al eerder een beamer beugel besteld, deze zijn van prima kwaliteit en zeker voor toepassingen waar het niet vlak is. groet Ron
Prima, webshop. Snelle levering en goede communicatie. Al met al, helemaal tevreden!
The expert shop heeft uitzonderlijke service geleverd. Ze hebben de tafels teruggenomen op eigen initiatief en ze worden kosteloos opgehaald. De montage van de nieuwe tafels die ze adviseerden was gemakkelijk. Er was alleen een pijp te lang waardoor het bovenblad er niet op kon. Daar heb ik 4cm afgezaagd. Daar kan de winkel niks aan doen natuurlijk. Petje af voor deze winkel. Ze hebben er een klant bij!
Originele beoordeling
Het idee is goed. De uitvoering slecht. Wielen lopen niet. Het tafeltje wiebelt en is vrij lastig omhoog en omlaag te zetten. Bladen zitten niet echt goed vast. De montage uitleg kan duidelijker. Vooral dat de ene kant van het grote blad breder is bij montage. Ik had dat niet gezien, ligt ook aan mij natuurlijk, waardoor ik het ding niet in elkaar kreeg en er telkens weer overheen keek. In de winkel wisten ze het ook niet.
Zeer degelijke beamerbeugel voor een nette prijs. Aanrader!
Goede bedrijf en doen wat ze beloven! Heb diverse producten besteld voor bij ons in de kantine zoals een scherm (uit plafond), boxen, kabels en dergelijke. Ik werd netjes gebeld dat niet alle producten op voorraad waren, wat overigens ook bij de artikelen stond vermeld toen ik ze bestelde, met de vraag of alles een week later geleverd mocht worden. Gezien we aan het verbouwen zijn hadden wij het scherm als enigste echt snel nodig omdat die in het plafond gemonteerd moest worden. Dit was geen enkel probleem. De rest van de spullen zojuist ontvangen en zien er volgens verwachting degelijk uit! Nu nog "even" monteren.
Zoek een andere transportfirma. Klanten zijn niet alleen bezig met reviews. Zoek dan een andere manier van communiceren hierover. Ik krijg een mail om te beoordelen nog voor dat het product is aangekomen. Dit creëert dan dergelijke reacties. Dan 3x bellen om uiteindelijk als doel de beoordeling te veranderen komt ook als lastig vallen over. De kans dat ik ooit nog iets aankoop, wordt zeer klein.
Beste Michael, Bedankt voor uw review! Ik begrijp dat de geplande bezorging door Dynalogic mislukt is op de ingeplande dag, dat is natuurlijk altijd jammer om te horen. Het was tijdens de feestdagen erg druk in de transportwereld, waardoor een hoger percentage aan bezorgingen verkeerd is gegaan.
Originele beoordeling
Nog steeds geen product na 2 dagen
De beamer staander past perfect achter de sofa, enkel spijtig dat de houder voor de laptop niet in hoogte herstelbaar is.
Het Allée coolste vind ik dat de bezorger mij belde om aan te geven dat hij er was en of hij het pakketje ergens anders kon neerleggen omdat we er niet waren.
Ik vond het echt super makkelijk om het gewenste product te vinden, te bestellen en te betalen. Toen het, ondanks de decemberdrukte, ook nog eens prima op tijd werd bezorgd was ik al tevreden. Die tevredenheid werd onderstreept toen het product ook nog aan mijn verwachtingen bleek te voldoen!
Veel keuze uit kwalitatief materiaal, genoeg uitleg en duidelijke foto’s.
Gemakkelijk te monteren en past zoals het moet! Snelle en correcte levering!
Degelijke beamer beugel geschikt voor zwaardere beamers zoals de JVC N7B
Plafondbeugel besteld snel geleverd en past super goed Groeten uit amsterdam
Snel verstuurd, alleen had een andere bezorgdienst verwacht, maar als nog op tijd het product op kunnen halen bij de bezorger
de levering was zeer goed te volgen de persoon die de levering gebracht heeft was vriendelijk het bestelde goed beschermd tegen allerlei dingen dus weer een zeer tevreden klant grt johny
Snel geleverd, prima kwaliteit en goede kwaliteit / prijs verhouding.
Toestel voldoet aan mijn verwachtingen.
Snel geleverd en product was als gemeld op de website
Alles was prima. De website: prima Het bestel gemak: prima De verzending: prima Het product: prima Dus wat willen we nog meer?
Ik heb een Sony VPL-VW520ES beamer. Het was even zoeken naar een goede plafondbeugel. Uiteindelijk kwam ik bij deze terecht. Alles ging eigenlijk best goed. Ook fijn is dat je de beamer kunt voormonteren op de tafel en dan op de plafondbeugel kunt schuiven. Alleen nadeel is dat de klem om de beamer vast te zetten net te zwak is voor zware beamers. Hij heeft de neiging om naar een andere stand terug te keren. Je moet echt heel veel kracht zetten om de beamer vast te zetten. Waarbij ik hoop dat het blijft zitten. Had best wat degelijker mogen zijn. Ik hoop dat dit ooit nog eens komt. Dat zou een verbetering zijn.
Bedankt voor uw review! Kunt u even contact met ons opnemen? Deze beugel hoort de VW520 aan te kunnen. Hangt de beamer goed in het midden van de "spin"?
vriendelijk en adequaat
Duidelijke uitleg gekregen via de telefoon. Met deze beugel hangt onze short throw beamer perfect in de slaapkamer.
Ik heb goed advies gehad. In de kleine winkel was voldoende keus en advies
Beetje lastige beugel om te monteren. Lijkt nogal fragiel voor een 20kg beamer ondanks de specs zeggen dat ze 25kg aankunnen. Zit niet zo dicht tegen het plafond als ik zou willen. De beugel is niet goed vast te draaien dus de beamer hangt altijd los afhankelijk van waar 't gewicht zit.
Beste Wiebe, Het "max gewicht" van de beamerbeugel wordt opgegeven door de fabrikanten, en is eigenlijk meer een specificatie die aangeeft dat het veilig is om tot dat gewicht een beamer er aan te hangen - en het is altijd beter als deze specificatie het beamergewicht ruimschoots overstijgt. Daar de meeste beamers tegenwoordig maar een paar kg zijn is dit eigenlijk nooit een probleem - 20kg is extreem zwaar. Betreft het misschien een (professionele) installatie beamer? Zou u contact met ons kunnen opnemen? We zoeken graag een geschikte beugel voor u uit (en dan mag de al gemonteerde beugel natuurlijk retour).