Pluspunten

Duidelijke info en geleverd wat ik vroeg.

Geen idee.

Pluspunten

Kennis van zaken Goed uitgeruste demo ruimte om beamer te proberen Snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

geen verbeterpunten alles gaat snel en met kennis.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Zeer snelle levering met het juist product.

Geen.

Pluspunten

Goed advies (verschil tussen goedkopere en duurdere. In dit geval werd geadviseerd de goedkopere beamertafel te kiezen.

Iets meer informatie op de site over dit product zou leiden tot de keuze die ik gemaakt heb, zonder inschakeling van de desk.

Pluspunten

Prima zaak, volgende dag geleverd.

Ga zo door.

Pluspunten

Vriendelijk onthaal. Personeel met professionele kennis. Uitstekende service.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

supersnelle levering. prima product

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering duidelijke website

Helaas is de kwaliteit van de producten matig. Beugel van rond de 38 euro veel boutjes en moertjes maar uiteindelijk past het gewoon niet zoals op de beschrijving. Boutjes te lang, andere moeten kopen. De beschrijving is daarnaast ook gewoon niet duidelijk, je moet het voor jou beamer, die van mij optima met 3 schroefpunten maar zelf uit zien te zoeken hoe het wel of niet past. Daarnaast alles ze met 1 hendel vast, praktisch maar in de praktijk niet echt betrouwbaar. Staat de beamer goed, hendel aantrekken, beweegt alles toch weer. Naar aanleiding van mijn 3 sterren kreeg ik een uitleg. De monteurs van beamerbeugel hebben er nooit een probleem mee. Dat mag ik hopen als je dit dagelijks doet moet je er wel handig in zijn. Als consument die dit niet dagelijks sterker meestal maar 1 keer doet is het een puzzelwerk. De opmerking van de hendel kreeg ik als antwoord, ja maar alles moet ook in het midden van het zwaartepunt zitten. Handig te weten, staat dus nergens in een handleiding of op de site. Neem aan made in China kwaliteit, maar ja 38 euro voor beetje ijzer moet toch beter kunnen. Achteraf gezien misschien beter de goedkopere versie zonder "handige" hendel kunnen kopen, die kun je echt goed (permanent) vastzetten. Tip aan beamerbeugels als ze zoals ze schrijven dagelijks dit soort beugels monteren zonder problemen, maak een video. Video geeft ook de consument een idee hoe ze dit alles moeten monteren. Op de vraag of ik 3 sterren wilde wijzigen, nee dus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede uitleg gekregen

korting geven op producten gaat moeilijk/ tot niet.

Pluspunten

Vlot, goede prijs, juiste info

Pluspunten

Goed toegankelijke website. Snelle levering zonder poespas. Goede informatievoorziening m.b.t. tracking van de zending. Uitstekende kwaliteit producten.

Tot nu to geen verbeterpunten. Tip: ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Materiaal perfect

Ups mocht wel verwittigen dat het pakje in een warenhuis geleverd worden , er is de ganse dag iemand thuis gebleven.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, zeer snel geleverd. Prima service.

Pluspunten

Prima materiaal en service. Vlotte levering.

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snelle levering Prima betalingsmogelijkheden Goede begeleiding levering via bezorgservice

Pluspunten

Ik ben enorm goed geholpen. Werd vriendelijk ontvangen in de showroom met een bakje koffie en zou iedereen de Beamerwebwinkel aan durven raden.

Pluspunten

WERK 100%