Pluspunten

Klantvriendelijk, kennis van het product.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede voorlichting gehad. Uitstekende demonstratie en doir vragen een goed advies voor onze huissituatie gekregen. Ik had een beamer uitgezocht maar ging na het advies met een totaal andere naar huis

De prijskaartjes in de showroom zoudenngelihk moeten zijn aan de website

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne website, overzichtelijk en snel. Goed, degelijk en mooi product voor een eerlijke prijs. Volgende dag in huis, heerlijk! Hou ik van

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prima presentatie van de beamers.

een koffie corner. Wij kwamen uit Friesland en hadden wel zin in een kop koffie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam, als leek hebben ze echt tijd genomen om me te adviseren, ook al was er nog geen sprake van een aankoop.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

top zaak, twijfel nooit om elders te kopen

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

UPDATE: Gisteren werd ik gebeld door de directeur van The Next Shop n.a.v. bovenstaande review. Na nogmaals de situatie uit te leggen, bood hij zijn excuses aan en heeft hij vandaag een bezorger bij mij langs gestuurd met een vervangende beamer. Na het aansluiten van de nieuwe beamer viel mij direct op dat de scherpte en de kleuren veel beter waren dan bij de oude beamer. Nu zal dit deels aan de nieuwe lamp liggen, maar toen ik de oude beamer aansloot, ben ik 1 à 2 weken bezig geweest om het ding (op het oog) te kalibreren. Bij de nieuwe ongeveer 10 minuten. Het klopt gewoon meteen. Ik heb daarom een sterk vermoeden dat de oude beamer van begin af aan al defect geweest is. De reden van alle drama was volgens de directeur te wijten aan de groeipijn van het bedrijf. Bij de uitbreiding is redelijk wat nieuw personeel aangenomen. Ik heb met nieuwelingen te maken gehad bij de afhandeling van mijn RMA. De directeur heeft dit toegegeven en beterschap beloofd. Ik adviseer in de eerste weken altijd ervaren personeel mee te laten luisteren bij klantcontact. Tevens zou een Known Issues lijst per product standaard moeten zijn ter referentie. Regelmatig contact met de producent (in dit geval Optoma) hierover lijkt mij voor een speciaalzaak essentieel. Als laatste wil ik graag zeggen dat het dapper was van de directeur om persoonlijk te bellen. Wel jammer dat het kwartje pas viel nadat ik mijn verhaal hier deelde en eigenlijk geen contact meer met ze wilde.

Waar moet ik beginnen. Verreweg de slechtste ervaringen die ik ook heb gehad bij een webshop. Een maandsalaris bij ze uitgegeven, maar service, ho maar! Na 3 maanden begon mijn beamer een gele vlek te vertonen aan de rechter zijde van het beeld. Aan de telefoon werd ik behandeld als niet belangrijk, en te woord gestaan door uilskuikens. Het duurde anderhalve week voordat ik de beamer RMA kon sturen. Anderhalve week nadat mijn beamer terug was bij de webshop maar eens gebeld om poolshoogte te nemen. Er werd beweerd dat mijn beamer net terug was van de fabriek en dus weer naar mij werd opgestuurd. Volgende dag ontving ik de doos zoals ik m zelf had opgestuurd, ongeopend! Er is, in de anderhalve week dat ze m hadden, niet naar omgekeken en er is keihard gelogen over de reparatie. Ik zit nu weer naar exact dezelfde gele vlek te kijken. De helft van de conversaties die ik met The Next Shop (overkoepelende winkel) heb gehad zijn in deze review niet eens beschreven, maar het was een drama. You pay peanuts, you get monkeys.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super vriendelijk geholpen toen wij in de showroom kwamen, nadat we onze situatie hadden uitgelegd een duidelijk antwoord op waar we rekening mee moesten houden en wat de verschillen waren. Nadat we diverse beamers hebben geprobeerd een keuze gemaakt en nu thuis zeer tevreden met het resultaat! Super gehopen en een goede kennis in huis!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voorraad, scherpe prijs en korte levertijd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super goede winkel!, personeel met verstand van zaken, en het grote pluspunt van deze winkel is de showroom waar je alle beschikbare beamers kunt uitproberen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Steeds positief over service en kwaliteit

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ze hebbeb nagenoeg alles en kunnen wat ze hebben showen en voorzien van een goed advies en er is veel kennis aanwezig!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

via mail de juiste informatie gehad zodat ik zonder twijfel heb kunnen bestellen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke info op de website. Product voldoet aan de verwachting.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettige ontvangst met kopje koffie. Uitgebreide tijd genomen om een goed advies te geven. Groot pluspunt is hun eigen cinema waar je je toekomstige beamer kunt zien draaien. Product was op voorraad en kon direct mee genomen worden. Personeel is kundig en plezierig in de omgang.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer vakkundig advies gekregen tijdens een in uitvoering zijnde calibratie sessie van een EH TW 9400 beamer van Epson, dezelfde die ik daar kwam ophalen.

Kortere wachtijd aan de balie in de ontvangst hal of een melding dat iemand er binnenkort aankomt om te helpen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie zaak alles zicht en tastbaar apparaat waar je voorkeur naar gaat wordt zonder moeite gedemonstreerd tevens netjes telefoontje gehad dat levering iets verlaat is

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies en mogelijkheid demo van beschikbare beamers.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service en voldoende keuze in de showroom.

Wellicht iets beter aan de buitenkant aangeven waar de winkel zich bevindt.