Prachtige bank gekocht en salon tafel. Hele goede begeleiding en advies. Inmiddels alles geleverd zeer netjes verzorgt ook het meenemen van de oude bank. De nieuwe bank is van prachtige kwaliteit, En de tafel ook schitterend, we genieten er nog iedere dag van
Dank je wel Peter voor je positieve beoordeling en leuke review! Fijn dat alles zo naar tevredenheid is gegaan, zodat je kunt genieten van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
hele mooie eethoek met fijne mooie stoelen. Wij zijn er heel erg blij mee. Een drietal stoelen wiebelden een beetje. Is snel en netjes opgelost. Bedankt voor de goede service.
Beste Ria, Heel mooi dat je zo tevreden bent over je nieuwe tafel en stoelen. De service hebben we uiteraard graag verleent! Geniet van je nieuwe interieur! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Alle vragen en aankopen werden correct uitgevoerd
Dank je wel Johan voor uw positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Ga zeker vaker kopen bij jullie
Beste familie Weezepoel-van Eenennaam, Dank jullie wel voor deze mooie en positieve review. En uiteraard altijd weer welkom in onze Woonboulevard. Veel plezier van jullie nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Prettig en vriendelijk personeel. Ter zake kundig. Telefonisch goed bereikbaar. Meedenkend.
Dank je wel Elly voor je positieve review. Wij staan altijd graag voor je klaar. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Goede service, goed geholpen. Vriendelijk en correct.
Fijn Jannie dat je onze service zo positief hebt ervaren dat je een volgende keer weer naar onze Woonboulevard in Poortvliet wil komen. Wij helpen je graag! Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Wij hebben via interieur styliste meubels aangeschaft. Mooie meubels goed advies alleen achteraf wel prijzige bank en stoel Wel mooie kwaliteit
Beste Afke, Fijn dat je zo tevreden bent over je nieuwe meubels. Geniet ervan. En wat betreft de prijs... wij geven een laagste prijs garantie, dus je bent bij ons altijd het goedkoopste uit. Daar kan je altijd een beroep op doen. Geniet van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Na vele jaren nog de moeite genomen om wieltjes voor mijn dressoirkast te leveren. Topservice!
Wij staan altijd graag voor je klaar Bas, ook na vele jaren, zodat je optimaal kunt genieten van je meubels. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Bij de bezorging ging een raampje stuk, maar ik werd hier direct over gebeld, hoefde er dus zelf niet achteraan. Het was de volgende dag al helemaal geregeld. Dus ook dit was snel geregeld! En niet geheel onbelangrijk: heel blij met mijn bank!!
Beste Diana, Heel vervelend dat er tijdens de bezorging een raampje stuk is gegaan... maar gelukkig snel en correct weer voor je opgelost. Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe bank. Wij wensen je er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Wij zijn heel goed geholpen en ze doen er alles aan om de klachten op te lossen en hopelijk lucht het ook
Uiteraard lossen we klachten graag snel en goed voor je op Annie. Wij brengen graag woongeluk, zodat je heerlijk kunt genieten van je nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Diverse meubels besteld. Op de afgesproken datum werd ik een kwartier van te voren gebeld, dat zij er zo zouden zijn. Nette bezorgers die zich goed aan de Corona-afspraken hielden en alles snel en vakkundig in elkaar zetten. Toen bleek dat er 1 beschadiging was, is dit direct opgepakt en later keurig netjes opgelost. Alle lof voor allen.
Beste Marie-Anna, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de bezorging van je nieuwe meubels. Altijd fijn o te horen dat we daarin zijn geslaagd, zodat je volop kunt genieten van je nieuwe interieur! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Tevreden met de afhandeling van mijn serviceverzoek.
Beste Es, Fijn dat je tevreden bent met de verleende service. Veel plezier van je interieur! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet, Jan, klantenservice
Mijn bestelling bleef lang weg. Zelf enkele keren gebeld. Tevoren was een kortere tijd afgesproken.
