VOOR 6.000 €. TWEE LEREN RELEX STOELEN GEKOCHT EN EEN LEREN 2 ZITTER. VROEGEN OF ZE LANGS KONDEN KOMEN OMDAT DE TWEE RELEX STOELEN ZWAAR ROND DRAAIEN. WILLEN JULLIE DAAR 150€. VOOR REKEN. TE GEK VOOR WORDEN.
Beste familie Grinwis, Dank jullie wel voor je review. Onze welgemeende excuses voor dit misverstand. Uiteraard lossen we jullie klacht kosteloos op. We hebben inmiddels contact met jullie opgenomen om het op te lossen en helpen jullie graag verder. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Groot in omvang. Klein familie bedrijf Groot in keuze. Geschoold personeel. Fijne roting. Goed restaurant. Mooie parking.
Beste familie Rijstenbil, Dank je wel voor jullie positieve review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Veel plezier van de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Wanneer wij om advies vroegen, werden we op professionele en vriendelijke wijze geholpen. Wat ons vooral opviel, was dat er geen opdringerigheid was, maar dat er echt geluisterd werd en geadviseerd op grond van wat wij zeiden en/of vroegen.
Dank je wel Kees voor je positieve review. Doet ons goed om te lezen dat je deze fijne ervaring hebt met de hulp in onze Woonboulevard. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Na onze zoektocht naar een relax stoel en gevonden met advies van uw medewerker voor goede kleur en verwachte levertijd in week 33 was hij al in week 29 leverbaar , en afhalen was goed geregeld .
Dank je wel Conny voor je positieve beoordeling. Fijn dat je zo goed geslaagd bent en dat we sneller konden leveren dan werd verwacht. Veel plezier van je nieuwe relaxfauteuil! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Arjan v Dijke en stage loper geven goede uitleg over de matrassen van Auping zoals voor heupen en rug en gewicht, na uitleg 2 matrassen besteld en nu nog wachten op de leveringen.
Dan je wel Hugo voor je positieve review. Fijn dat je zo goed bent geadviseerd bij de aankoop van je Auping matrassen. Wij wensen je alvast vele goede nachtrusten toe! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
We hebben een nieuwe bank gekocht en zijn zeer tevreden hoe we geholpen werden, alles werd zeer goed verteld. In het verleden wat problemen gehad met barkrukken, werd ook perfect opgelost. Kortom wij zijn zeer tevreden met Woonboulevard Poortvliet.
Beste Marianne, Dank je wel voor je mooie en positieve review. Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent en dat ook de problemen met de barkrukken goed zijn opgelost. Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Na in twee keer bijna voor vijfduizend euro meubels gekocht te hebben, kregen we een tegoed bon die we niet mogen gebruiken bij aflevering, bij de webshop etc. We moeten om die te verzilveren weer ongeveer 100 km rijden en minstens voor 100 euro kopen. Daar heb je dus niets aan, en waren we wel flauw van.
Beste Nel, Dank je wel voor je review. We willen je graag naar tevredenheid van dienst zijn en meenden met de tegoedbon als dank voor je bestelling wat leuks aan te bieden. We zijn blij met je reactie, zodat we kunnen kijken of we hier anders mee om moeten gaan. Wij willen dat je blij wordt van je nieuwe interieur, zodat je er optimaal van kan genieten. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en adviezen. Deze was en is TOP. Al onze vragen werden beantwoord dan wel uitgezocht. We voel(d)en ons altijd welkom. Zowel de verkoopster als de verkoper waar we contact mee hebben gehad, dachten mee met de inrichting van onze nieuwe woning. We zijn dan ook zeer tevreden met onze aankopen bij WBPOORTVLIET.
Beste Cees en Cathrien, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Dank jullie wel! Heel veel plezier van jullie nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Veel verschillende winkels onder 1 dak, dus voor alle benodigdheden een mogelijkheid. Vriendelijk geholpen en medewerkers name de tijd.
Dank je wel Amanda voor deze positieve beoordeling. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Heel goed geholpen en geadviseerd. De verkoopster nam alle tijd om mij te helpen.
Wat fijn dat je de hulp en het advies van onze verkoopster zo hebt ervaren. Dat doet ons goed. Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
In grote doolhof toch gevonden wat we op de site hadden bekeken. Daarna goed geholpen door zeer kundige en geduldige mevrouw.
Beste Leen, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Leuk dat je onze Woonboulevard vergelijkt met een doolhof... We zijn als grootste Woonboulevard van de Benelux inderdaad wel erg groot, maar het persoonlijk advies en de hulp van onze mensen staat bij ons nog steeds voorop. We zijn blij dat je dat ook zo hebt ervaren. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Volop keuze, heel goed geholpen en goed geadviseerd. De verkoopster nam alle tijd om mij te helpen.
Beste familie De Nijs, Dank je wel voor jullie positieve beoordeling. Wij helpen je altijd graag met de keuze voor je interieur. Veel plezier van jullie nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
We zochten een ledikant met matrassen. Lattenbodems hadden wij al. We werden prima geholpen en met veel geduld begeleid. Alles was mogelijk en uiteindelijk zijn we prima geslaagd.
Op onze nieuw bestelling moeten we echter 4 maanden wachten! Dat valt ons enorm tegen. Dit is ons nog nooit overkomen.
Dank je wel Nico voor je positieve review. Ik begrijp dat de lange levertijd niet leuk is. We blijven ons zeker inspannen om die zo kort mogelijk te houden. Alvast veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Mooie louncheset gekocht. Supersnel geleverd met prijsgarantie. Echt top.
Dank je voor je leuke review Chantal. Daar worden wij blij van. Veel plezier van je nieuwe loungeset! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Hebben al diverse keren bij woonboulevard poortvliet gekocht. En ook nu weer keurig netjes geholpen ,dit was nu zelf telefonisch.
Dank je voor je positieve beoordeling en review Peter. Erg fijn om te weten dat je zo tevreden bent over de hulp en onze service. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Snel, geholpen en prima informatie gekregen.
Dank je wel Alex voor je positieve review! Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Wij zijn fantastisch geholpen een zeer goede uitleg en advies en ze naam de tijd voor ons .
Leuk om te lezen dat je zo fantastisch geholpen bent Marie. Daar worden wij ook blij van. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
ik heb mijn meubels tegelijk gekocht en ervaarde goede service, vriendelijkheid. Na 3 dagen wilde ik iets veranderden aan mijn aankoop en werd weer vriendelijk te woord gestaan. tijdens dit gesprek werd gelijk gezegd dat dit geen probleem is. dit hoor je niet vaak.
Erg fijn dat je zo fijn bent geholpen en ook zonder problemen nog kon wijzigen Jolanda. Zo helpen wij je graag, zodat je optimaal kunt genieten van je interieur. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Correct bijgestaan door de verkoper.
Al jaren kopen wij bij poortvliet en altijd 100% tevreden. Ook de jongens die de meubels komen brengen zo vriendelijk en correct in de omgang!
Beste Annemieke, Dank je wel voor je positieve review. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je al jaren klant bent en altijd 100% tevreden. Ook leuk dat het contact met onze bezorgers vriendelijk en correct is. Wij staan altijd graag voor je klaar. en geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Vanaf binnenkomst tot vertrek een goed gevoel, geven je echt het gevoel dat je welcom bent als klant. Professionele en sympathieke verkoper.
Heel leuk om te lezen dat je deze welkome ervaring hebt met je bezoek aan onze Woonboulevard. En ook zo tevreden over onze verkoper. Wij brengen je graag woongeluk en het is mooi als we daar in slagen en je dat ook zo hebt beleefd tijdens je bezoek. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Mijn outlet ervaring goede ontvangst gezellige sfeer en werknemers. Correct en duidelijk.
Dank je wel voor je positieve beoordeling en review Hans. Fijn dat je het zo hebt ervaren met je aankoop in onze Woonoutlet. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Hier word je zeer vriendelijk en klantgericht geholpen
Beste Lia, Wat leuk dat je al jarenlang tevreden klant bent in onze Woonboulevard. Het doet ons erg goed om dit te lezen! Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Vriendelijke verkoper en goed geholpen .
Dank je wel Linda voor je positieve beoordeling. Erg fijn dat je het zo hebt ervaren en je nu kunt genieten van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE