Pluspunten
Relatief veel op voorraad, vakkundig advies (nemen daar ook de tijd voor!), vriendelijke behandeling!
Pluspunten
Snelle levering. Product komt overeen met de beschrijving.
Pluspunten
Snelle en goede aflevering van het product. Heb voorafgaandelijk enkele e-mails gestuurd en deze werden binnen 1 dag beantwoord. Echt een aanrader om deze bij deze shop je aankoop te doen.
Pluspunten
Zeer servicegerichte instelling. Kwam de eerste keer spontaan langs, dus zonder afspraak, en er werd uitgebreid tijd genomen om toelichting en demonstraties te geven. Mooie "thuisbioscoop" ruimte in de showroom. Na deze eerste kennismaking werd per email een gedegen toelichting gegeven op de mogelijkheden in onze specifieke thuissituatie, zonder dat op dat moment sprake was van een zekere verkoop.
VerbeterpuntenDe prijs leek me niet heel scherp in vergelijking met sommige online-concurrenten. Het lijkt me dat je hierop ook niet het best moet willen scoren - begrijp heel goed dat de service en demomogelijkheden ook iets (mogen) kosten.
Pluspunten
Beste prijs kwaliteit beamer in de €500 klasse, die niet te vinden is op de bekende online shopping sites.
Beschadigde en stoffige doos afgeleverd...smoezelig
Bedankt voor uw review! Onze excuses dat de doos van uw bestelling tijdens transport is beschadigd. Mocht er iets aan de hand zijn met de producten of als u nog vragen heeft, neem dan vooral contact op met onze klantenservice!
Pluspunten
Denken goed mee met de klant over oplossingen en zijn flexibel in wat ze aan kunnen bieden. Martin en Alwin zijn erg klantvriendelijk.
VerbeterpuntenMeer personeel in de buitendienst zou ideaal zijn. Ik begrijp dat die niet voor het oprapen liggen in deze tijd.
Pluspunten
In de showroom Sony 4K beamers bekeken en gekozen voor de VW570. Fantastisch apparaat. Was een stukje rijden, maar de zeer uitgebreide demo was het waard!
Pluspunten
in de planning ging er wat mis, kan dus beter! Jullie leveren erg mooi spul...
Verbeterpuntentelf. bereikbaarheid is wat minder, maandag(ochtend) niet bereikbaar vond ik in onze situatie toch onhandig snellere reactie op e-mail ( verzoeken van klanten)
Bedankt voor uw review! Sinds enkele maanden zijn we maandagochtend telefonisch niet meer bereikbaar omdat onze klantenservice dan product trainingen krijgt. Ik kan me zeker voorstellen dat dit onhandig kan zijn in sommige gevallen. Ik zie dat u een volledige installatie heeft afgenomen, we gaan kijken of we voor klanten zoals u een speciaal telnr kunnen instellen voor noodgevallen.
Pluspunten
Het “Rotterdams Tuig” treedt op, in de bejaarden- en verzorgingstehuizen en voor iedereen die het Rotterdamse lied waardeert. Tijdens de optredens wordt er een PowerPoint presentatie gegeven. Oude afbeeldingen van Rotterdam en de teksten van de liedjes worden geprojecteerd, waardoor men teruggenomen wordt in de tijd en iedereen lekker mee kan zingen. Helaas is tijdens een optreden onze oude vertrouwde beamer defect geraakt. Erik van Beamerwebwinkel.com heeft voor ons een nieuwe beamer uitgezocht en uitgebreid gedemonstreerd. Hartelijk dank hiervoor. Nu kunnen we weer met een gerust hart voor onze doelgroep optreden.
Pluspunten
Beamer gekocht in de showroom. We kregen een deskundige uiteenzetting van de verschillende toestellen en konden deze ook in werking zien.
VerbeterpuntenMisschien een korting indien je de beamer on’iddellijk meenemen, de verzendingskosten vervallen dan.
Pluspunten
Uitgebreide demonstratie van verschillende beamers met goede uitleg over de verschillen.
Pluspunten
Goede spullen en goede uitleg
VerbeterpuntenDe communicatie is werkelijk bedroevend, gegevens raakten zoek, niet terugbellen, hierdoor weken vertraging opgelopen
Bedankt voor uw review! Ik zie inderdaad dat er bij de bezorging van uw bestelling van alles is misgegaan. Onze zeerste excuses voor het ongemak! Wel goed om te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met de aangeschafte producten.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Goede service. Nemen dus voor hun klanten.
Pluspunten
Hele positieve beoordeling, top.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben goed geholpen en er is mee gedacht wat ik zou kunnen doen.
Pluspunten
Leuke, informatieve en vlotte bediening. Ophangen en gebruiksklaar maken verliep zerr vlot en schoon.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als men wat meer op de hoogte zou zijn van eventuele randapparatuur.
Pluspunten
Was de goedkoopste, levering binnen 1 dag.
VerbeterpuntenPersoonlijk geen fan van UPS
Pluspunten
Redelijk snel en zeer vriendelijk te woord gestaan via de telefoon, er wordt ook aangeven hoeveel wachtenden er nog zijn. Dit is heel prettig om te weten.
Pluspunten
Uitstekende & vriendelijke assistentie