Beste Riet, Dank je wel voor je review. Ik snap je teleurstelling. Het is niet leuk om zo lang te moeten wachten op je nieuwe meubels. Ons excuus daarvoor! Maar we hopen dat je toch kunt genieten van je nieuwe meubels! Veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Probleemloos de inbouwkast op maat keurig geplaatst
Beste Arie, Dank je wel voor je positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent over de plaatsing van de inbouwkast. Wij wensen je er jarenlang plezier van! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Er is tegen ons niks gezegd dat je de meubels zelf moet monteren. We kregen alles binnen 6 stoelen en een relax stoel. Mijn man is 73 jaar . We hebben € 59.00 betaald om het te brengen. Ze zetten alles binnen en doei . Als we het geweten hadden dan hadden we of montage erbij genomen of ze niet gekocht. Ben ook al in de winkel geweest en mijn zegje gedaan. Maar ben erg teleurgesteld. Koop ik bij Ikea of bij Kwantum, dan weet ik dat ik dat moet monteren. Zal zelf nadenken of ik daar nog wel zal kopen
Beste familie De Greef, Heel erg vervelend en onze welgemeende excuus! Erg jammer dat dit niet duidelijk was tijdens uw aankoop. Uiteraard willen we graag bezorgen en ook monteren als dat gewenst is. Hiervoor hebben we bij Pronto Wonen tarieven, zodat u kunt kiezen om daar gebruik van te maken. We hebben in onze Woonboulevard een aantal formules, zoals Pronto Wonen en Profijt Meubel, waar we de meubels aanbieden tegen afhaal- en zelfmontageprijzen. Maar bij de meeste woonformules bieden we de bezorging en montageservice standaard aan. En we hebben in onze Woonboulevard meer dan 30 woonformules. We hopen dat u desondanks toch kunt genieten van uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Kast besteld en was direct leverbaar. Bartafel en krukken waren na 3 weken leverbaar. Alles zou in 1 keer geleverd worden ivm bezorgkosten die we anders moesten betalen. Verschillende mails ontvangen dat de levertijd werd opgeschoven. Alles los van elkaar, niet te volgende. Ook de kast die op voorraad was. Nu staat de levertijd inmiddels op 3 maanden later! De kast, was ook ineens niet meer op voorraad. Ik wacht elke week maar weer af, wanneer er weer een verandering komt in de levering. Zeer slecht!!
Beste Joyce, Heel vervelend dat er iets is misgegaan met de levertijd. Onze excuses daarvoor! We gaan hiermee aan de slag en uiteraard proberen alsnog eerder te leveren. We nemen hierover nog contact met je op. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
had een kussen besteld met nekrol ik dacht dan kan ik dat nog meenemen op vakantie. dus niet sturen jullie een verkeerd kussen. Dat is zeker balen en zeker niet leuk als je last hebt van je nek.
Dank je voor je review Corrie, maar ik begrijp dat het erg vervelend is dat je niet op tijd het juiste kussen had. Ons excuus daarvoor! We gaan snel het juiste kussen leveren of mogelijk heb je die inmiddels al ontvangen. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Het was voor ons de eerste keer in Poortvliet. Alles enorm groot veel uitzoek en toch nog gevonden wat we wilden hebben. Ik spreek nu over eind april 2021. Alles besteld en bijna alles was op voorraad reken maar op begin juni levering. Later heb ik bericht ontvangen van een geautomatiseerd systeem om mij te vertellen dat de levering zou plaatsvinden in augustus 2021. Ik heb daarop een negatieve beoordeling geschreven, er was mij immers iets beloofd wat niet nagekomen is en dan onpersoonlijk geinformeerd te worden vond ik niet fijn. Ik heb daarop een mailtje gehad met excuses. Vervolgens kreeg ik nog een geautomatiseerd mailtje dat de levering van mijn meubels was uitgesteld tot september. Ik heb hierop een email gestuurd dat ik niet bij was en dan zeg ik dat heel voorzichtig. Vervolgens is de juiste communicatie op gang gekomen. De klantenservice heeft mij op de hoogte gesteld van wat er gespeeld heeft en wat er aan de hand was. Vervolgens hebben ze mij ook nog gebeld met een uitleg over waarom en hoe. De oorzaak van het misverstand is niet relelvant om te melden, hier wordt door hen aan gewerkt. Ze zijn mij ook tegemoet gekomen en ik heb er weer alle vertrouwen in dat ik in september op mijn nieuwe stoel naar mijn nieuwe meubels zit te kijken.
Beste Peter, Dank je wel voor je aanpassing naar een positieve beoordeling. We hadden alle begrip voor je teleurstelling, maar fijn om te lezen dat we het op de juiste wijze hebben opgepakt. We gaan er uiteraard alles aan doen om je nieuwe meubels in september naar volle tevredenheid te leveren, zodat je ervan kan genieten! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Original anmeldelse
Het was voor ons de eerste keer in Poortvliet. Alles enorm groot veel uitzoek en toch nog gevonden wat we wilden hebben. Ik spreek nu over eind april 2021. Alles besteld en bijna alles was op voorraad reken maar op begin juni levering. 2 weken later een mooie verrassing in de mailbox ze kunnen niet leveren het wordt ergens in augustus. Nu wil ik niet gaan zeuren over 2 -3 weken maar ruim 2 maanden vind ik niet helemaal juist.
Beste Peter, Dank je wel voor je review. Ik snap je teleurstelling. Onze excuses hiervoor. We gaan kijken wat hier is misgegaan en tevens kijken of we alsnog eerder kunnen leveren. Hierover zullen we je informeren. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
we zijn heel teverden hoe ze ons geholpen hebben top
Wij wachten nog steeds op de bestelling
Beste Nico, Dank je voor je review, maar zou je mij een mail willen sturen met het ordernummer of je adresgegevens. Dan help ik je graag verder. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Bon rapport qualité/prix - livraison ultra rapide
goed geholpen maar we kunnen er nogniet van genieten want we moeten nog even wachten maar zeker geen probleem
Geweldig geholpen en alles keurig afgewerkt.
Beste Bart, Fijn dat alles zo naar tevredenheid is gegaan. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
In de orientatie naar nieuwe slaapmogelijkheid was de eerste ervaring met de verkoopster nu niet direct als denderend te omschrijven. Te algemeen en onvoldoende juiste info, die we eigenlijk wel zochten in de orientatie. Vanwege goede eerdere ervaringen met Poortvliet toch een 2e bezoek gebracht en daar door andere verkoopster meer dan prima geholpen. Zeulen met topdekken was geen enkel probleem en ook de informatie was meer dan prima en doorslaggevend om een boxspring aan te schaffen. In spanning wachten we op de levering en de komende ervaring met een boxspring.
Beste Veen, Fijn dat je toch naar tevredenheid bent geholpen en bent geslaagd voor een nieuwe boxspring. Uiteraard zullen we ook de levering netjes verzorgen. We wensen je een goede nachtrust toe op je nieuwe boxspring! Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
Tot nu toe altijd heel tevreden geweest. Mijn laatste bestelling moet nog geleverd worden, dus daar kan ik nog geen beoordeling over geven. Wat mij heel erg tegen gevallen is dat bij mijn laatste bestelling hoge kosten voor thuisbezorging berekend zouden worden. Dat hoorde voorheen gewoon bij de service en dat was een van de punten waardoor ik en later ook mijn kinderen voor Poortvliet gekozen hebben.
Beste familie Schutte, Dank je wel voor jullie positieve reactie. Fijn dat jullie al jaren tevreden klanten zijn. Er zijn een aantal afdelingen waar de meubels als afhaal- en zelfmontage zijn geprijsd. Hiermee heb je altijd de laagste prijsgarantie. Maar tegen een kleine vergoeding kunnen we ook deze meubels bezorgen en monteren. Betreft o.a. de afdelingen Pronto Wonen en Profijt Meubel maar ook een aantal slaapmeubelen. De meeste afdelingen in onze Woonboulevard zijn inclusief bezorg- en montageservice. Geniet van uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Woonboulevard Poortvliet Jan, klantenservice
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE