De keuze is groot in elk prijssegment. Alles is overzichtelijk en ruim opgesteld. En ook de medewerkers zijn vriendelijk en bereidwillig om te adviseren en nemen daar ook de tijd voor.
De verkoopster had meteen door wat voor soort bed we zochten. Zonder opdringerig te zijn, kwamen bij precies bij de juiste boxpring en matras uit. We weten dus waar we straks op slapen.
Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg over alles. Al heel wat woonwinkels bezocht voor ik hier kwam. Geslaagd met een bank en in de sale een super gaaf vloerkleed. Zeker een aanrader!
Vriendelijk personeel op de slaap afdeling ivm het uitzoeken van een boxspring, Uitleg is zeer goed en alle tijd wat goed is om de juiste beslissing te nemen. En dat is zeker goed gelukt wij heel tevreden klanten.
Erg vriendelijk en gezellig geholpen door Emily. Ze nam de tijd voor ons. Vond het geen probleem om mee te lopen naar een andere zaak. En heeft ons goed geadviseerd.
Was daar met vrouw, zus en zwager. Zochten complete inrichting voor ons nieuw te bouwen appartement. Zijn daar goed in geslaagd. Alle merken onder een dak. En na afloop even bij komen in het restaurant. Hadden reeds wat accessoires gekocht, maar pasten niet in de auto. Deze mochten achter blijven in het magazijn, gebouw 9. En de week daarop opgehaald met een grotere auto. En toch even naar binnen gelopen en kochten wederom wat spulletjes. Komen zeker nog een keertje langs. Goed, vakkundig en vriendelijk personeel.
Na een telefonische afspraak met Dhr. A. Van Dijke werden wij op het afgesproken uur heel goed ontvangen . Wij kregen de nodige uitleg en konden heel rustig alles bekijken, hij gaf een zeer professionele uitleg van de pro- en contra,s van de verschillende matrassen. Ook vroegen wij om onze kleerkast welke wij enkele jaren terug bij Woonboulevard Poortvliet hebben gekocht en waar de glazen opdekplaat van was naar beneden geschoven, te herstellen bij oplevering van de boxspring. Hij ging dit voor ons regelen, wij hopen dat dit zal gebeuren.
Na de inrichting van ons nieuwe huis met de vele keus die wij ondervonden bij Woonboulevard Poortvliet wilden we ook nieuwe bedden in ons chalet. Na bij verschillende beddenzaken geweest te zijn waar we niet konden slagen zijn we toch weer bij Poortvliet uitgekomen waar we zeer deskundig en uitgebreid werden geholpen en tot een keus kwamen. De meubels en de bedden worden deskundig gemonteerd en ook de oude bedden worden teruggenomen.
Beste Bert, Wat fijn dat je opnieuw weer geslaagd bent in onze Woonboulevard en tevreden bent met de hulp en deskundigheid van onze adviseurs. Geniet van jullie mooi ingerichte chalet! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Er wordt aan klantgerichte oplossing uitstekend meegedacht.
Fijn dat je zo tevreden bent over de oplossing van een probleem, zodat je optimaal kunt genieten van je interieur. Wij staan altijd graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
einde 2015 verhuisd vanuit een ruime twee onder kap naar een appartement. al onze oude meubels waren verouderd en zijn naar de kringloop verhuisd. Alles nieuw aangeschaft op woonboulevard Poortvliet. en nu ruim 5 jaar later toe aan voor beiden een comfortabele sta op stoel . natuurlijk weer gekocht op woonboulevard Poortvliet. zeer goed geslaagd.
Beste heer en mevrouw Cremers. Wat fijn dat jullie opnieuw weer geslaagd zijn in onze Woonboulevard. Veel plezier van jullie nieuwe sta-op fauteuils! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Na mijn bezoek om een tapijt uit te zoeken. Ben ik goed geadviseerd. Daarna heb ik een tapijt telefonisch besteld. Ook goed te woord gestaan. Netjes kreeg ik een bevestiging van de bestelling. Ik heb een mail ter goedkeuring gestuurd met de vraag of ik de orderbevestiging ook nog moest ondertekenen en doormailen. Daar heb ik geen antwoord meer op gekregen. Toen ik om 16.50 u dinsdag daarvoor belde, werd de telefoon niet meer opgenomen.
Beste Henk, Dank je voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de goede voorlichting en snelle afhandeling. Wij hebben je order goed verwerkt hoor, er hoeft verder geen actie ondernomen te worden. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Hadden de winkel nog in het centrum van Poortvliet toen wij daar al kochten. Alle meubels en vloerbedekking komen van woonboulevard Poortvliet. Zo ook mij laatste aankoop, een relaxfauteuil Scott Power. Keurig geholpen door Rinus. Alle goed doorgesproken. Een vakman die niet aandringt maar je overtuigt met goede argumenten. Ben met een tevreden gevoel weggegaan. Uiteraard niet voordat de koffiemuntjes waren ingeleverd voor een lekkere, maar zeker niet onbelangrijk, warme kop koffie.
Dank je wel Bram voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe Relaxfauteuil en de hulp van Rinus bij je aankoop. Veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
1 klein puntje; we hadden een staaltje van de stof van de bestelde boxspring gevraagd, dit zou opgestuurd worden, we hebben na 2 weken, nog steeds niks ontvangen, behandeld door verkoopadviseur, Carien Blankenstein.
Beste Maarten, Dank je voor je review! Het stofstaaltje wordt nog geregeld hoor. Wordt opgevraagd bij de leverancier, maar waarschijnlijk vanwege vakantie dat het wat later komt. We wensen je vele goede nachtrusten toe op je nieuwe boxspring! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Zeer goed geholpen. We hadden veel nodig en in elke winkel goed en hulpvaardig personeel. Top.
Dank je wel Tinie voor deze mooie review. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Klantvriendelijk,vakkennis,goede service,niet opdringerig. We hebben al meer meubelen gekocht en nog steeds zeer tevreden,hele fijne woonboulevard.
Vriendelijk,professioneel, goed geholpen
Geweldig advies en prima geholpen
Het was de eerste keer dat wij een bezoek brachten aan de woonboulevard. Bij aankoop zijn wij op een goede en leuke manier geholpen door de verkoopster Lonneke.
Wij komen al jaren bij Bouwman Potter en altijd zeer tevreden.
uitstekend
Heb plezierig inkopen gedaan verkoper plezierig geholpen alle tijd genomen en zeker niet opdringer Heel plezierige brehandeld
mooie, ruim opgezette winkel. Veel keus, vriendelijk personeel, alleen op sommige plekken als je iets wil vragen, is er geen personeel te vinden.
Rustig de tijd om rond te kijken. Later advies verkoper gevraagd, en goed geholpen verder.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE