Deskundig advies
Perfect en vriendelijk geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe topper voor ons bed.
Johan
Bosschenhoofd
Laden reviews...
569 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.204 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Klanten noemen consequent vriendelijk personeel, heldere adviezen en een ruime keuze. De algehele ervaring is positief en veel reviews prijzen de deskundigheid en klantgerichtheid van het team. Af en toe doen zich leverings- of prijsgerelateerde aandachtspunten voor, maar deze worden professioneel opgelost. Het positieve imago van de winkel blijft terugkomen in de opmerkingen.
Johan
Bosschenhoofd
Vakkundig en vriendelijk personeel
ad
Hellevoetsluis
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u vakkundig en vriendelijk geholpen bent bij uw aankoop.
Veel plezier van uw nieuwe meubel(s) en graag tot ziens!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Voor hetgeen wij wilden hebben van de afdeling Slaapwereld werden wij, door de ons bekende verkoopmedewerker, buitengewoon geholpen. Waarvoor dank.
1 October 2026
Ronald
Bergen op Zoom
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! Wat goed om te horen dat onze collega u volledig naar wens en tevredenheid geholpen heeft tijdens uw bezoek aan onze showroom.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mijn man en ik hebben onze nieuwe bank gevonden in Poortvliet. Eerst een rondje langs alle merken en dan terug langs onze favorieten. De keuze is reuze en we zijn heel vriendelijk geholpen. Kortom: heel tevreden klanten hier.
30 September 2026
Nicole
Goes
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen bij ons.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed meegedacht, erg vriendelijk en service gericht.
Miranda
Steenbergen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat er goed met u werd meegedacht en u vriendelijk geholpen bent tijdens uw bezoek aan onze showroom.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag weer terug.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
waren aan het zoeken een mede werkster vroeg wat we zochten zei kwam met een bank met korte zitting mjin vrouw heb korte benen dus dat was een uitkomst
Beveelt niet aan
bert
barendrecht
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat onze collega precies wist wat u zocht en u hier goed bij kon helpen.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Fijne verkoper die niet gelijk in je nek zit. Hij was rustig en gaf ons goed advies daar waar nodig. Gewoon een goed adviseur/verkoper.
Bram
KRABBENDIJKE
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze collega u op een fijne manier geholpen heeft en u goed geadviseerd heeft.
Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede duidelijke uitleg over e mogelijkheden van de bank en hoe samen te stellen. Daarnaast nog een lekker lunch voor 2 personen gekregen. Top geregeld !
Jeroen
Roosendaal
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat u goed geholpen bent tijdens uw bezoek aan ons,
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Alles prima geregeld en goed geholpen ook het bezorgen prima.
Gerry
Hoeven
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat we u vanaf uw bezoek in de winkel tot en met de levering bij u thuis goed en volgens afspraak hebben kunnen helpen.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prettige winkel en een hele goede service's. Kan niet beter en volop keus.
Corry
Roosendaal.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ze nemen ruim de tijd en adviseren ook , maar niks opdringen , laten jezelf de keus maken en denken mee
Rien
Roosendaal
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
"Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas erg matig. De prijs klopte uiteindelijk wel, maar de communicatie en administratie eromheen waren enorm verwarrend, en ook de bezorgers aan de deur kwamen onprofessioneel en onprettig over. Door de rommelige afhandeling en de slechte service aan de deur laat ik de volgende keer liever mijn meubels ergens anders bezorgen."
Beveelt niet aan
Roy
Bergen op zoom
Hartelijk dank voor uw beoordeling. het spijt ons om te horen dat wij u niet naar tevredenheid geholpen hebben bij uw aankoop en bij de levering ervan. Wij zouden graag willen weten wat er precies verkeerd is gegaan. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien?
Alvast onze dank.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede en snelle levering. Aardig personeel. Netjes geholpen.
Roelie De Bruyn
Zierikzee
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u netjes geholpen bent en uw order vlot en naar tevredenheid geleverd is.
Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgend bezoek!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ruime keuze, vriendelijk personeel en wordt goed geholpen. Een nadeel, te weinig personeel en de wachttijden van 30 tot 45 minuten is eigenlijk te lang.
Dienij
Putte
Hartelijk dank voor uw positieve maar kritische beoordeling. Het spijt ons om te horen dat u lang op een beschikbare verkoopadviseur moest wachten. Wij begrijpen dat dat niet wenselijk is. Wel fijn om te horen dat u verder goed en vriendelijk geholpen bent.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Irettig geholpen en zeer goed advies gekregen en de levertijd valt ook reuze meeI
carola eillebrecht
bergen op zoom
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u op een prettige manier geholpen en geadviseerd bent tijdens uw bezoek aan onze showroom.
Behulpzaam personeel
Hilligje
Spijkenisse
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat u fantastisch geholpen bent door onze collega's van de afdeling Verkoop.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Verkoper was niet de vlotste…
Harrij
Roosendaal
Hartelijk dank voor uw positieve sterren-beoordeling..
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Als je rond wil kijken kan dat maar als je geholpen wil worden is het personeel heel Vriendelijk en behulpzaam
D Daas
MOERSTRATEN
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat wij u altijd naar tevredenheid helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
In elke prijsklasse is er voor iedereen een keus te maken. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat na levering de service top is
28 September 2026
Hans
Middelharnis
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment en onze service.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Woonboulevard Poortvliet al meerdere malen bezocht. Ook deze keer weer fijn geholpen na een oriënterende ronde door de verschillende woonstylen.
26 September 2026
Huib
Middelburg
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat leuk om te horen dat u al vaker bij ons geweest bent en u ook nu weer voor ons gekozen heeft.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgend bezoek aan ons!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Had eerst telefonisch contact gehad,werdt daarin goed geholpen en gelijk ook over iets teruggebeld. Ze hebben veel keus, en ze hebben op een fijne manier geholpen.
24 September 2026
Marjoleen
Meliskerke
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat uw telefonisch contact met ons goed verliep en u op een fijne manier bent geholpen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijke mensen goede kennis van de materialen
Kommer De Vogel
Ouddorp
Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u uitstekend geholpen bent door onze verkoopadviseurs.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Er is genoeg keus en we zijn vriendelijk geholpen. Het horeca-gedeelte is ook een pluspunt.
Carola
Goes
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u positief bent over ons assortiment, onze service en onze brasserie.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Altijd heel fijne mensen die ervoor zorgen dat je ongedwongen tot een goede keuze kan komen. Goed advies. Men luistert goed naar onze wensen. Geen druk, de klant bepaalt. Wij komen er al vele jaren. Dankbaar. Ga zo door.
Hans
Nieuw-Vossemeer
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u al vele jaren bij ons komt en wij u ook nu weer naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag een volgende keer weer terug.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer hulpvaardig luister goed naar onze wensen en kreeg hier op ook idieen van uw medewerker
Cor Blanken
Steenbergen
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat goed om te horen dat u fantastisch geholpen bent door onze collega tijdens uw bezoek aan onze showroom.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 200 mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd!
Woonboulevard Poortvliet heeft een showroom van 50.000 m2 en ruim 500 merken onder één dak. De ruime collectie bestaat uit meer dan 40 winkels, brandstores en shops. Je vindt hier onder andere Henders & Hazel, Pronto Wonen, Rolf Benz Experience Center en Auping Store. Er is dus altijd een merk of stijl in de woonboulevard te vinden die bij jou past!
Paasdijkweg 33
4693 RE Poortvliet