Filtre

Bestellen via website ging goed en levering keurig verpakt en binnen een paar dagen ontvangen

Prima levering

Goed verpakt wat welles ontbreekt bij andere bedrijven dus super gedaan blije klant ook was het maar om en aap te doen!

Redelijk

Ik had besteld en betaald daarna niks meer gehoord of gelezen.Banknummer opgezocht bleek ik opgelicht te zijn wat stond geschreven Balen natuurlijk maar tot mijn grote verbazing kreeg ik de lamp toch.

perfect

werden prima geholpen bij het uitzoeken van onze bank. zeer deskundig .

Service slecht

Voor veel geld verschillende meubels gekocht, een bank.een dressoir,een eetkamertafel,een linnenkast en een grote parasol dus niet voor weinig en omdat we daar al heel lang klant zijn kom je daar terug, maar helaas vroeger een prima service maar nu in een woord super slecht. Denk volgende keer wel 2x na voor ik er nog koop. Ook zijn volgens mij een hoop producten net als bij velen made in China. Parasol had een probleem dit de zelfde dag gemeld, er werd verteld dat hij op voorraad was dus omruilen geen probleem echter kreeg een telefoontje dat ze eerst contact met de leverancier zouden opnemen alsof je hem al maanden in huis hebt, maar poortvliet is mijn leverancier ik heb niets te maken met hun leverancier. Je ziet dat als een bedrijf groot word de service klein word.

goed advies en klantvriendelijk personeel

zie hierboven

Er wordt met je mee gedacht!

Alles onder 1 dak

Veel keus, je wordt goed geholpen Gezellige winkel

Mooie bedrijf

Wij zijn heel leuk geholpen. Blij met onze nieuwe bedden!

Aanrader

Wij komen graag naar Woonboulevard Poortvliet. Voldoende parkeergelegenheid. Alles onder 1 dak, ruime keuze. Al diverse malen vriendelijk en deskundig geholpen bij onze aankopen.

Verrassend

Tevreden over de verkoper die ons adviezen gaf, met ons meedacht en met oplossingen kwam....Hij gaf ons een andere kijk op de inrichting van de woonkamer. Ook over het het feit dat het showroommodel vitrinekast, gratis kon worden opgeslagen, een vooruitbetaling niet nodig is en een belletje straks genoeg is ,om het te leveren , gaf ons een goed gevoel.

We zijn vriendelijk te woord gestaan, met goede uitleg. De levertijd was 3 weken later. De stoelen werden netjes afgeleverd. De stoelen zitten goed.

We zijn dik tevreden over het product

Netjes te woord gestaan en het product bevalt ons prima Zeker aanbevolen om anderen te enthousiasmeren !

Prima geholpen door de mevr,van Pronto Wonen.

Mevr.heeft terug gebeld en verder alles netjes op de mail gezet.

Vriendelijk en vakkundige uitleg behulpzaam en goed advies. Top

Uitstekend geholpen met goed advies

Wij waren al een tijd op zoek naar een nieuwe bank. Bij Poortvliet is de keuze enorm. We zijn erg goed geholpen door de medewerkster van Montel. Ze nam echt alle tijd om stoffen en kleuren echt aan ons te laten zien op een bank ipv vanaf een staaltje. Hierdoor hebben we een weldoordachte keuze kunnen maken.

Ruim en overzichtelijk opgesteld.

Prettig winkelen. Alle items keurig ruim en overzichtelijk opgesteld. De verkoper nam alle tijd voor de vragen die zijn klanten hadden. Liet ze uitspreken en gaf een goed en duidelijk antwoord. Draaide nergens om heen.

Goed advies en leuk verkoopgesprek

Doelgericht gezocht en geweldige oplossingen gevonden m.b.v. een goed style-advies van Antje, Reinier en Emelie, die elk vanuit een andere winkel toch gezamenlijk met je meedenken. Bespaart je heel wat kilometers door alles onder 1 dak te kunnen vinden, voor elke stijl en elk budget.

We komen elke keer weer terug

Al sinds 20 jaar ons adres om meubels te kopen. Vriendelijk meedenkend en een gezellige winkel

Ben al jaren klant bij Bouwman Potter. Zeer tevreden en goede service. Koop graag op een vertrouwd address. Met vriendelijke groet. Mevr Cornelissen.

Pvc vloer mooi, alleen afwijkende plakplint omdat leverancier geen plinten leverd. Niet verteld bij bestellen vloer, jammer

Goed gevoel

We zijn klantvriendelijk en met goed geholpen.

prima en netjes geholpen

duidelijke uitleg geduldig en netjes geholpen

Altijd klantvriendelijk en correct

Deskundig geholpen en flexibel bij afhalen

Wij zijn deskundig geholpen. Levertijd was wel een week langer dan beloofd. Dit werd echter goed gemaakt door het afhaalmagazijn. Zij waren heel erg bereid ons snel te helpen

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE