Pluspunten

Snelle levering Correcte informatie op de website over het product Goede prijs/kwaliteit in de markt

Pluspunten

goede informatie bij aankoop, meedenken met klant, goede service bij installatie.

Pluspunten

Goed advies, heldere argumentatie, heel actief meedenken over de installatie en uitstekende uitvoering.

Pluspunten

- Bijzonder vriendelijk, en deskundig personeel - Eerlijk advies - Professionele organisatie - Overtreffen de verwachtingen

Tip: zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering van een uitstekende beamer

Pluspunten

Beamer nodig, ga naar de Beamerwebwinkel, zij hebben verschillende merken, laten dezen projecteren met uw meegebrachte bestanden (foto,s), of u nu 4 of 6 Beamers wilt vergelijken, ze nemen alle tijd voor u, en.. ze weten waar ze over praten, en goeie koffie, top bedrijf.

Pluspunten

*goede communicatie:ze lezen mails goed en geven gericht antwoord *goed en kundig advies: ze zijn gespecialiseerd in beamers en doen het er niet en beetje bij zoals veel aanbieders, ze helpen je met en keuze voor een beamer die het beste bij je gebruik past,ik ben met een goedkopere beamer de deur uit gegaan dan ik in gedachten had en hij bevalt perfect. *kwa prijs zitten ze bij de beste aanbieders, check gewoon zelf even op tweakers.net en mocht je wat vinden wat een paar tientjes goedkoper is realiseer je dan dat goed advies en service bij en relatief grote aankoop zoals een beamer wellicht meer waard is.

nope, was elk bedrijf maar zo

Pluspunten

Prachtige aanbieding . Goeie beamers tegen een ZEER scherpe prijs....en goede ondersteuning bij eventuele vragen.

Pluspunten

Ik was verrast door de kundigheid van de 'verkoop mensen' m.b.t. de diverse apparaten (beamers); het fijnste vond ik dat ze precies in kaart wilden hebben wat mijn wensen waren. Ik heb een x aantal foto's van kunstwerken (platen voor een uit te geven boek) die een hele hoge resolutie hebben. Ik ben gelukkig met de gekochte Acer A1500 beamer die heldere mooie beelden oplevert.

ik zou geen verbeterpunten weten

Pluspunten

Wanneer je zoals wij behoefte hebt om de beamer van je keuze uitgebreid gedomonstreerd te krijgen is dit een unieke webshop met showroom

Pluspunten

Duidelijke website, en snelle levering

De order is in twee delen geleverd, dit was in de mail communicatie niet duidelijk. Hiervoor heb ik een telefoontje gepleegd. Waarbij het mij wel duidelijk uitgelegd werd.

Pluspunten

Correcte behandeling van bestelling tot, zeer vlugge, levering

Pluspunten

hartelijke ontvangst met koffie klantvriendelijk en informeel er wordt alle tijd genomen niets is teveel gevraagd prijstechnisch interessant degelijk materiaal en eenvoudige montage (incl. uitleg)

bewegwijzering om bij het pand te komen

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk en betrouwbaar, ook telefonsisch goed bereikbaar en goede informatie gekregen!

Website werkte helaas niet naar behoren! Maar na telefonisch contact zeer snelle afhandeling van mijn bestelling

Pluspunten

Vlotte service, goeie hulp via telefoon, goed advies...

Pluspunten

Goede uitleg!

?

Pluspunten

Super bedrijf. Vlotte communicatie, zeer vlotte levering! Alles correct. Dank u wel...

Zo blijven volhouden :-)

Pluspunten

mooie showroom, productkennis

Pluspunten

vlotte levering en prima service!

Pluspunten

Uitzonderlijk geholpen. Had de nieuwe Hd29darbee bij ze gehaald. Echter was er tot 2 maal toe een probleem met deze beamer. Dit was buiten hun schuld om. Ik werd zeer goed geholpen en er werd echt de tijd voor mij genomen. De beamerruimte biedt hiervoor echt de uitkomst. Voorlopig even het geld terug gekregen daar hun dat de beste oplossing vonden..!! Top bedrijf met gasten die er veel van afweten.

Pluspunten

Prettig persoonlijk contact. Bereidwilligheid voor nieuwe klanten. Goede technische informatie. Snelle levering. Kwaliteit/Prijs verhouding is goed.

Pluspunten

Prima service, producten zeer snel geleverd, Top bedrijf

Pluspunten

De mensen die er werken hebben een goede enthousiasme en kennis. Men weet waar men over praat. En zijn zeer professioneel uitgerust.

Zou ik zo niet weten...