Filtre

Ben zeer tevreden

Herziene review na contact met Poortvliet

Naar aanleiding van onderstaand review Wil ik graag meedelen dat Fa Poortvliet contact heeft gezocht met mij om een oplossing te vinden Hij gaf mij volkomen gelijk Het heeft allemaal veel te lang geduurd Mijn welgemeende excuses hiervoor Ik kreeg drie opties 1 stoel wordt thuis bij mij door Fa Oranje voorzien van nieuw onderstel 2 en er wordt een nieuwe stoel besteld en openstaande bedrag blijft van mij 3 of ik kon mijn geld terug krijgen Ik heb gekozen voor optie 1 en 2 En een dag later werd er een mooie bos bloemen bezorgd Oorspronkelijke review: Wil je grijze haren ? moet je electriche stoel kopen bij Poortvliet November 2020 stoel geleverd Scheef !! De twee bezorgers van Poortvliet hebben het geconstateerd, foto’s gemaakt !! En zouden het doorgeven en ik zou terug gebeld worden Ben na drie weken zelf maar gaan bellen en klagen want terug bellen doen ze niet Wat blijkt foto’s nooit doorgegeven door bezorgers En kon niet meer achterhaald worden leugen nr 1 Balletje ging rollen !!! Poortvliet stuurt monteur 4 weken later Komt ziet maakt foto’s 2 weken later gebeld door poortvliet Er komt een ander bedrijf kijken Oranje Moet omdat ik 5 jaar garantie er bij gekocht hebt. Kan je nagaan ik koop dure garantie er bij dan verwacht je toch een nieuwe stoel ,!!! Vraagje waarom dan eerst een monteur sturen van Poortvliet zelf ?? Tja ontwijkend antwoord .leugen 2 Vandaag 12 maart monteur van oranje over de vloer Tja stoel is scheef !! Leuning is ook scheef !! Stoel maakt herrie met achter rugleuning verstellen !! Jo vertel eens wat nieuws !! Ik wil nieuwe stoel ......!! Das toch het minste wat je als consument mag eisen

Kwaliteit en kennis van zaken

Mooie winkel en veel keus, bijna teveel. Gelukkig goed geholpen door Arjan. Eerst gesprek onder het genot van een kopje koffie. Wat zijn je wensen en eisen, en wat wil je beslist niet. Vanuit hier zijn we gaan kijken door de zaak welke bedden voor ons geschikt waren. Testen en praten, goede adviezen en uiteindelijk tot een keuze gekomen. Hadden het niet gekund zonder de adviezen en hulp van Arjan. Super bedankt

Supersnel geleverd en werkt uitstekend

Zeer deskundig en zeer vriendelijk personeel

Wij hebben een Auping bed gekocht en we zijn zeer tevreden over de aankoop. Personeel is zeer vriendelijk en heel deskindig. Onze aankoop was snel gedaan voor een scherpe projs.

de ene keer is de andere niet..

Met nog goede herinneringen aan onze eerdere aankoop bij Poortvliet, waar we een prima verkoper troffen, togen we wederom naar deze meubelboulevard. Afspraak gemaakt uiteraard. Wellicht had deze keer de medewerkster 'haar dag niet'. We merkten helaas geen enthousiasme, weinig gastvrijheid en matige deskundigheid. Uiteindelijk toch (zelf) een bankstel gevonden in de zaak. We houden het maar op een 'misser', voor het overige zijn we altijd prima te spreken over de service en de prijs/kwaliteit.

Slecht

Tafels is geleverd helaas was het een anderen van slechte kwaliteit. Het antwoord was je kan een gedeelte van je geld terugkrijgen. Je bent dan gewoon je geld kwijt Maar je krijg geen nieuwe tafel die je bestel heeft. Zo slecht bedrijf dit. Dus als er wat mis gaat bij hun ben je de klos

Afspraken goed op elkaar afgestemd

Enkele weken geleden een afspraak gemaakt dit liep even niet lekker, maar dit hebben ze goed opgepakt. We konden een dubbele afspraak maken en deze afspraken werden ook keurig achter elkaar afgewikkeld. Goede adviezen gekregen bij de afdeling Slapen en daar heel netjes geholpen. Daarna naar de kantoorafdeling en daar ook prima geholpen, waardoor we snel onze keuze konden maken.

Nette ontvangst, duidelijke uitleg wat waar te vinden

raar

Vind het raar dat ik al een review moet schrijven terwijl de stoelen die ik heb besteld pas over 10 weken komen.

We zijn heel goed geholpen zeer vriendelijke mevrouw

super!

Heel erg goed geholpen in de winkel, 'n week later werd alles in perfecte staat afgeleverd en we genieten er iedere dag van.

De beste kwaliteit

Ik ben qua product altijd tevreden bij woonboulevard poortvliet. Het is gewoon levenslang en niet te vergelijken met een Ikea of kwantum. Onze laatste aanschaf was een nieuw bed, verkoopster was wel een beetje aan het pushen over welk soort lattenbodem (spiraal, de duurste) en ze ging pas naar de matrassen met korting, toen ik er om vroeg. Verder wel heel goed geholpen hoor. Maar ik denk wel dat ze een extraatje krijgen als ze meer/duurder verkopen..

Goed en deskundig geholpen

Na aanmelding afspraak gemaakt en keurig naar ons doel geleidt we waren er zo uit. Andere week opgehaald en thuis uitgepakt bleek beschadigd te zijn, na een telefoontje de zelfde dag nog omgeruild en het staat nu te pronken in de huiskamer heel blij mee.

