Ik koop heel m'n leven al onze nieuwe meubels bij WBP. Deze keer bij Pronto Wonen. Jammer dat we totaal geen korting kregen en ook geen extra (klein) cadeautje zoals bijvoorbeeld onderhoudsmiddel voor de nieuwe meubels. Of dat bijvoorbeeld de bezorgkosten werden geschrapt. Dat zou een prima waardering zijn voor onze trouwe afname. Maar de meubels zijn weer GEWELDIG!
Beste Jean-Paul, Dank je voor je review. Bij Pronto Wonen bieden we de meubelen aan voor een vaste lage prijs, zodat u altijd het goedkoopst uit bent. Tegen een kleine vergoeding bieden we onze bezorgservice aan, maar u kunt uw meubelen ook zelf afhalen. U heeft zo altijd de garantie op de laagste prijs. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Binnen 6 weken moesten we een compleet nieuwe inrichting kiezen. Het lukte binnen 1 dag! De adviseuse had zich goed voorbereid, en wist ons snel warm te krijgen voor haar ideeën; hoe je in een klein appartement toch ruimte kunt creëren. En zoveel keus om al die woonwensen met de juiste meubelen te realiseren. Kortom; Poortvliet is niet naast de deur , maar de moeite wordt ruimschoots beloond.
Dank je wel Wim voor deze mooie review. Daar zijn we oprecht trots op! Heel veel woongenot van je nieuwe interieur! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Er staat heel veel voor elke smaak ruime keuze. Wij hebben een bank besteld die week 15 zou komen, inmiddels is het week 23 geworden. Als ik dat had geweten had ik het niet gedaan maar verder gekeken bij een ander.
Beste Marja, Dank je voor je review. Ons excuus voor de langere levertijd, wat helaas niet is te voorkomen. We zullen blijven proberen om alsnog eerder te leveren, maar hopen je geduld dan toch zeker te belonen met de levering van je nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Van onze leren relaxfauteuil van 19 jaar(!) was een veer afgebroken. We hebben een foto van het betreffend onderdeel opgestuurd en zondere verdere kosten kregen wij twee nieuwe veren toegestuurd. We kunnen weer jaren vooruit!
Dat is mooi Ruud dat je ook na 19 jaar nog zo'n goede service hebt gekregen. Zo zie je maar... we zijn je altijd graag van dienst! Nog veel plezier van je relaxfauteuil! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Goede prijs kwaliteit verhouding en prima geholpen.
Dank je Wim voor deze mooie review. Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Wij hadden een kledingkast met wat kleine beschadigingen maar dit werd keurig en snel opgelost. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen! Fantastische service!
Wat fijn Rene dat de servicedienst de beschadiging goed en snel heeft opgelost. Zo hoort het te gaan. Dank je wel voor deze positieve review en veel plezier van je meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Ik had het idee dat er aan mij verdiend moest worden
Verkoper wist waar hij over sprak
Beste familie Huissen, Dank je wel voor jullie positieve review. Geniet van jullie nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Gelijk bed gekocht
Erg leuk dat je ons zo positief beoordeeld Alex. Dank je wel! Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Prima geholpen en uitleg gekregen over de stoelen die we kochten. De vermelde prijs kwam niet overeen met die in de folder, maar geen probleem. De aktie was niet correct verwerkt in de winkel. Bijna heel onze inrichting komt en kwam van Poortvliet. De eerste aankopen deden we toen de winkel nog in het centrum van Poortvliet zat. Kortom Goede service en kwaliteit.
Beste familie Van Overveld, Wat leuk dat jullie al zoveel jaren (meer dan 30 jaar) klant zijn. Daar zijn we trots op! Vervelend dat er prijs in de folder niet overeenkwam, maar dat is netjes opgelost. Wees altijd welkom en we hopen je nog veel jaren te mogen begroeten in onze Woonboulevard. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Vakkundig personeel en prima voorlichting en advies wat we wilden kopen en een betaalbare prijs dus nu even wachten op de levering
Dank je Cees voor deze positieve review. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
meubels schaf ik niet elk jaar aan, maar als we nieuwe meubels willen gaan we bijna altijd eerst naar Poortvliet. een ruime keus en de laatste keren dat ik in de meubelboulevard was, heb ik indien ik dit nodig vond een uitstekende verkoper gehad. Ik ben blij dat ze niet opdringerig zijn.
Beste Adrie, Erg leuk deze positieve review hebt geschreven. Dank je wel. We staan altijd graag voor je klaar in onze Woonboulevard. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Vriendelijke verkoopster
Hoe woonboulevard zal el goed gaan,alleen je moet wel vooraf de volle mep betalen
Beste Peter, Het is ons niet helemaal duidelijk wat je bedoeld met je review. En een volledige betaling vooraf vragen wij niet. Misschien wil je het nader toelichting via de mail, dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
mijn ervaring is goed die jongen die ons geholpen heb was heel duidelijk en behulpzaam we konden alles vragen rekende alles voor ons uit al bij al zeer tevreden
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de hulp bij de aankoop Ton. Dank je voor deze mooie review. Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Heel veel medewerking gekregen bij het veranderen van enkele meubelstukken nadat de order geplaatst was. Komen zeker terug voor een aanvulling op onze laatste aankoop.
Mooi dat je na de aankoop ook weer goed bent geholpen bij de wijzigingen van je order. Wij brengen graag woongeluk en denken graag met je mee. Dank je voor deze mooie review en veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
wij kopen al heel lang bij deze meubel boulevard zelfs toen ze nog in het dorp poortvliet de winkel hadden
Wat leuk Aarnout dat je al zoveel jaren klant bent. Onze winkel in het dorp is bijna 30 jaar geleden, dus je bent al heel lang klant en dat waarderen we uiteraard. Fijn dat je ook deze keer weer naar tevredenheid bent geholpen. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We zijn goed geholpen hoop dat de stoel zo komt we zijn benieuwd
Dank je wel Peter voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Heel plezierig geholpen .De aflevering was geweldig Heel erg tevreden voor herhaling vatbaar
Dank je Adrie voor deze mooie beoordeling. Zijn we trots op! Geniet je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We hadden problemen met draai wieltjes van de eetkamerstoel. Deze zijn in de werkplaats goed en snel gerepareerd door vriendelijke mensen.
Mooi dat je zo tevreden bent over onze serviceverlening Ad. Fijn dat we zo weer wat woongeluk bij je hebben gebracht, zodat je nog lang van je stoelen kan genieten. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
super
Prettig ontvangen. Deskundig geholpen.
Wij zijn correct en deskundig geholpen bij de aankoop van een slaapkamer kast. En hopen deze ook keurig geleverd te krijgen
Beste familie Wagemakers, Fijn dat je tevreden bent over de hulp bij de aankoop van jullie slaapkamer. En uiteraard gaat we deze ook netjes bij jullie leveren, zodat je kunt genieten van heerlijke nachtrusten. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Veel keuze, grote winkel maar toch persoonlijke benadering. Komen afspraken na en service is goed.
De persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel hoor. We zijn mensen onder de mensen en geven graag het genieten van wonen aan jullie door. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Geweldige service, fijne medewerkers, zeer tevreden.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE