Alles perfect verlopen !

Alles perfect en op tijd geleverd.

Top bedrijf

Zeer goede kwaliteit

Prijs kwaliteit TOP

Duidelijke bestel-instructies Gemakkelijk bereikbaar voor vragen Eerlijke adviezen Snelle levering Mooie jaloezieen Prijs kwaliteit is top

Prima.

Zeer tevreden. Goed verpakt en past perfect.

Precies geleverd wat ik besteld heb en op de aangegeven tijd

Mooie kwaliteit, soepel lopende bamboejaloezien. Duidelijke instructie voor het meten. Er zaten alleen geen schroeven bij, daar moet je kennelijk zelf voor zorgen. De kleur was wel anders dan de vorige bestelling van dezelfde kleur, die ik in een andere kamer heb hangen.

Levering was snel en de jaloezie is zoals verwacht

Erg blij met onze op maat gemaakte jaloezie. Hij past precies in t kozijn en de kleurcombinatie is ook mooi geworden.

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit

Bestelinstructies zijn eenvoudig. Eenvoudig te monteren. Bamboe is zeer mooi.

Goed product op tijd geleverd met duidelijke instructies.

Teleurstellend

Na eerder naar volle tevredenheid 2 op maat gemaakte jaloezieën besteld te hebben, volgde enkele weken geleden de 3e. De wat langere levertijd was ons bekend, dus dat was geen probleem. Toen het pakket er eindelijk was, hebben we deze vrij snel uitgepakt en klaargezet voor montage. Bij montage pakte ik de zakjes erbij, waarbij ik tot mijn verbazing maar 2 montage beugels aantrof, en geen schroeven. Voor een breedte van ruim 2 meter is dat echt te weinig, zoals u ook al aangegeven wordt in de handleiding. Omdat het zaterdag was konden wij hen niet bereiken, dus toen ben ik zelf (zonder resultaat) 3 bouwmarkten afgereden. Uiteindelijk na een ingeving van mijn vrouw kwam ik uit bij een lokale gordijnenboer in Tilburg die gelukkig nog iets had liggen. Na veel gedoe (tijd en extra kosten) is dus toch goed gekomen en is alles mooi komen te hangen. Tevreden over het product, het hangt super mooi, maar het vervelende gevoel na al het gedoe overheerst helaas. Jammer. Mvg Menno

perfect

overzichtelijke site, eenvoudig om bestelling te plaatsen. Snelle levering en goede kwaliteit. We overwegen om nog een aantal jaloezieen te bestellen.

Mooie jaloezieën voor een lage prijs

Mooie op maat gemaakte jaloezieën.

super

mooie jaloezieën goede kwaliteit

Prima kwaliteit

Goede service Mooie jaloezieën voor een betaalbare prijs Vriendelijke telefoniste Gewoon een aanrader

Past perfect

Alles klopt, maat is juist en werkt goed,heel mooi afgewerkt!

Voldoen precies aan mijn verwachtingen.

De jalouzieen zien er mooi uit en toen ik een medewerker nodig had voor een vraag te beantwoorden ben ik heel goed en netjes naar tevredenheid geholpen. Ook zijn de jalouzieen op tijd geleverd en dat in coronatijd.

Prima product

Kleine probleempjes met de uitleg tijdens bestel programma, na telefonisch contact alles oke

super !

De jaloezieën in de opgegeven maten geleverd ! Ze zien er keurig uit, de afwerking is van hoog niveau . Alles was netjes en stevig ingepakt en de levering was best wel snel. Ik ben heel erg tevreden en zal een volgende bestelling ook hier laten maken.

Voldoet aan verwachtingen

Wederom tevreden!

Alles perfect, wel 1 tip: geef de hoogtemaat altijd met een cm of 4 extra zodat de onderregel niet gaat zweven maar blijft liggen op de vensterbank vooral merk je dat wanneer je de jaloezie gaat sluiten. Dit wist ik uit eerdere ervaring. Wat betreft jaloezien.NL: zet op jullie site bij het opgeven van de maten deze suggestie erbij! Sluit niet uit dat we zeer tevreden zijn over de bamboe jaloezien!

Duidelijke website

uitstekend

Prima service, levering was sneller dan verwacht ( ondanks Covid ). Jaloezieën hangen mooi , prima kwaliteit.

Hele mooie kwalitatieve jaloezieën

De levertijd was lang maar het was het wachten waard. Het zijn hele mooie kwalitatieve jaloezieën. Ook heel makkelijk te monteren.

Katrolsysteem houten lamellen blokkeert altijd

Het hele systeem is mooi afgewerkt en de brede houten lamellen zien er degelijk en fraai uit. Maar ons raam van 180cm breed op 170cm hoog zorgt voor een dikke en zware pak lamellen die je moeizaam kan optrekken met het koordsysteem. En als je ze dan al netjes tot bovenaan krijgt kan je ze achteraf niet meer naar beneden krijgen omdat de katrol telkens geblokkeerd zit. Dan moet je met je tweede hand er onderaan op duwen erop en sleuren aan de koorden om de katrol terug los te krijgen. Op zich zou dit niet erg zijn in de living waar je enkel het kantelsysteem gebruikt, maar bij ons is het in de slaapkamer die wij dagelijks willen verluchten door een deel van het venster te openen. Dus niet bruikbaar voor ons en dus een slechte koop spijtig genoeg.

Perfect op maat en snelle levering.

Mooie jaloezieën op maat gemaakt en snelle levering. Een aanrader.

Mooi product

Prima, goede prijs/kwaliteit Beetje trage levering

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.