Filtre

Mooie producten, gedesillusioneerd over de prijs

We hebben goed en professioneel advies ontvangen. Echter tijdens bestelling werden de stoelen ineens €32 duurder terwijl we de zelfde stoelen als getoond maar dan met een andere leder kleur uit de getoonde reeks wilde hebben. Ook de catalogus vermelde de lagere prijs. Omdat de prijs zodoende onverwachts boven ons budget kwam hebben we jammer genoeg andere en, dus minder mooie stoelen besteld. De stoelen moeten nog geleverd worden. We hopen dat we er geen spijt van krijgen. Inmiddels heeft Woonboulevard Poortvliet telefonisch gereageerd en heeft ons een bos bloemen gestuurd. Bedankt hiervoor.

Ruime keuze, goed advies, professioneel te woord gestaan.

Geldt voor "slapen" en "zitmeubilair". Mijn wensen, mijn eigen idee en mijn inbreng zijn prima meegenomen in het keuzeproces. Vriendelijke, correcte heer en dame die mij van advies dienden. In het geval van zitmeubilair tevens een advies over hoe de nieuwe fauteuils in te passen in het aanwezige meubilair. De bejegening door de beide verkoopadviseurs was onverminderd professioneel en met de juiste bejegening tegenover mij als klant.

Al jaren ons vertrouwd adres

Behalve het grote aanbod is het vooral de service tijdens maar zeker ook na aankoop zoals je het bijna niet tegenkomt.

Mooi bedrijf, fijne dienstverlening

De levering vond exact volgens planning plaats. Alles kundig in elkaar gezet en afval meegenomen. Van 1 kast ontbreken echter nog beugels, die - wellicht per abuis - niet geplaatst zijn. Dit heb ik gemeld bij het bedrijf, ik wacht nog op een reactie, maar ga er vanuit dat dit snel opgelost wordt.

Tevreden en bekwame en vriendelijk monteur

Inrichting slaapkamer Alles is soepel verlopen. Er moest nog wel wat nawerk geleverd worden maar alles is volgens afspraak verlopen en in orde gebracht door bekwame monteurs Wel een opmerking over de aanspreektitel Het is niet de Heer maar Mevrouw Hertogh

Betrouwbare onderneming

Al jaren klant, service in de jaren wel wat afgenomen.

opgelost

Alles is prima afgewerkt , wat nog nodig was. Ik ben heel tevreden.

Goed geholpen

Fijn geholpen en goed geslaagd

Heel goed geholpen.

De volledige woonkamer ingericht. Er werd ruim de tijd genomen om alles te bekijken.

alles oke

Alles was in orde .

Snelle en vooral goeie service

Mooie pirano vloerlamp bestelt. De levering was al enkele dagen later. Bij ontvangst bleken 3 van de 5 bollen beschadigd te zijn. Ik heb een mail gestuurd. En direct heeft men een nieuwe lamp gestuurd. Dat noem ik nog eens klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Dank!

Afspraak goed nagekomen en waar nodig goede service gegeven

Fijne winkel, ruime keuze en goede service.

Wij vinden het een hele prettige winkel met veel keuze en je wordt er erg vriendelijk geholpen en goede snelle service echt een aanrader

Vakbekwame monteurs die doorgaan tot het in orde is.

Er was wat tegenslag bij de montage van de bedden, maar de heren bleven even geduldig en doorgaan tot de beide bedden (van tweepersoons teruggebracht tot eenpersoons) in orde waren gebracht.

Top service bij aankoop en levering

Bank aangeschaft daarbij is alles zoals afgesproken netjes verlopen.

Veel keus en fijn geholpen

Wij kwamen voor een garderobekast en zijn heel goed geholpen door de verkoopmedewerkster, die ons ook goed liet zien wat alle mogelijkheden waren.

Besteld betaald, niet leverbaar geld teruggestord

Netjes afgehandeld maar vervelend is het wel

goed en vriendelijk geinformeerd

Fijn geholpen en goed ingelicht. Altijd een goede service van hen ontvangen. Wij hebben al een aantal keren iets bij jullie gekocht.

Verkoopmedewerksters zijn klantvriendelijk en klantgericht.

Wij hebben voor onze nieuwe woning de complete inrichting gekocht en zijn op beide afdelingen geweldig goed geholpen. Ze namen de tijd en geen moeite was teveel.

Was gewoon weer super, alles zo als belooft en de bezorgers top.

Was gewoon weer super, alles zo als belooft en de bezorgers top.

Altijd goede kwalitijd en afhandeling

Goed bedrijf

Als er iets niet in orde is proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen

Prima meegedacht,alleen was niet helemaal super.m.b.t. Advies ,daarna nog service gehad maar kwam niet tot een oplossing, das jammer voor een bed van 4500 euro. Verder zijn we niet gekomen,en dat vind ik jammer

Ongelooflijk

Ongelooflijk veel inspiratie opgedaan , bijzonder vriendelijk geholpen en ook de prijzen vallen ONGELOOFLIJK mee!

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE