Pluspunten
Voor de eerste keer hier een beamerbeugel besteld, de iVisions Beamerbeugel Lang IVB3, werd snel geleverd via ups. De beamerbeugel ziet er stevig en fraai uit en is hier veel voordeliger dan soortgelijke beugels bij andere webshops. Dikke plus. Zal mooi staan bij mijn glossy black Optoma 4K beamer.
VerbeterpuntenTip voor de webwinkel: bij bestellen direct aanbieden te kunnen kiezen voor afhalen op een afhaalpunt, dat scheelt 1 dag wachten,de bezorger loop je meestal mis als je werkt. En scheelt de vervoerder ook een rit. Goed voor ons milieu.
Pluspunten
Heel vlug geleverd, en voor een correcte prijs.
Pluspunten
Snel geholpen. Heb ook contact gehad met de klantenservice, erg vriendelijk.
VerbeterpuntenIn internet Explorer kan ik geen twee verschillende producten in mijn winkelmandje plaatsen. Later zag ik dat het wel in google Chrome kan. Als mensen dit niet weten, verlies je onnodig klanten.
Pluspunten
Correcte informatie en snelle afhandeling.
Pluspunten
Ok
Pluspunten
snel service en prima producten
Pluspunten
Goede uitleg over de producten En een snelle levering
VerbeterpuntenHet pakketje kwam via ups, om te achterhalen waar en hoe laat het pakket komt is lastig. De gehele dag thuis gebleven voor het pakket dit kwam echter pas tegen de klok vam 18:00
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Beugel zo uit voorraad leverbaar en meegenomen. Toppie!
VerbeterpuntenVolhouden zo!
Pluspunten
Het hebben van een showroom om een beugel te beoordelen.
Pluspunten
Snelle levering. De projectietafel was makkelijk in elkaar te zetten met behulp van de tekening
Pluspunten
Snelle levering en de geleverde producten zijn prima!
Pluspunten
Goede en correcte afhandeling bestelling
VerbeterpuntenUPS-service wat betreft volgen bestelling ruim onvoldoende; veel te ingewikkeld.
Pluspunten
Vriendelijk Snelle levering Gemakkelijke installatie handleiding
VerbeterpuntenGeen doe zo voort
Pluspunten
Snel en adequaat contact
Pluspunten
Snelle afhandeling. Volgende dag al in huis. Goed verpakt.