Nieuwe, dure bank, vol rimpels. Poortvliet neemt geen verantwoordelijkheid.
Een paar maanden geleden is onze bank geleverd. De bank bestaat uit twee ligbanken met eraan vast gekoppeld, in het midden hiervan, een tweezitsbank. Deze tweezitsbank zit na elke zitbeurt vol rimpels. De stof (vooral bij de rugleuning) zwabbert en is duidelijk te ruim voor de vulling; het gaat hier om veel rimpels. De rimpels bij het zitvlak zijn vrij makkelijk weg te vegen maar bij het rug vlak is dit een stuk moeilijker. De bank ziet er hierdoor oud en uitgezakt uit. De twee ligbanken hebben hier geen last van. Het showmodel in de showroom was keurig strak, ook na erop gezeten te hebben. Wat zegt de klantenservice van Poortvliet? * Deze rimpelvorming is volkomen normaal en is door de betreffende fabriek beoordeeld als acceptabel. (De fabriek kiest dus voor de makkelijke weg) * De mooie, strakke bank in de showroom is door alle klanten "in gezeten" en daarom is de bank in de showroom wel glad. blijkbaar stond staat er in de showroom dus een (aanvankelijk) gerimpelde bank die steeds beter werd naarmate er meer mensen op gingen zitten... Wat zegt de service monteur? * Het komt omdat u een lichte stof gekozen hebt, daardoor zie je de rimpels beter.... (wat een onzin) * De stof in de winkel is een andere stof dan die u gekozen hebt. (Hadden we dan niet gewaarschuwd moeten worden dat bij het kiezen van een andere stof we het risico lopen op extreme rimpelvorming?) * We kunnen hier helaas niets aan doen. Conclusie: Ik zit hier met een bank van ruim 3000 euro waarbij mijn bank eruit ziet alsof hij jaren gebruikt is. Jammer dat er hier geen mogelijkheid is om foto's te delen maar dat zal ik zeker op andere klachten sites doen. Poortvliet neemt zijn verantwoordelijkheid niet. Fijne zaak wanneer er niets aan de hand is maar als er een probleem is, laten ze je, tegen beter weten in, in de kou staan. Poortvliet is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en daar is hier geen sprake van.
Beveelt niet aan
9 September 2026
Elizabeth
Bruinisse
Reactie van Woonboulevard Poortvliet
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Het spijt ons om te horen dat uw servicemelding niet naar tevredenheid is opgelost. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw klantnummer of servicenummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien en na kunnen kijken hoe we u kunnen helpen? Alvast bedankt.
Vriendelijke groet,
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.