Filtre

professioneel

Prachtige bank gekocht en salon tafel. Hele goede begeleiding en advies. Inmiddels alles geleverd zeer netjes verzorgt ook het meenemen van de oude bank. De nieuwe bank is van prachtige kwaliteit, En de tafel ook schitterend, we genieten er nog iedere dag van

prettige ervaring, zoals altijd.

hele mooie eethoek met fijne mooie stoelen. Wij zijn er heel erg blij mee. Een drietal stoelen wiebelden een beetje. Is snel en netjes opgelost. Bedankt voor de goede service.

Mooi gamma en vriendelijk personeel

Alle vragen en aankopen werden correct uitgevoerd

FANTASTISCHE ZAAK EN FIJNE LEVERING

Ga zeker vaker kopen bij jullie

Zou altijd weer voor deze zaak kiezen.

Prettig en vriendelijk personeel. Ter zake kundig. Telefonisch goed bereikbaar. Meedenkend.

Volgende keer zeker weer naar Poortvliet.

Goede service, goed geholpen. Vriendelijk en correct.

Goed advies

Wij hebben via interieur styliste meubels aangeschaft. Mooie meubels goed advies alleen achteraf wel prijzige bank en stoel Wel mooie kwaliteit

Na vele jaren nog de moeite genomen om wieltjes voor mijn dressoirkast te leveren. Topservice!

Snelle bezorging en super klantenservice!

Bij de bezorging ging een raampje stuk, maar ik werd hier direct over gebeld, hoefde er dus zelf niet achteraan. Het was de volgende dag al helemaal geregeld. Dus ook dit was snel geregeld! En niet geheel onbelangrijk: heel blij met mijn bank!!

Wij zijn heel goed geholpen en ze doen er alles aan om de klachten op te lossen en hopelijk lucht het ook

Vakkundige mensen die hun afspraken nakomen.

Diverse meubels besteld. Op de afgesproken datum werd ik een kwartier van te voren gebeld, dat zij er zo zouden zijn. Nette bezorgers die zich goed aan de Corona-afspraken hielden en alles snel en vakkundig in elkaar zetten. Toen bleek dat er 1 beschadiging was, is dit direct opgepakt en later keurig netjes opgelost. Alle lof voor allen.

Tevreden met de afhandeling van mijn serviceverzoek.

bestelling duurde veel langer dan tevoren beloofd!

Mijn bestelling bleef lang weg. Zelf enkele keren gebeld. Tevoren was een kortere tijd afgesproken.

Prima product en prima monteur

Probleemloos de inbouwkast op maat keurig geplaatst

Teleurgesteld bij pronto

Er is tegen ons niks gezegd dat je de meubels zelf moet monteren. We kregen alles binnen 6 stoelen en een relax stoel. Mijn man is 73 jaar . We hebben € 59.00 betaald om het te brengen. Ze zetten alles binnen en doei . Als we het geweten hadden dan hadden we of montage erbij genomen of ze niet gekocht. Ben ook al in de winkel geweest en mijn zegje gedaan. Maar ben erg teleurgesteld. Koop ik bij Ikea of bij Kwantum, dan weet ik dat ik dat moet monteren. Zal zelf nadenken of ik daar nog wel zal kopen

Zeer slechte service en levertijden kloppen niet

Kast besteld en was direct leverbaar. Bartafel en krukken waren na 3 weken leverbaar. Alles zou in 1 keer geleverd worden ivm bezorgkosten die we anders moesten betalen. Verschillende mails ontvangen dat de levertijd werd opgeschoven. Alles los van elkaar, niet te volgende. Ook de kast die op voorraad was. Nu staat de levertijd inmiddels op 3 maanden later! De kast, was ook ineens niet meer op voorraad. Ik wacht elke week maar weer af, wanneer er weer een verandering komt in de levering. Zeer slecht!!

jammer

had een kussen besteld met nekrol ik dacht dan kan ik dat nog meenemen op vakantie. dus niet sturen jullie een verkeerd kussen. Dat is zeker balen en zeker niet leuk als je last hebt van je nek.

Update op mijn niet positieve beoordeling

Het was voor ons de eerste keer in Poortvliet. Alles enorm groot veel uitzoek en toch nog gevonden wat we wilden hebben. Ik spreek nu over eind april 2021. Alles besteld en bijna alles was op voorraad reken maar op begin juni levering. Later heb ik bericht ontvangen van een geautomatiseerd systeem om mij te vertellen dat de levering zou plaatsvinden in augustus 2021. Ik heb daarop een negatieve beoordeling geschreven, er was mij immers iets beloofd wat niet nagekomen is en dan onpersoonlijk geinformeerd te worden vond ik niet fijn. Ik heb daarop een mailtje gehad met excuses. Vervolgens kreeg ik nog een geautomatiseerd mailtje dat de levering van mijn meubels was uitgesteld tot september. Ik heb hierop een email gestuurd dat ik niet bij was en dan zeg ik dat heel voorzichtig. Vervolgens is de juiste communicatie op gang gekomen. De klantenservice heeft mij op de hoogte gesteld van wat er gespeeld heeft en wat er aan de hand was. Vervolgens hebben ze mij ook nog gebeld met een uitleg over waarom en hoe. De oorzaak van het misverstand is niet relelvant om te melden, hier wordt door hen aan gewerkt. Ze zijn mij ook tegemoet gekomen en ik heb er weer alle vertrouwen in dat ik in september op mijn nieuwe stoel naar mijn nieuwe meubels zit te kijken.

zeer tevreden

we zijn heel teverden hoe ze ons geholpen hebben top

?

Wij wachten nog steeds op de bestelling

Bon rapport qualité/prix - livraison ultra rapide

Bon rapport qualité/prix - livraison ultra rapide

is goed maar er is nog niks geleverd

goed geholpen maar we kunnen er nogniet van genieten want we moeten nog even wachten maar zeker geen probleem

Geweldig geholpen en alles keurig afgewerkt.

Prima geholpen!

In de orientatie naar nieuwe slaapmogelijkheid was de eerste ervaring met de verkoopster nu niet direct als denderend te omschrijven. Te algemeen en onvoldoende juiste info, die we eigenlijk wel zochten in de orientatie. Vanwege goede eerdere ervaringen met Poortvliet toch een 2e bezoek gebracht en daar door andere verkoopster meer dan prima geholpen. Zeulen met topdekken was geen enkel probleem en ook de informatie was meer dan prima en doorslaggevend om een boxspring aan te schaffen. In spanning wachten we op de levering en de komende ervaring met een boxspring.

Al jaren naar tevredenheid klant geweest bij Woonboulevard Poortvliet

Tot nu toe altijd heel tevreden geweest. Mijn laatste bestelling moet nog geleverd worden, dus daar kan ik nog geen beoordeling over geven. Wat mij heel erg tegen gevallen is dat bij mijn laatste bestelling hoge kosten voor thuisbezorging berekend zouden worden. Dat hoorde voorheen gewoon bij de service en dat was een van de punten waardoor ik en later ook mijn kinderen voor Poortvliet gekozen hebben.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE