Waardeloze retourvoorwaarden

Retour binnen 14 dagen? Je beamer mag maar 1 uur aan gestaan hebben. Retour binnen 30 dagen? Je mag je beamer niet eens uit de verpakking halen. Voldoe je niet? Tijd om de klant af te zetten ***om terug te sturen (toen ik nog dacht dat hij 10 branduren had bij eerste retourmelding). Toen ik effectief ging kijken had hij blijkbaar 20 uren ->*** om hem terug te sturen. *** Mijn vertrouwen in kleine shops is weer helemaal zoek, ik koop er niets meer en andere kleine zelfstandigen die misschien wel redelijk zijn zijn er nu ook aan voor de moeite.

Snelle en zeer degelijke levering van de XGIMI beamer

De XGIMI Horizon FULL HD SMART beamer werd zoals beloofd snel geleverd. Ik ben zeer tevreden met de beeldkwaliteit en het geluid. Alles werkt zoals in de specificatie is beschreven. Ik ben zeer tevreden over TheNextShop.nl

Goede service, goed product

De beamer net even snel uitgeprobeerd. Werkt naar behoren, ook te gebruiken zonder handleiding. Goed beeld, en geluid dat geschikt is voor grotere ruimtes (geen zalen).

• Showroom (indien bezocht)

Snelle levering en goed produkt

Snelle levering en een mooi produkt. Ook betaling op factuur was mogelijk, wat voor ons een belangrijk punt is. Top bedankt!

• Showroom (indien bezocht)

Super snelle en veilige levering

Zeer snelle levering in een uitzonderlijke transportbestendige verpakking. Nog des te interessanter omdat het door mij bestelde apparaat nagenoeg nergens leverbaar was. Super bedrijf. Voor herhaling en aanbeveling vatbaar.

• Showroom (indien bezocht)

Mooie artikelen en snel geleverd

Ruime keus aan artikelen. Deze worden snel en juist geleverd. Kwaliteit voldoet aan de verwachtingen.

Super service

Had met in de maat van een projectiescherm vergist. Ruilen zonder problemen, op een door mij bepaald tijdstip. super.

Boven verwachting

Geleverde product is vele malen beter dan verwacht. Mooie zware kwaliteit beamer standaard.

• Showroom (indien bezocht)

Snelle reactie op productvragen, vriendelijke medewerkers, snelle levering van een geweldige receiver en goed verpakt! versteld van de EQ van Audyssey XT32, speakers klinken ineens stukken beter, superblij met de aankoop!

• Showroom (indien bezocht)

Top producten, top service, top ervaring.

vlot beschikbare en correcte informatie op de site. Bestelling vlot afgehandeld en snel thuis geleverd. Blij met de degelijke kwaliteit tegen aanvaardbare prijs. Gaan nog Jren kunnen genieten van onze beugel.

Goede ervaring!

Prima en snelle bezorging

• Showroom (indien bezocht)

Probleem met transport maatschappij maar uiteindelijk alles opgelost.

Beamer is zoals het hoort, klantendienst moest wat aangeport worden maar eens ze in actie kwam is alles snel, vriendelijk en professioneel opgelost geraakt.

goede webwinkel

enorm goede web winkel. snelle verzending en producten daadwerkelijk op voorraad. Ik had een beamer scherm besteld (enorm blij mee) en een beamer beugel (minder blij mee). Doet niks af aan de winkel zelf. Beugel was/is een goedkoop model, werkt niet goed.

Super service!

Duidelijke productomschrijving, super snelle levering. Compleet pakket met bevestigingsmaterialen en gereedschap gemakkelijk te monteren.

• Showroom (indien bezocht)

Ruime keuze, online advies en goede kwaliteit

Tijdens een bezoek aan de website, had ik snel de juiste poging beamerbeugel gevonden. De prijs is goed en binnen 24-uur geleverd. Na ontvangst het product beoordeeld en daarbij geleverde onderdelen zoals montagemateriaal in diverse maatvoeringen. De beamer hangt en is verstelbaar op meerde manieren, top product!

Uitstekend..

Goed zoals het beschreven. Zeer tevreden.

Geweldige winkel

De beste prijzen en assortiment op de Nederlandse markt. Zeer goede service en hoge kwaliteit. De projectorhouder is perfect en heeft veel instelmogelijkheden. Helaas is hun leverancier een totale mislukking.

• Showroom (indien bezocht)

Great service, even for a customer from Sweden!

Bought a projector via phone/mail from Sweden. The store personnel was very helpful, friendly and patient with my frequent inquiries and went out if their way to satisfy my request.

Hele goede service en snelle levering

Ik heb laatst een beamer bestelt en binnen een dag was hij bezorgt! Ik beveel Beamerbeugels.com sterk aan!

Goed product

Het stelpookje is handig om de beamer op je scherm te richten. Hangt top, fijn product!

ZWAK PRODUCT

De beugel die ik gekocht heb is van een zwakke kwaliteit. De Beamer hangt werkelijk een beetje te bengelen aan het plafond

• Showroom (indien bezocht)

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Mooie en degelijke beamern beugel gekocht van i-Visions. Vlot en goed verpakt geleverd. De beamen hangt inmiddels en ik ben erg blij met mijn aankoop.

uitstekende kwaliteit

zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Niet duur en toch stevig, stabiel.

• Showroom (indien bezocht)

Prettige website die zijn verzending mag verbeteren

De website kon direct het product leveren voor een goede prijs, het is dezelfde dag nog verstuurd. Helaas werd het verzonden met TransMission. Dit is een transportpartij welke geen goede online services bied en zeer weinig afhaallocaties heeft (eigenlijk alleen hun bedrijfslocatie op een industrieterrein). Daarom is het lastig om het pakket ook de volgende dag in bezit te krijgen. Ik kon het later ophalen maar moest daarvoor wel een stuk rijden. Het gekochte product (een beamerbeugel) beviel, hoewel ik wel extra schroefjes ervoor moest halen.

• Showroom (indien bezocht)

Goede prijs kwaliteit met snelle levering!

Een draagarm besteld voor een short throw projector te monteren. Voor weinig geld een stevige arm aangekregen die redelijk simpel te monteren was.