Filtre

Uitstekende service, we zijn niet anders gewend van Woonboulevard Poortvliet.

Al jaren een vertrouwd adres op ons eiland. Uitstekende service.

Heel tevreden over zowel de aankoop als de service achteraf.

Geweldige service en top producten

Wij hebben een nieuw bed en kledingkast gekocht. Keurig geholpen en advies gekregen. Alles netjes laten bezorgen met ook nog eens snelle levertijd. De bezorgers waren super vriendelijk en werkten heel nauwkeurig. Helaas was er een beschadiging aan een deur en was er een breuk aan een ophangrek. Hier werden gelijk foto's van gemaakt en de volgende dag had ik al een serviceformulier met nieuwe afspraak voor het herstel!

Ruime keus, fantastisch personeel, fijne prijzen

Zeker naar toe gaan, je zult verrast zijn, tenminste dat waren wij wij.

hele goede ervaring

prima ervaring,snel opgelost,prima service

Fijne service

Zeer vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam En een mooi product

goede service

We zijn correct geholpen en verkoper heeft kennis van het product en neem er de tijd voor

Snel en netjes opgelost!

'Zoals dat hoort maar helaas bijna niet meer gebeurt ...' Na een aankoop is het vaak al snel klaar tussen verkopende partij en de klant. Wanneer er iets niet helemaal goed is zijn verkopers nogaleens 'niet thuis' of wordt het maar half opgelost (want ja, het kost tijd en geld). Zo niet bij Woonboulevard Poortvliet! Het tegenovergestelde was onze ervaring; met grote betrokkenheid werd de zaak opgenomen, besproken en zonder gedoe snel opgelost tot onze grote tevredenheid. Woonboulevard Poortvliet, voorheen Bouman-Potter, is een enorm gegroeid, maar niet te groot voor de beste service. Zo ken ik dit bedrijf al tientallen jaren. Heel knap. Houdt dit vast - dan is verdere groei gegarandeerd!

Slecht

Beschadigd deurtje slaapkamerkast bleek bij de vervanging verkeerd te zijn besteld rechts ipv links draaiend terwijl ik daar om 07.00 uur uit mijn bed bent gebeld . Dit was erg slecht

Perfect,perfect, goeder Service

Ik heb heel goede Ervaring met Meubelzak Portvliet en wij komen Heel graag weer terug om te winkelen!!

Goede aflevering door bekwame medewerkers

Het is goed om te constateren dag de bezorgers bekwaam en attent zijn, maar zeker zo belangrijk is dat zij enthousiast zijn over datgene waar zij mee bezig zijn.

Jammer dat het nodig was, maar het is keurig afgehandeld.

Bestelling zo fijn uitgekozen naar zeer deskundige verkoper, maar bij aflevering waren er bepaalde zaken mis, via de service afdeling en de persoonlijke inzet van Dhr. Bouman is alles keurig en zeer naar tevredenheid opgelost. Een fabrieksfout kan er altijd zijn, maar op deze manier heel goed opgelost, zodat we iedereen woonboulevard aan kunnen bevelen. Dit is de tweede keer dat dit gevraagd wordt?

zeer prettige eerste ervaring!

accuraat geholpen, zowel telefonisch als per e-mail! dankjewel Miranda Jansen.

Besteld en daarna niets meer

Echt heel vriendelijk geholpen met de bestelling van de bank. Week 42 zou de bank geleverd worden. Kon wat later zijn.....nog steeds niets vernomen. Misschien een mailtje of belletje tussendoor van hoe de zaken ervoor staan? Helaas......

zeer mooi degelijk meubel

Goede, vlotte service. Top ! Wij zijn heel tevreden.

Ik bestelde iets online,ging prima,kreeg alleen geen indicatie of track en trace-code.

Prima winkel

Zo blij met het toezenden van het bestelde dekbedovertrek.

Het verzenden duurde wat langer wegens drukte maar toch op tijd binnengekomen

Fijn

Fijn advies wat resulteerde in een aankoop waar wij maanden later nogsteeds erg blij mee zijn!

Service erg belabberd

Mijn ervaring is dat alles nu op Corona gestoken wordt. Om te verkopen zijn ze allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Met de service is het op dit moment bagger. Dit nodigt niet uit om grote aankopen te doen.

Goed opgelost.

Na een foute levering en late ontvangst retournummer heeft het bedrijf er alles aan gedaan om het goed te maken. We kregen zelfs een bos bloemen! Fijn!

goed verzorgd

het was keurig op tijd

Ik word altijd netjes en vriendelijk behandeld en er wordt altijd met mij meegedacht. Dus gewoon top

Ik ben heel tevreden.

Netjes op tijd volgens afspraak geleverd. verpakkingsmateriaal werdt keurig mee genomen.

Prima snelle service!

Goede ervaring!