Filtre

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Zeer goede begeleiding door Anouk en Antje bij het samenstellen van ons nieuw interieur. Goede adviezen en veel keuzemogelijkheden laten zien, ze namen hier alle tijd voor.

zeer positief

De dag van aankoop kreeg ik een uitgebreide uitleg en enkele tips. Ik werd tijdig geïnformeerd over de leveringsdatum en kon het hele traject van de levering volgen. De chauffeurs die de kast leverden waren zeer vriendelijk. Ze hebben na de montage alles degelijk gecontroleerd en hebben alles zeer netjes achtergelaten . Ik was zeer tevreden.

Goed meegedacht

Verkoper heeft goed geluisterd wat wij wilden

Foutieve voorraadinformatie

Lamp besteld en dan blijkt dat de voorraad informatie niet klopt. Netjes opgelost.

Uitstekende hulp en productkennis

Wij zijn uitstekend geholpen met het maken van de juiste keuze. Ook nadat we na een week toch nog een bedenking hadden en uiteindelijk toch voor een ander bijzettafeltje wilden kiezen werd dit door de verkoopster op een correcte en juiste wijze verwerkt.

Fijne winkel en deskundig personeel

Gezellige sfeer en goed advies staat hoog in het vaandel bij ons.

Erg fijn geholpen

Vlotte verkoopster, snel en adequate geholpen.

Lonneke heeft ons fantastisch geholpen, nogmaals bedankt!

Na een eerder oriënterend bezoek, bezochten we de winkel om de order te plaatsen. Gelukkig wist Lonneke nog precies wat we graag willen en was de aankoop snel gemaakt.

Gezellig dagje met alles onder één dak

Als je hier niet kunt slagen slaag je nergens! Prachtig opgezette woonboulevard, Vriendelijke verko(o)p(st)ers. Mooi restaurant, enige puntje van kritiek zijn de prijzen in het restaurant tov de geleverde kwaliteit. De prijzen liggen zelfs hoger dan in bv Rotterdam. Maar goed je bent niet verplicht er gebruik vangen maken.

Ik heb hier altijd een thuis gevoel!

Wij maken er altijd een leuke dag van, vaak hebben we meerdere dingen nodig. Nu ook weer, we zijn op drie afd. geslaagd met het kopen ervan. Ons verlang lijstje is afgewerkt.

Keuken incompleet afgeleverd vervangende kookplaat is geen sierrraad.

Keuken gekocht best prijzig .Was niet compleet,vervangende kookplaat werkt voor geen meter.

buitengewoon

Wij zijn al heel lang klant. Als er iets niet goed zou zijn waren wij niet zolang klant gebleven.

Professionele begeleiding bij keuze van bankstel

Prima ontvangst in winkel. Rustige, hulpvaardige hulp( meedenker en geen “voordenker”). Duidelijke afspraken omtrent de levering; levering week eerder dan gepland. Correcte aflevering en montage meubels.

prima.

We zijn goed geholpen. Goed advies en we zijn er zeer tevreden mee.

Fijne medewerkster zij krijgt een 10 met een griffel

Fijne zaak , goed personeel, een rede om in deze zaak terug te komen.

Top voor de klant

Geweldige winkels

mijn bestelling is nog niet binnen

ik kan nog geen cijfer geven want mijn bestelling is nog niet binnen

vriendelijke en deskundige bediening

de laatste 4 weken ben ik niet in de winkel geweest, dus begreep ik de vraag nu niet goed.

Goede uitleg en deskundig advies.

Wij zijn prettig geholpen. De verkooper heeft alle tijd genomen om ons deskundig te adviseren.

Goede service en afhandeling!

Problemen met de stof en constructie van onze bank na 3 jaar, goed opgelost door Poortvliet met duidelijke en goede communicatie!

Na slechte ervaring prima opgelost

Hebben een mail naar Hans Bouman gestuurd omtrent dit voorval. Er is gisteren 2x gebeld vanuit uw vestiging naar ons. Zat helaas een hele dag in vergadering en kon niet opnemen. Verwacht dat jullie nogmaals bellen of een schriftelijke reactie geven. Verwachten een gesprek met Hans Bouman. Hans is langs gekomen en heeft een prima oplossing bedacht waar wij heel blij mee zijn.

Enorm betrokken en alles vrijblijvend..

Niets is zo vervelend als je het gevoel hebt dat je niet anders kan en dat je bijna gedwongen voelt om iets te kopen. Dat was hier echt niet het geval. De informatie die verteld werd, de vrijblijvendheid die daarbij kwam dat maakte juist dat wij voor de producten gekozen hebben. Enorm tevreden over de service en betrouwbaarheid. Wij kunnen niet wachten totdat ons huis gevuld is met deze producten!

Zeer goede ervaring met plaatsen en nabehandeling.

Twee zaken moesten opgelost worden, een aan de kast en een aan het bede dit is vakkundig gedaan. Totaal zeer tevreden over het leggen van de vloer, vitrage etc. en slaapkamermeubels en bed.

Erg gezellig om te shoppen

Erg leuke winkels we hebben al onze nieuwe meubels kunnen shoppen altijd hele goede service

We werden prima geholpen. Goede uitleg en waren erg vriendelijk.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE