Filtre

Het bezoek aan poortvliet was goed wij zijn goed geholpen met raad en advies. Nu de levering nog .

Fantastisch.

Wij zijn heel goed geholpen door deskundige medewerkers. Wij raden familie vrienden en kennissen aan.

Duidelijk ,praktische indeling van winkel

Aangename en gerichte begeleiding bij onze aankoop

Gemoedelijk

Vriendelijke verkoopster met goed advies en kennis.

Mooie winkel

Wij zijn netjes geholpen in de winkel van de woonboulevard

Wij waren blij met onze matrassen,het was een ander merk als de vorige,maar dat is logisch na zoveel jaar. Voor mijn man is het nu te zacht,ik had er al over willen bellen maar mijn man heeft sindsdien 2 x in het ziekenhuis gelegen. Kan d Er een matras omgeruild worden voor een harder soort? Met vriendelijke groet. M van Giels.

Positief bezoek aan woonboulevard Poortvliet

Mooie winkel, deskundig personeel met goede adviezen. Ook de afhandeling van je aankopen verloopt prima.

Wij zijn zeer correct geholpen, er werd tijd genomen voor vragen etc. Alles netjes afgehandeld. Leveringsdatum klopte met de verwachting. Alles netjes in elkaar gezet, uitleg over vlekken behandeling. Alle verpakkingsmateriaal me retour genomen. Echt meer dan tevreden.

Goed en meedenkend geholpen bij bestellen van kasten en gordijnen.

Kasten en gordijnen besteld. Op beide plaatsen heel goed geholpen. Niet in problemen maar in oplossingen gedacht top.

Kwaliteit en service

Voor elk wat wils, met zeer uitgebreide showrooms.

Mooie stoel en bank

Levering ok, kwaliteit mooi. Alleen werd mij een maand na levering nogmaals gevraagd te betalen. Uiteindelijk goed gekomen, maar de manier waarop was ondermaats. Mi een steek laten vallen.

Pakket was bij buren afgegeven, wist niet dat het bezorgd zou worden, was dus niet thuis

Prima verpakt, moet nog uitgepakt

Correct bedrijf

Correct met klanten, afhandeling van op dit moment lopende service

super

na een klein misverstand bij de externe vervoerder is het super snel en goed opgelost. een eigenaar, van meerdere zaken, die persoonlijk en vlak voor kerst een bank komt bezorgen om het misverstand snel op te lossen, dat zie je niet meer vaak. complimenten! echte betrokkenheid merk je niet als alles goed gaat, maar juist op zulke momenten

Vriendelijk, zorgvuldig en netjes

Snel besteld, vriendelijk te woord gestaan en netjes geleverd

Tevreden

De bodem van een la van onze kast was te klein dus heb dit gemeld. Er werd een nieuwe voor ons besteld en de chauffeur heeft deze netjes vervangen bij ons.

Klantenservice na klacht

Onlangs hebben wij een nieuwe bank gekocht. We zijn zeer tevreden over de bank en de kwaliteit. Helaas veroorzaken de pootjes echter krassen en putten In onze vloer. Bij contact met de klantenservice wordt verteld dat dit inderdaad een mogelijkheid is.... Verder werden er even op gewezen dat je hier als klant zelf alert op moet zijn, dit kan nu eenmaal gebeuren bij poten. Niet helemaal reëel als je bedenkt dat je de standaardoptie voor een poot neemt, die dus bij de bank horen en je niet gewezen wordt op het feit dat je dit een mogelijkheid is. Blijkbaar wordt dat normaal gesproken wel verteld, maar omdat we toevallig zijn geholpen door iemand die normaal gesproken niet op die afdeling werkt, is dat even "vergeten". Voor goede service en advies ga je normaal gesproken naar een goede winkel. Ik verwacht niet dat je als klant dit soort dingen weet, maar hierin eerlijk en open wordt geadviseerd. Als dit was gemeld, dan maak je als een afweging, maar dat is nu niet gebeurd. Meedenken werd maar deels gedaan...een oplossing wordt wel geboden, maar vervolgens draai je zelf op voor kosten en montage. Klacht ligt nu intern en afwachten of er wat meer meegedacht zal worden.

Het bestelde is nog niet afgeleverd

Prima geholpen in de winkel. Tijdig bericht ontvangen dat het later geleverd zou worden. Vakkundig personeel die het gemonteerd hebben en alle verpakkingsmateriaal hebben mee terug genomen. Voor iedereen een dikke 10.

Alles naar wens

Tot op heden geen problemen en alles is goed en naar wens verlopen. Geen klachten, klant vriendelijk. Ook de bezorging ging uitstekend.

Ik hoop goed

Wij hebben op internet besteld dus weet geen ervaring met de winkel zelf. En heb ook nog geen artikelen thuis gekregen

Voortreffelijke service

Een montagefout aan onze deelbare bedden, waardoor de aansluitkoppeling niet meer werkte, werd door een monteur snel, netjes en deskundig hersteld.

Een fantastisch- en servicegericht bedrijf

Ik heb onlangs een stoel voor mijn gehandicapte vrouw ter reparatie aangeboden, na advies uit de winkel van Poortvliet. Ondanks het feit dat het personeel een nieuw exemplaar had kunnen verkopen, boden zij reparatie als alternatief aan. Deze stoel was niet bij Poortvliet gekocht, maar toch werd deze stoel vakkundig en adequaat gerepareerd. Hulde aan deze firma. In plaats van 3000 euro, waren wij nu voor 300 euro klaar. Het personeel is niet alleen vakkundig maar ook klantvriendelijk.

Service van de monteur was uitstekend!!

Mijn ervaring in de service van Poortvliet met name de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de afhandeling en de monteur om het defect te repareren is in èèn woord grandioos.

eficiënt, klantvriendelijke en attente herstellers

efficiënt, klantvriendelijk en heel attent

Uitstekende service, we zijn niet anders gewend van Woonboulevard Poortvliet.

Al jaren een vertrouwd adres op ons eiland. Uitstekende service.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE