Big selection online, I ordered my beamer but was not available. They contacted me to propose a good switch and got delivered the day after!
Fast dispatch, quality items.
Bij het aanschaffen goed advies gekregen, een hdmi kabel die niet geschikt bleek werd probleemloos omgewisseld.
Ik wilde een 4K beamer, had er al 7 geselecteerd, daarna gebeld: zeer professionele inschatting wat ik wilde, vervolgens een gedegen advies voor een beamer uit mijn selectie, maar ook aanvullingen naast mijn selectie, zelfs goedkoper dan mijn budget. Ook mogelijke accessoires werden uitgelegd, waar ik het bestaan niet van wist. Een strakke prijs, gratis accessoire bij mijn bestelling en de volgende dag al geleverd, ook in coronatijd. Zeer tevreden over dit gespecialiseerde bedrijf.
Ik had voor mijn bestelling via de website een vraag gesteld via de chat-optie. Dit ging zeer vlot en de medewerker was zeer behulpzaam. Hij heeft zelfs nagekeken wat voor mijn toestel het beste was en raad gegeven over hoe ik hem het beste kon bevestigen (en waarom). Bij levering bleek dat er iets ontbrak in mijn pakket. Ik heb toen opnieuw via chat contact opgenomen en zij hebben dit onmiddellijk in orde gebracht. De dag erna had ik mijn complete pakket thuis. Dit was dus een supergoede service. Ze zijn zeer behulpzaam en die chat-functie is een echte meerwaarde!
Beamer de volgende dag in huis en hij doet het perfect; de omschrijving op de website geeft goed weer wat je mag verwachtten.
Initieel een beamer gekocht die na het plaatsen een wat klein beeld gaf. Uiteindelijk mocht ik die inruilen voor een met groter beeld. Daarmee helemaal tevreden.
in showroom te IJsselstein uitstekend, deskundig en uitgebreid geinformeerd
Wat een geweldige showroom met specialistische mensen die advies en ondersteuning bieden over beamers.Ik ben zelf geweest en ben zeer tevreden over de showroom en de mensen die daar werken.Ik heb zelf een Epson EH-TW9400 gekocht en vooraf laten adviseren.Deze beamer is voor deze prijs kwaliteit verhouding echt super voor een 4k enhancement resolutie.Echt een aanrader.
Eén van de weinige winkels waar je verschillende beamers kan uitproberen en desgewenst op je eigen laptop kan aansluiten om tot een goede keuze te komen. Ook de schermen kunnen worden bekeken alvorens ze aan te schaffen. Omdat ze alleen beamers verkopen heeft het personeel er ook verstand van.
Ik heb op mijn negentiende levensjaar de keuze gemaakt om een beamer en scherm aan te schaffen, het sparen hiervoor ging erg moeizaam omdat er hier en daar nog wat maandelijkse lasten waren die gedekt moesten worden. Door alles goed uitgestippeld te hebben ben ik door de aanschaf van een ivision scherm achter The Next Shop gekomen, ik moest nog een beamer hebben en de beste die ik kon halen en wat in mijn budget zat werd verkocht door jullie. Buiten de visuele aspecten heb ik ook een audio home theater aangeschaft, na enig worstelen met de soundbar en de beamer ben ik er niet achter gekomen hoe ik deze twee kon linken. Ik heb hulp gekregen van Bram uit Utrecht die mij vertelde dat het niet het einde was en dat ik doormiddel van de USW310 mijn geluid en beeld kon splitten. Alle synapsen in mijn hoofd werden geactiveerd want er was weer hoop! Ik vertelde Bram dat er een SPDIF kabel nodig was en dat niemand die verkocht, hij vertelde mij dat hij in de showroom nog een had liggen en dat hij het mee zou verpakken... Kan je je dat voorstellen, iemand die gewoon iets gratis mee levert, ik herken dat niet in deze tijd en beoordeel deze webshop als een van de beste, ik hoop dat er een toekomstvisie is waarbij jullie zullen uitbreider tot een van de grootste elektronicamarkt. Groet Bas
Geduld, showroom prima op een goed bereikbare lokatie. Aan te bevelen.
Is de 2de maal dat ik voor iemand bestel en steeds werd dit correct geleverd.Verzorgde producten
Zowel in de winkel als telefonisch en per e-mail uitstekend geholpen. Als oud audio video verkoper in zeer hoog segment heb ik altijd persoonlijk contact met oog voor specifieke wensen hoog in het vaandel gehad. Nou. Dat is zeker hier het geval. Goed advies met maatwerk gewenst en gekregen. Beamer vooraf eerst kunnen bekijken in de showroom en vervolgens, na wat denk en inmeet werk, de spullen per mail besteld. In een woord top!
bestelling snel geleverd en top product. Helemaal tevreden!! Ga zo door
Zij namen het initiatief om 2 beamertafels die van onvoldoende kwaliteit waren voor het doel in mijn bedrijf terug te nemen en te ruilen voor anderen. Die zijn ontzettend goed. Zo'n service is ongekend en ze waren echt betrokken. Geweldig!
Levering was vlot, geen bezorgkosten, het apparaat (USB-pointer en afstandsbesturing voor PowerPoint e.d.) werkt naar behoren. Alleen bleek de bijgeleverde batterij leeg te zijn.
Zeer snelle levering naar België via koerier. Alles in perfecte staat! Tevreden over de service. Enkele jaren geleden ook al een projectiescherm gekocht bij The Next Shop, waar ik nog steeds super tevreden mee ben.
Ondanks dat wij geen afspraak hebben gemak zijn we vrijwel direct geholpen. Verkoper had veel productkennis en er is een kleine nagebootste bioscoopzaaltje aanwezig waar het product die je uitgekozen hebt ook daadwerkelijk getoond en uitgelegd wordt. Het product kon gelijk meegenomen worden en eenmaal thuis gekomen en aangesloten voldoet het ruimschoots aan de verwachtingen. Al met al zijn wij dik tevreden.
Na een goed deskundig advies telefonisch en een demonstratie in de winkel heb ik snel kunnen besluiten de Epson EB-2250U beamer met stevige hardcase aan te schaffen. Onlangs heb ik een goed advies gekregen voor een draagtas voor mijn projectiescherm die ik ook direct heb besteld en de volgende dag al is geleverd. Ik kan de beamerwebwinkel.com dan ook iedereen aanbevelen.
Zeer goede service in de showroom. Medewerker had tijd voor ons en echt kennis van zaken. Daardoor thuisgekomen met een uitstekende beamer voor onze wensen! Dank!
Geduldig geholpen en fijne service qua omruilen
Van even kijken naar kopen. Door het goede advies en de tijd die werd genomen ondanks geen afspraak rustig een keuze kunnen maken welke beamer beter past bij mijn wens. Top locatie ook om je beamer uit te testen in bioscoop modus. Snelle bestelling zonder gedoe.
gevraag en besteld en alles ging goed en vlug
Betrouwbare levering en levertijd, aangenaam om mee samen te werken