Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben kwamen we aan bij de receptie en alle verkopers stonden daar klaar om de klanten te ontvangen. Zo ook onze persoonlijke verkoper. Na diverse bedden en informatie van de verkoper wisten we al snel welk bed we moesten hebben. Met het noteren van de gegevens kregen we koffie met een lekker stukje gebak. Verder nog wat details besproken en na een kleine anderhalf uur waren we al klaar, mede door het feit dat we op de duidelijke website van te voren al konden kijken wat de mogelijkheden waren van diverse springboxen.
Erg leuk Ad dat je deze ervaring wil delen. Fijn dat je bezoek en de hulp zo goed zijn bevallen en je een keuze hebt kunnen maken voor een nieuwe boxspring bij Slaapwereld in onze Woonboulevard. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Goed en zeer deskundig advies over de aanschaf van een matras en een bank. Klantvriendelijke medewerkers. Zeer tevreden
Beste Rian, Doet ons goed om te lezen dat je zeer tevreden bent. Wij brengen graag woongeluk en dan is het leuk dat we daarin zijn geslaagd. Veel plezier van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Erg behulpzaam,vriendelijk,heerlijk kopje koffie aangeboden
Goedemiddag Riet, Wat mooi dat je met deze ervaringen je nieuwe meubelen uit hebt kunnen zoeken. Leuk dat het winkelen in onze Woonboulevard een feestje is. Veel plezier met je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
De uitleg en kennis van de verkoper was helemaal goed te noemen. Zijn we dik tevreden over. Echter, er is/was een actie dat je bij elke 1000€ verkoopwaarde een cadeaubon van 50€ kreeg. Als je nu voor bijna 1960€ koopt en je krijgt maar 1 bon, vind ik het een beetje jammer dat je met dit kleine verschil niet de 2e bon krijgt.
Dank je voor jullie review. Het is inderdaad jammer dat je net naast een 2e bon pakt, maar toch leuk dat je voor €50 mag shoppen op ons Decoplein. Fijn dat je dik tevreden bent over de hulp van onze verkoper. Veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Hele goede aflevering met heerlijk nuchtere, behulpzame, humorvolle en vriendelijke chauffeurs. Compliment aan deze 2 heren.
Dank je wel Alex. Leuk dat de aflevering door onze meubelbezorgers zo leuk is verlopen. Niet alleen het winkelen in onze Woonboulevard, maar ook de aflevering is zo een feestje. Veel plezier van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We waren op zoek naar een paar nieuwe meubels en dan is Poortvliet een zeer perfecte keus om heen te gaan. Er zijn inpandig een hoop verschillende mogelijkheden wat betreft verschillende stijlen en meubels. Erg goed geholpen door het personeel ook!
Dank je wel voor je positieve reactie Thomas. Fijn dat je de hulp en keuzemogelijkheden in onze Woonboulevard zo goed hebt ervaren. Veel woongenot van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Het was een apparte ervaring om in coronatijd te kunnen winkelen. We hebben op ons gemak rondgelopen, en toen we gevonden hadden wat we zochten hebben we gevraagd naar een verkoper. En die heeft ons prima geholpen, en na wat vragen hebben we de bestelling afgerond.
Beste familie Almekinders, Fijn dat jullie het winkelen in coronatijd als positief hebben ervaren. Dank je voor jullie positieve reactie! En veel plezier van jullie nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We zijn vriendelijk en goed geholpen. Ze dacht goed mee.
Beste Mirelle, Fijn dat je zo goed en vriendelijk bent geholpen in onze Woonboulevard. Heel veel plezier van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Vriendelijke en vlotte behandeling door verkoper !
Beste familie Dogge, Mooi dat jullie 100% tevreden zijn en zo goed zijn geholpen door onze verkoopadviseur. Dat maakt het woongenot alleen maar groter! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Op de website konden wij montageservice bij-kopen terwijl dit eigenlijk niet mogelijk was voor dit type product. Na overleg heeft Poortvliet besloten de montage service te realiseren, hetgeen ons veel tijd moeite en rompslomp bespaard heeft! top service!
Super geholpen in de richting waar we zochten. Vriendelijk en niet opdringerig. Alle mogelijkheden laten zien envrustig afwachtend tot we n keuze hadden gemaakt
Dank je wel voor je positieve review Carina. Erg leuk dat je zo goed bent geholpen en je keuze hebt kunnen maken. Geniet van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Wij wilden een specefiek model met een bepaalde hoogte maar ook nog een diep genoeg en dan nog eens met een divider er tussen. Samen met Hans B. menig bankstel bekeken en toch nog één gevonden.
Beste Theodorus, Wat fijn dat je hebt gevonden wat je zocht. Mooi dat Hans je daarbij kon helpen. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
De mevrouw van de afd. bedden heeft ons prima geholpen.
Dank je Hannie, voor je positieve reactie. Wat fijn dat je prima bent geholpen bij Slaapwereld in onze Woonboulevard. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Voorlichting in de winkel was heel goed. Het heeft wel lang geduurd eer we de aankoop in huis hadden, maar alles was perfect geregeld!
Beste Cor, Dank je voor je positieve beoordeling. De levertijd kan momenteel inderdaad wat langer zijn, waarvoor excuus. Maar nu dan genieten van je nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
koop je voor 10.000 euro 4 zitplaatsen, heb je bij één er van er precies 3 weken plezier van voordat de problemen komen. Komt er 2 x een monteur bij, gaat hij terug naar de fabriek, en is het euvel na 6 maanden nog steeds niet verholpen. Wel al voor de 2e keer een beoordeling moeten geven, daar zijn jullie snel in. Treurig!
Beste Gerard, Dank je wel voor je review. Onze excuses voor deze vervelende ervaring. Het is ons bekend waar het over gaat en we gaan dit uiteraard voor je oplossen. Telefonisch en via de mail zullen we je hierover verder informeren. Met vriendelijke groet. Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We hadden telefonisch een afspraak gemaakt. Echter toen we aankwamen was de verkoper toch niet aanwezig. Na één telefoontje kwam een van de directeuren zelf terug naar de zaak en die heeft ons echt keurig netjes en uitgebreid geholpen. Uiteindelijk zijn we dik tevreden.
Eind goed, al goed Niek. Dank je voor je positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
In de folder en online hadden we gevonden wat we wilden bekijken in de winkel. De "corona" afspraak was snel gemaakt. Bij binnenkomst werden we direct ontvangen en naar onze keuzes begeleid. Na toelichting en mogelijkheden van de materialen konden we snel beslissen. Mede door de verkoopster was het een prima bezoek en konden we tevreden huiswaarts.
Fijn dat we je in deze coronatijd toch goed konden helpen Koos. En dat je je keuze hebt kunnen maken. Veel plezier van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Alles is vlot verlopen gezien de beperkingen. Het is nu wel wat moeilijker om een goede keuze te maken, maar we werden heel vriendelijk ontvangen en hadden voldoende tijd om onze keuze te maken. Op naar de levering. Vriendelijke groeten, Johan en Dirk
Beste Dirk en Johan, Dank je voor jullie positieve review. Fijn dat je bent geslaagd en uit kunt zien naar de levering van je nieuwe meubelen. Alvast veel plezier er mee. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Omdat je er altijd gezelligheid vind.
Dank je voor deze leuke review Ada! Mensen blij maken en gezelligheid bieden dat doen we heel graag. Veel plezier en gezelligheid ook met je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Was fijn dat er iemand met ons mee liep. Uitgelegd via foto wat we zochten en ze wist meeteen waar ze ons allemaal mee heen moest nemen . Top
Mooi dat we je konden helpen Rianne, om je keuze te maken in onze Woonboulevard. Dank je voor je review. Veel plezier van je nieuwe meubelen. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Zoveel te zien je kan er een dag vooruit trekken. Heel veel keus.
Dank je voor je positieve review Dini. We bieden in onze grootste Woonboulevard van de Benelux een totaal assortiment aan op gebied van Wonen en Slapen en alles wat daarbij hoort. En daar helpen we je graag bij. Geniet van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Goed geholpen bij het oplossen van mijn probleem
Top winkel
Dank je voor je positieve review Tim. Leuk dat je onze winkel zo hebt ervaren. Veel plezier van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
afspraak vlot, vakkundig geholpen door Lotte
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE