Mooie winkel goede service

Relax stoel gekocht goede uitleg 3× wezen kijken elke keer goede uitleg

Prachtig bedrijf

Heel fijn geholpen

Riante woonwinkel met een enorme keuze

Kortgeleden een nieuw bankstel gekocht bij Poortvliet. Grote en prettige zaak waar heel veel keuze is aan meubels maar ook aan andere zaken om de woninginrichting naar wens te maken. Tevens een leuke "koffiecorner" waar je ook een broodje kan nuttigen na of voor het bezoek aan deze woon boulevard.

Prettige samenwerking

Renate v klaveren heeft ons goed op weg geholpen om een totaal beeld te creëren met onze veranderingen in de woonkamer. Bestellingen zijn reeds bij jullie gedaan

Goed en deskundig geholpen

We vinden het heel makkelijk alles onder 1 dak ,je meubels en badkamers en keuken maar ook de mensen hebben ze om het in elkaar te zetten want die zijn ook schaars tegenwoordig

het was zeer relex om te schoppen

we zijn zeer goed geholpen door het personeel was heel fijn

Alles is goed verlopen. Netjes afgeleverd.

Zeer positieve koopervaring

Zeer ruime keuze. Als je het hier niet vindt vindt je het waarschijnlijk nergens. Ook de ervaring van de medewerkers is een pluspunt. Tenslotte een 10 op 10 voor de vriendelijkheid van de medewerkers op iedere afdeling met inbegrip van het personeel van het restaurant.

Erg plezierige verkoopster.

Dan val ik in herhaling!

Heel goed geholpen

Staan je bij met advies

Service

Goede ervaring en super service , vriendelijk personeel

prima geadviseerd bij keuken aankoop

Een duidelijk luisteren naar wensen van klant! en efficient en doortastend advies gegeven, en verder alles afgehandeld. nu in afwachting van de levering.

Zeer ruime keuze voor iedere smaak en ieder budget. Wel jammer dat wij niet via ons account mee kunnen kijken hoe het er voor staat met onze bestelling daarin proeven wij verschil van medewerkers de een zegt het is alleen te zien voor online bestellingen [iets wat wij in verleden nooit hebben meegemaakt] en de volgende medewerker zegt dat er technische problemen zijn, dus wie of wat is waar?! Feit is dat wij als klant voor een dichte ,,digitale,, deur staan, en dat vinden wij even een minpunt, voor de rest tevreden.

Mooie winkel

Vriendelijk personeel en je word er goed behandeld

zeer slecht

Het elektro bed Caresse die ik thuis geleverd kreeg,had een andere topper en kernmatrassen dan die ik in de winkel bij aankoop heb gekozen. De verkoopster beweerde dat ik voor de duurdste en hardste matrassen ging. Na 6 maanden en met behulp van consumentenbond +extra geld ,heb de juiste kernmatrassen en topper gekregen. Heel jammer dat het zo is gegaan en dat de personeel eigen fouten niet erkennen en niet meer klantvriendelijk zijn na het betallen van gekochte producten.

Heb nog niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen

Fantastisch!

Ik ben enorm goed geholpen door een hele aardige meneer die in de outlet stond! Super goed geregeld en erg meedenkend!

Weer een super ervaring!

Wat was het weer geweldig om op shop tour te gaan bij Woonboulevard Poortvliet. Dit keer gingen we voor een nieuwe linnenkast, nou we zijn niet alleen geweldig geholpen, de mogelijkheden waren ook ontelbaar! En we zijn supergoed geslaagd!

Goeden service gehad

Ben al jaren klant bij jullie.ben altijd tevreden. Vind het wel jammer dat er zoveel bezorgkosten gerekend worden. Vroeger werd het gratis thuis bezorgd. Ook de meubels die je mee wilt geven kosten geld.verder geen aanmerkingen

Verkopers zeer professioneel en prettig in de omgang echt Super

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Uitstekend geholpen door Tim van Montel

Goed geadviseerd over de aankoop. Verkoper neemt ook alle tijd.

Paasdijkweg 33

4693 RE Poortvliet

Over Woonboulevard Poortvliet

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 200 mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd! Woonboulevard Poortvliet heeft een showroom van 50.000 m2 en ruim 500 merken onder één dak. De ruime collectie bestaat uit meer dan 40 winkels, brandstores en shops. Je vindt hier onder andere Henders & Hazel, Pronto Wonen, Rolf Benz Experience Center en Auping Store. Er is dus altijd een merk of stijl in de woonboulevard te vinden die bij jou past!

Over Woonboulevard Poortvliet