Goed geholpen.
Na veel research te doen over de gekochte beamer had Beamerwebwinkel een zeer overzichtelijke keuze. Hierdoor was de keuze makkelijk. Nadat de beamer thuis niet heel goed beviel heb ik contact opgenomen en daar is zeer snel op gereageerd. Uiteindelijk heb ik de beamer gehouden en kijk zeer positief hier naar terug
Makkelijk vergelijken op de site.
Goed geholpen met een eerlijk en professioneel advies.
Ik had mij wel ingelezen maar je kan niet alles vinden. Tijdens bezoek aan de showroom in Ijsselstein dus heel veel vragen beantwoord gekregen, echt top. Uiteindelijk kwam er een helder advies dat anders was dan mijn vooropgezette idee. Op basis van dat advies toch een andere beamer/scherm combi gekocht. De snel geleverde beamer bleek zo goed te voldoen dat ik het nog even zonder scherm doe. Ook die afbestelling werd keurig en professioneel afgehandeld.
Goede beamer voor zowel kleinere als met name grote presentatieruimten waar deze beamer voor is bedoeld. Zeer helder en scherp beeld.
Zeer goed geholpen tijdens uitzoeken/testen van een beamer. Kundige medewerkers die de tijd voor je nemen. Groot assortiment van zowel beamers als schermen.
Toen ik contact nam met Beamerwebwinkel om te melden dat de levering niet gelukt was - ons adres is niet eenvoudig te vinden - meteen, vriendelijk & professioneel verder geholpen door Bas. Klantgerichte organisatie.
Originele beoordeling
Lange tijd na bestelling en betaling is de beamer nog niet geleverd. Volgens track&trace van de transporteur heeft hij zich al 2x aangemeld terwijl wij op kantoor waren. Buiten automatisch gegenereerde emails wordt hier niet over gecommuniceerd - terwijl het handig lijkt te weten wat er de eerste keren misgelopen is om herhaling te vermijden. Wij ontvangen dagelijks pakjes van Coolblue en Bol.com - zonder probleem.
Prima geholpen in de winkel. Had de aankoop van te voren gereserveerd en in de winkel nog even doorgenomen of ik wel de juiste projector voor mijn situatie thuis had besteld. Projector nog even weekend bekeken in de demo ruimte en daarna meegenomen. Prima service en nette winkel plus medewerker.
positief
De verkoper heeft verstand van zaken en neemt ook zeker de tijd om je te helpen.
Goede persoonlijke begeleiding, uitgebreide demo’s om tot het juiste product te komen. Erg prettige ervaring.
Ik heb bij Beamerwebwinkel.com een Epson EH-TW7100 4K PRO-UHD projector aangeschaft. Mijn vorige beamer was ook een Epson 3LCD die echter aan vervanging toe was. Deze beviel mij prima en aangezien ik gevoelig ben voor het regenboogeffect is DLP voor mij geen optie. Zodoende na enige research wederom voor een Epson gekozen en Beamerwebwinkel.com was op het moment van aanschaf zowel de goedkoopste alsmede enigszins bekend, gezien ik in het verleden via een zustersite van dit bedrijf een elektrisch projectiescherm heb aangeschaft, welke tot op de dag van vandaag nog steeds prima functioneert. De levering volgde snel, prima verpakt en de beamer zelf geeft out-of-the-box al werkelijk schitterend beeld. Ik ben benieuwd wat hier nog mogelijk is en hier ga ik mij de komende weken zeker nog verder in verdiepen. Alle lof voor Beamerwebwinkel.com Zeker aan te bevelen.
Optoma HD27E gekocht, ik sla nog even de 4k hype over en kan met de beamer perfect genieten van mij Bluray Films in 1080P. Wat een geweldige beamer voor een mooie prijs, haarscherp, prima contrast en echte goed kleuren, als moest ik deze wel naar -10 terugschroeven. Het bioskooop gevoel is er zeker, en geen ergernissen aan slechte kwaliteit, die is meer dan prima voor dit geld. Over 5 jaar maar een 4K beamer, als er meer content is en de techniek uitontwikkeld is en prijzen gezakt
beetje merkwaardig dat dit een verplicht veld is. zou ik nooit zo opschrijven. doet afbreuk aan jullie reputatie.
Hoi Wentzel, Ik zou het veld graag optioneel maken, maar helaas kan ik dat niet instellen bij Kiyoh. Hartelijk dan voor uw review!
Prima winkel in IJsselstein. Redelijk druk op zaterdag. Goed advies ontvangen. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe beamer
Kundig advies en prettig meegedacht over oplossingen, daarnaast een vlotte en complete levering.
Aan de telefoon ben ik zeer behulpzaam geholpen en vervolgens ook in de vestiging in IJsselstein, alhoewel ik daar wel enige tijd heb moeten wachten.
Snelle reactie op mijn mail. Hierdoor heb ik mijn product op tijd binnen gekregen. Product is goed en aardige mensen.
Wij zijn uitstekend geholpen. De betreffende medewerker nam de tijd om ons alles uit te leggen over verschillende beamers, zodat wij uiteindelijk met de juiste beamer naar huis zijn gegaan. Een echte aanrader!
De klant staat voorop bij deze firma . De beamer werd op het juiste tijdstip van afspraak afgeleverd. Wanneer niet thuis de volgende dag opnieuw aangeboden en via sms verwittigd voor aflevering . Duidelijker kan niet
I was impressed that the delivery could happen in 2 days via Bol.com. It actulally didn't as there was an issue in the delivery but once I contacted Bol.com this was quickly solved. Receive my order in 4 days instead of 2 which is still really good. Really good service
Great service.
Vriendelijke ontvangst en een deskundig advies gekregen in de showroom. Hiermee een juiste productenkeuze kunnen maken.
Na het adres op internet opgezocht te hebben telefonisch contact gelegd. Via de telefoon een zeer goede uitleg over de diverse beamers ontvangen met direct een voorstel met keuze uit een paar modellen en prijzen incl. deeplink naar de fabrikantspecificaties. Daarna een bezichtigingsafspraak gemaakt om de gekozen beamers te testen. Het testen gaat met een zeer uitgebreide uitleg en begeleiding. Uiteindelijk bleek het goedkoopste model voor mij het beste te passen. Dus commercieel gezien had de verkoper mij een duurder model kunnen verkopen. Hij koos de beste voor mijn situatie. Wederom klasse. Als laatste technisch advies ontvangen over de verbindingskabels. Wat resulteerde in de aankoop van een nieuwe juiste HDMI kabel. Het eindresultaat een perfect werkend toestel en een heel mooi strak beeld van mijn Epson EH-TW7000