was fijn en duidelijk.

Duidelijk, ruime keuze, top

Duidelijke site Snelle en heldere communicatie Degelijke kwaliteit. Top

Zeeeeer goed geholpen daar

Zit daar een zeer goed team en prijs kwaliteit is goed

Super, geweldig, toppers

Makkelijk te bestellen, concurerende prijs, mooi materiaal, geleverd volgens afspraak, eenboudig te monteren.

perfect

super bijzonder goed geholpen door de eigenaar. echt een aanrader kwaliteit is perfect.

Uitstekende jaloezieën

We hebben hele mooie zwarte bamboe jaloezieën. Service is goed, goed verstuurd, goed ingepakt, duidelijke vermelding van de maten! We zijn zeer tevreden!

Mooie kwaliteit, makkelijk geplaatst!

Correcte firma. Mooie producten

Erg tevreden!

Erg tevreden met de mooie kwaliteit jaloezieen, exact op maat gemaakt en vlot geleverd!

we zijn zeer tevreden over het eindresultaat

Voor iets wat op maat gemaakt moet worden en via internet besteld en geleverd is zijn we zeer tevreden

Hele mooie jaloezieën

Mooi afgewerkt product.

Mooi afgewerkt product .Makkelijke installatie .Zeer tevreden

Zeer tevreden met de contacten en het product.

uitgebreid assortiment en eenvoudige manier om te bestellen, ook de handleiding om te bevestigen is heel duidelijk. zeer tevreden klant

Zeer tevreden over het product.

Prijs kwaliteit dik in orde

Keurig geleverd, alles precies volgens besteld-dracht.

Passen precies, goede kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit!

Top service en kwaliteit!

Tevreden maar aantal dingen kunnen beter

Mooie kwaliteit en ook blij mee. Echter paar minpuntjes. Er zit wat verschil tussen de lengte van de houtjes. Ze lijnen niet precies met elkaar. Ook al is het maar 1 of 2 mm dit zorgde voor een knelpunt in ons kozijn. Zelf dus nog wat moeten schuren. Een tweede punt is dat het ook prettig zou zijn wanneer er schroeven worden meegeleverd. Gelukkig hebben we die maar zeker tijdens een lockdown is dit voor sommigen geen overbodige luxe. Kwaliteit is super! Staat erg mooi!

Gemakkelijke montage en mooie kwaliteit

mooie jaloezieën voor een goede prijs

zeer mooie jaloezieën werden er uitgeleverd en ook de lengte die we nodig hadden. waar anderen ophouden kunnen hun verder. inmeetinstructies voor de hoekoplossing (inwendig) moet wel verbeterd worden, daar ging het bij ons bijna op mis, maar gelukkig paste het met wat creatief denkwerk. we zijn er blij mee en het resultaat is geweldig.

goed, goedkoop en uitstekend verpakt ontvangen

Ik heb al meerdere keren bij jullie besteld. Altijd goed, snel en volledig ontvangen. gewoon een aanrader

Mooie afwerking ...top

Alles mooi afgewerkt ...goeie kwaliteit

Aflevering met schade

Voor de 2e keer een jaloezie met knik/deuk in de bovenbak ontvangen. Wordt hersteld, maar ik moet wel weer 3 weken wachten. De volgende bestel ik maar ergens anders.

Goed product en snelle levering.

Mooie kwaliteit en goed verpakt verzonden . Dus goede prijs / kwaliteit verhouding .

Perfect passend

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.