Filtre

Fijne winkel met een goede verkoper op de slaapafdeling.

Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben kwamen we aan bij de receptie en alle verkopers stonden daar klaar om de klanten te ontvangen. Zo ook onze persoonlijke verkoper. Na diverse bedden en informatie van de verkoper wisten we al snel welk bed we moesten hebben. Met het noteren van de gegevens kregen we koffie met een lekker stukje gebak. Verder nog wat details besproken en na een kleine anderhalf uur waren we al klaar, mede door het feit dat we op de duidelijke website van te voren al konden kijken wat de mogelijkheden waren van diverse springboxen.

Goed en zeer deskundig advies over de aanschaf van een matras en een bank. Klantvriendelijke medewerkers. Zeer tevreden

Het kan niet beter

Erg behulpzaam,vriendelijk,heerlijk kopje koffie aangeboden

De uitleg en kennis van de verkoper was helemaal goed te noemen. Zijn we dik tevreden over. Echter, er is/was een actie dat je bij elke 1000€ verkoopwaarde een cadeaubon van 50€ kreeg. Als je nu voor bijna 1960€ koopt en je krijgt maar 1 bon, vind ik het een beetje jammer dat je met dit kleine verschil niet de 2e bon krijgt.

gewoon dat wat je van een bedrijf verlangt.

Hele goede aflevering met heerlijk nuchtere, behulpzame, humorvolle en vriendelijke chauffeurs. Compliment aan deze 2 heren.

Hele fijne winkel en zeer goed geholpen

We waren op zoek naar een paar nieuwe meubels en dan is Poortvliet een zeer perfecte keus om heen te gaan. Er zijn inpandig een hoop verschillende mogelijkheden wat betreft verschillende stijlen en meubels. Erg goed geholpen door het personeel ook!

Supersnelle levering !

We hebben op ons gemak kunnen rondkijken, en gevonden wat we zochten.

Het was een apparte ervaring om in coronatijd te kunnen winkelen. We hebben op ons gemak rondgelopen, en toen we gevonden hadden wat we zochten hebben we gevraagd naar een verkoper. En die heeft ons prima geholpen, en na wat vragen hebben we de bestelling afgerond.

Super goed geholpen.

We zijn vriendelijk en goed geholpen. Ze dacht goed mee.

100% tevreden

Vriendelijke en vlotte behandeling door verkoper !

Goede service en erg meedenken voor uitzonderingen

Op de website konden wij montageservice bij-kopen terwijl dit eigenlijk niet mogelijk was voor dit type product. Na overleg heeft Poortvliet besloten de montage service te realiseren, hetgeen ons veel tijd moeite en rompslomp bespaard heeft! top service!

Vriendelijk en gericht geholpen

Super geholpen in de richting waar we zochten. Vriendelijk en niet opdringerig. Alle mogelijkheden laten zien envrustig afwachtend tot we n keuze hadden gemaakt

Deskundig advies

Wij wilden een specefiek model met een bepaalde hoogte maar ook nog een diep genoeg en dan nog eens met een divider er tussen. Samen met Hans B. menig bankstel bekeken en toch nog één gevonden.

Fijn geholpen

De mevrouw van de afd. bedden heeft ons prima geholpen.

Super mooie winkel!

Voorlichting in de winkel was heel goed. Het heeft wel lang geduurd eer we de aankoop in huis hadden, maar alles was perfect geregeld!

verschrikkelijk

koop je voor 10.000 euro 4 zitplaatsen, heb je bij één er van er precies 3 weken plezier van voordat de problemen komen. Komt er 2 x een monteur bij, gaat hij terug naar de fabriek, en is het euvel na 6 maanden nog steeds niet verholpen. Wel al voor de 2e keer een beoordeling moeten geven, daar zijn jullie snel in. Treurig!

Stroeve start keurige afhandleing

We hadden telefonisch een afspraak gemaakt. Echter toen we aankwamen was de verkoper toch niet aanwezig. Na één telefoontje kwam een van de directeuren zelf terug naar de zaak en die heeft ons echt keurig netjes en uitgebreid geholpen. Uiteindelijk zijn we dik tevreden.

Na een vlotte afspraak prima service en een geslaagde aankoop.

In de folder en online hadden we gevonden wat we wilden bekijken in de winkel. De "corona" afspraak was snel gemaakt. Bij binnenkomst werden we direct ontvangen en naar onze keuzes begeleid. Na toelichting en mogelijkheden van de materialen konden we snel beslissen. Mede door de verkoopster was het een prima bezoek en konden we tevreden huiswaarts.

Gezien de covid beperkingen vlot verlopen

Alles is vlot verlopen gezien de beperkingen. Het is nu wel wat moeilijker om een goede keuze te maken, maar we werden heel vriendelijk ontvangen en hadden voldoende tijd om onze keuze te maken. Op naar de levering. Vriendelijke groeten, Johan en Dirk

Wij zijn altijd blij met Woonboulevard Poortvliet .

Omdat je er altijd gezelligheid vind.

Geweldig geholpen

Was fijn dat er iemand met ons mee liep. Uitgelegd via foto wat we zochten en ze wist meeteen waar ze ons allemaal mee heen moest nemen . Top

Geweldige keus

Zoveel te zien je kan er een dag vooruit trekken. Heel veel keus.

Zeer goed geholpen

Goed geholpen bij het oplossen van mijn probleem

Een zeer mooie en overzichtelijke woonwinkel,waar je voor ieder budget wat kan vinden

Top winkel

aankoop relax stoel

afspraak vlot, vakkundig geholpen door Lotte

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE