Klantenservice na klacht
Onlangs hebben wij een nieuwe bank gekocht. We zijn zeer tevreden over de bank en de kwaliteit. Helaas veroorzaken de pootjes echter krassen en putten In onze vloer. Bij contact met de klantenservice wordt verteld dat dit inderdaad een mogelijkheid is.... Verder werden er even op gewezen dat je hier als klant zelf alert op moet zijn, dit kan nu eenmaal gebeuren bij poten. Niet helemaal reëel als je bedenkt dat je de standaardoptie voor een poot neemt, die dus bij de bank horen en je niet gewezen wordt op het feit dat je dit een mogelijkheid is. Blijkbaar wordt dat normaal gesproken wel verteld, maar omdat we toevallig zijn geholpen door iemand die normaal gesproken niet op die afdeling werkt, is dat even "vergeten".
Voor goede service en advies ga je normaal gesproken naar een goede winkel. Ik verwacht niet dat je als klant dit soort dingen weet, maar hierin eerlijk en open wordt geadviseerd. Als dit was gemeld, dan maak je als een afweging, maar dat is nu niet gebeurd.
Meedenken werd maar deels gedaan...een oplossing wordt wel geboden, maar vervolgens draai je zelf op voor kosten en montage.
Klacht ligt nu intern en afwachten of er wat meer meegedacht zal worden.