Gevonden wat we zochten

Op zoek naar een dressoir. Voldoende keus en ook gevonden wat we zochten bij Pronto. Dressoir van €799. De verkoopster zei eerst; o alleen dit. En toen meerdere malen dat het een kleine order was. En dat we geluk hadden dat er iemand beschikbaar was om ons te helpen. Dus tevreden over de aankoop, maar minder over degene die ons hielp. Vind het toch een behoorlijk bedrag.

Goed artikel

Bestelde artikel prima,goede prijs en bezorging snel en keurig

Deskundig

Deskundig en snel advies, wensen aangegeven en daardoor gericht kunnen shoppen

Paar weken geleden een bank, stoel en eetkamerstoelen gekocht. Super goed geholpen door Hans, hij nam echt de tijd voor ons en heeft ons verschillende adviezen gegeven waar we ook daadwerkelijk iets mee konden. Nu wachten tot september, dan komt alles pas binnen

Normaal altijd goed, maar nu even niet....

1 April klacht verzonden via [email protected]. Tot heden nog geen reactie van uw zijde vernomen... Deze onvrede geeft dus een lage beoordeling.. fam. de Vlaam 3261XD 0ud Beijerland [email protected] 0186662377 0628841181

Waardeloze service!

Zal proberen om een heeeeeeeel lang verhaal toch kort te omschrijven. Hadden al eerder na tevredenheid kasten gekocht bij BP dus gingen we voor ons nieuwe appartement weer op zoek bij BP en werden prima geholpen door een vriendelijke medewerkster en we kochten 2 nieuwe kasten. Op 24 september werden de kasten geplaatst eerste kast was prima in orde maar bij de tweede kast ( kosten van deze kast €4.262,00) was van een deur de glasplaat stuk dit was de eerste deur. Oké kan gebeuren en er werd een nieuwe deur besteld. Nieuwe deur was binnen afspraak gemaakt voor levering wat denk je glasplaat stuk dit was de tweede deur. Oké weer nieuwe deur besteld. Nieuwe deur was binnen afspraak gemaakt wat denk je glasplaat stuk nee hoor maar wel de verkeerde deur te smal dit was de derde deur! Oké weer nieuwe deur besteld. Nieuwe deur was binnen we hoefde deze keer geen afspraak te maken voor het plaatsen want ze belde al van te voren je raad het al weer te smalle deur dit was de vierde deur! Oké weer nieuwe deur besteld. We hadden een e-mail gekregen dat de nieuwe deur binnen zou komen maar omdat we maar weer eens niets hoorde belde we zelf maar en wat bleek deur was al twee weken binnen!!! Afspraak gemaakt voor levering was vandaag 01-04-2021 en je zult het niet geloven maar weer een verkeerde deur dit is de vijfde deur!!! De medewerkers stonden zelf versteld toen ze de deur uit de verpakking haalde en zagen dat het alweeeeeeeeeer de verkeerde deur was. Het mooiste is dat ze na mijn diverse telefoontjes telkens vertelde dat de deur voordat ze na de klant gaan altijd gecontroleerd worden!! Hoeveel verkeerde deuren kunnen we nog gaan verwachten Bouman Potter. Het enigste wat we willen is een goede deur en wat ook op z,n plaats zou zijn is een passende compensatie want dit duurt alles bij elkaar al bijna 7 maanden!!!

Bouman & Potter in Poortvliet

Verrassend mooie foto op glas gekocht voor aan de muur. 150x 100 cm met prachtige afbeelding erop. Prettig geholpen en direct mee kunnen meenemen. Staat werkelijk zo mooi en wij zijn blij met deze "aanwinst" Bedankt Hans voor de leuke verkoop en goede advies. Theo en Els - Numansdorp

Superfijne zaak

Van huis uit 1954, werden onze meubels al bij jullie gekocht. Bouwman Potter heette het toen. Toen was ik nog maar 10 jaar, maar het is altijd onze familiezaak gebleven. Winkel ging over van vader op zoon, maar in de familie ging het kopen van meubels, bij ons ook van vader op zoon/ dochter. De laatste jaren tot corona, maakten we er een dagje uit van. Zelfs met het hele gezin 20 personen genoten van een heerlijke verzorgde High Thea. Nu ging het op afspraak, maar het was weer uitstekend geregeld en werden als vanouds weer vriendelijk en vakkundig geholpen. Mijn dochter en ik hadden eerst om 13.00 uur een afspraak voor vitrage en overgordijnen, uitgezocht. om 14.00 klaar. Half uur over voor de afspraak van half 3 voor stoelen en bankje. Kregen een gele kaart en konden zo samen in dat half uur een nieuwe relaxstoel uitzoeken. De andere verkoopster kwam ons daar om half 3 halen om naar de andere afdeling te gaan. Van winkelen wordt je moe en van het mondkapje een droge mond, op het bankje wat we hadden uitgezocht, uitgerust met een heerlijk kopje thee. Na alles genoteerd te hebben, gingen mijn dochter en ik met een voldaan gevoel om 17.30 uur naar huis. Was toch een heerlijke ontspannen middag geworden.

mooie zaak

Vriendelijk en behulpzaam personeel, maar ik heb nog niets ontvangen en daardoor kan ik het product niet beoordelen op kwaliteit, toelevering en bezorging

Toppie

Goede en prettige verkoopster

Het is hier heel fijn en ontspannen winkelen.

Veel keuzes onder een dak. Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Redelijke prijzen, goede service.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE