Filtre

Super klantvriendelijk

Netjes geleverd en de kledingkast in elkaar gezet. Alle verpakkingen weer mee genomen.

Onze matrassen waren niet naar wens. Ze hebben het perfect opgelost voor ons.

Online bestelling, dus geen persoonlijk contact gehad

N.v.t.

Super service & mooi product!

Wij hebben een bed besteld bij Woonboulevard Poortvliet. Aller eerst was de service echt super, zowel in de winkel zelf als bij de levering. In de winkel zelf werden we goed geholpen door een vrouw die er ook echt de tijd voor nam. We zijn lang binnen geweest. Toen we alles met haar hadden besteld kregen we 4 kortingsbonnen die we konden gebruiken in de rest van de winkel. Hier hebben we twee mooie dekbedden en een poef van gekocht. Bij de levering waren het twee gezellige mannen die zelf alles naar boven tilden. Helaas paste het grootste onderdeel niet door het trap. Ze vroegen ons of we een ladder hadden, zodat ze hem door het raam konden tillen. Maar dit hadden wij niet. “Ah joh geen probleem!”, zei een van de mannen, “Die ga ik wel even bij de woonboulevard halen!”. En ondertussen heeft de andere man het bed al in elkaar gezet. Helemaal een super service dus. Ze hebben zelfs onze oude matrassen, tegen een kleine vergoeding, meegenomen en namen ook al het karton en plastic mee wat om het nieuwe bed zat. WIJ ZIJN SUPER TEVREDEN! Groetjes Jens en Elke

goede service en heel klantvriendelijk

heel fijne ervaring

Ben tevreden

Wij konden niet erg slagen voor de update van onze slaapkamer-meubelwand. Maar de verkoper van Poortvliet kwam met een waardevolle suggestie, die de oplossing bleek te zijn.

Fijne winkel, veel keuzes

Het is altijd fijn om te shoppen bij Woonboulevard Poortvliet. Er is voor iedereen een keus en de medewerk(st)ers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.

Geen tijd verdaan.

Ideaal dat er een dusdanig groot aanbod is dat precies wat ik zoek aanwezig is. Daarnaast volgens mij een schappelijke prijs betaald en geholpen door vriendelijke mensen.

super snelle levering

zaterdags besteld andere week op zaterdag stond de bank al binnen netjes door de jongens in elkaar gezet en alle verpakkins materiaal mee genomen super blij mee

Stoel gekocht was aan de harde kant zijn door jullie goed geholpen om weer een fijne stoel te hebben

Ben zeer tevreden

Ik heb va 1988 al veel gekocht tot nu toe

heel goed

Mijn dochter en ik zijn geweldig goed geholpen bij het kopen van een nieuw bed

Goed advies en goede bezorgservice, aardige mensen die verder kijken en in oplossingen denken, top

prima ervaring

meerdere keren wat gekocht helemaal prima en netjes geholpen

prima geholpen en goede uitleg

we zijn heel vriendelijk geholpen en een heel goede uitleg gekregen en de verkoopster was met alles goed op de hoogte. Nu maar afwachten als het geleverd word en in elkaar gezet word.

Erg teleurstellend

Vandaag is onze hoekbank geleverd. Onvoorspelbaar met afleveren 3x bevestigd en 3 x gewijzigd. Deze mail op 17 juni gekregen ter beoordeling maar vandaag pas afgeleverd zelf montage is ons nooit verteld. 2 dagen geleden naar poortvliet geweest om een fauteuil uit te zoeken. Per toeval werd ons verteld dat we de poten zelf moesten monteren en dat is heel simpel. De verkoper zei , ik bespaar jullie 150 euro want het is zo makkelijk verdiend. En ik kan de afspraak niet meer wijzigen... Inbussleutel en voorgeboorde gaten. Kind kan de was doen. Om 15.30 staan we voor u deur vrijdag a.s . Om 13.30 stonden ze voor de deur onaangekondigd. Betalen voor voor een hoekbank waar niets zichtbaar van was en monteren dan maar zelf. Geen inbussleutel geen voorgenoemde gaten . Houtschroeven en gebruik je eigen kennis. En berg je inbussleutel maar op. Als klap op de vuurpijl blijkt dat de middenbalk van 1 bank te hoog gemonteerd is waardoor de drager de grond niet raakt. Ook NIET bij uitdraaien. Ik ben benieuwd hoe dit opgelost wordt door jullie. We hebben lagen karton onder de draagpoot gevouwen wat een hilarisch beeld is want ik stuur uiteraard foto's naar familie etc van onze nieuwe bank.Ik maak dus geen reclame met dit verhaal. We wachten jullie reactie af en mailen graag de foto's van onze situatie dus geef uw email maar Fam v d Wel , de jong

Geweldige service

Probleem met levering nog de zelfde dag opgelost. Grandioos.

Goede uitleg gekregen bij aankoop bankstel.

Met de aankoop van een drie zitbank. Zijn wij geholpen door een zeer vriendelijke dame die ons goed advies gaf, en behulpzaam met het halen en tonen van stalen. Dit i.v.m. met de juiste keuze maken van de stof.

Prima geholpen

We zochten een bed en de verkoopster nam de tijd en gaf heel goed advies heel tevreden

Hele mooie winkel en prima service. Vriendelijk personeel.

Goed geholpen met de nieuwe hoekbank

Met de verkoopster hadden we snel een “klik” zodat in een leuke sfeer we goed advies kregen zonder het gevoel te krijgen te moeten kopen. Nu maar wachten tot de bank wordt geleverd.

Prettige winkel

Goed geholpen met goede service!

Perfecte ervaring

Geweldige service and een prachtige showroom

Mooie woonwinkel met groot assortiment

Een mooi dagje uit in de grootste woonboulevard van de Benelux.

professioneel

Prachtige bank gekocht en salon tafel. Hele goede begeleiding en advies. Inmiddels alles geleverd zeer netjes verzorgt ook het meenemen van de oude bank. De nieuwe bank is van prachtige kwaliteit, En de tafel ook schitterend, we genieten er nog iedere dag van

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE