Heel goed geholpen

We werden vriendelijk en goed geholpen bij de afdeling Goede informatie over de meubels en het onderhoud ervan.

vakwerk

Ik ben tevreden over de verkoper

Wat een ruime keus

Zoveel keus dat je op laatst niet meer weet wat je wil.

goed geholpen

Ik heb een nieuwe bankstel gekocht en werdt heel goed geholpen door een medewerker van Poortvliet ik raad iedereen aan om daar een keer te gaan kijken keus genoeg

goef advies

netjes geholpen

Heel goed advies van verkoper

Vriendelijke verkoper en denkt goed mee .jacco van der sande .

Uitmuntend

Niets was teveel gevraagd. Nemen de tijd voor je. Stoel qua kleur of blad van tafel naast een ander meubel houden, allemaal geen probleem. Vriendelijk personeel, duidelijke antwoorden. Ruime keus. Geen opdringerigheid.

Vriendelijke mensen en heel goed geholpen

Heel deskundige medewerkster

Prettig om te winkelen. En erg goed om te luchcen.

Super geholpen

Vriedelijk en behulpzaam geholpen

Ruime keus en zeer klantvriendelijk

Vakkundig advies en neemt ruim de tijd voor de klanten.

Een zeer mooie ervaring

Wij gaan met regelmaat naar woonboulevard Poortvliet altijd een ontspannen sfeer en de moeite waard om alle showrooms in te lopen want het is weer een verrassing wat een comfortabele meubels er zijn wij hebben al heel wat aangeschaft weer een frisse wind in je huis echt genieten

Vriendelijk geholpen

Ja gewoon goed

Comfort

Het is even zoeken en weten waar de woonboulevard Poortvliet ligt en/of het de moeite is om deze te bezoeken. Het laatste kunnen we na twee bezoeken in een periode van één jaar bevestigen. Het complex is groot en heeft een groot aantal merken in huis in relatie tot elk prijssegment en smaak. De aankomst is groot en rustgevend wat zich doorzet naar binnen toe. Na een reis kan men acclimatiseren in het restaurant om daarna in alle rust je 10.000 stappen te halen via ellenlange wegen met links en rechts hetgeen waar je interesse naar is. Ook nu zijn we geslaagd met behulp van deskundig advies. We wachten nu in spanning onze aankoop af. Die we overigens zonder betalingsvoorwaarden konden bestellen.

Gezocht en gevonden!

Op zoek naar een betaalbare relaxstoel. Bij Bouwman Potter relaxstoelen te kust en te keur ! Diverse prijzen , Diverse winkels. Overal werden we vriendelijk en deskundig tewoord gestaan ! Wij zijn geslaagd bij Henders & Hazel ! Na het contract getekend te hebben een heerlijke Latte Machiatto met gebakje De woonboulevard poortvliet een aanrader !

Goed advies gekregen en leuk geholpen

Prima ervaring

Bij binnenkomst al heel prettig netjes de weg gewezen . Bij de afdeling stoelen netjes en goed ontvangen . Heel goed advies en alles goed geregeld . Dus zeer tevreden en wachten op de stoelen .

Indrukwekkend ,en een zeer goeie cafetaria

Zeer mooie ruimtelijke koopervaring , met geen opdringerige verkopers Je kan heel rustig rondkijken , en daarna gezellig koffie drinken en of eten Dit noem ik nog eens gezellig winkelen

Véél keus

Vriendelijk personeel

Fijne winkel.

Ruime sortering in allerlei stijlen. Voldoende personeel dat niet te opdringerig is.

Zijn heel goed geholpen, duidelijke uitleg op een zeer ontspannen manier zonder druk van wat dan ook.

Zeer tevreden, mooie winkel, goed bereikbaar,

Perfecte begeleiding van deskundig personeel.

Goed geholpen

Zeer ruime kuis van relax stoelen. Verkoopster wist precies wat ik bedoelde. Fijne winkel.

Formidabel!

Hele fijne relaxte sfeer. Elke winkel die ik bezocht kon ik op mijn gemak bekijken, niemand die mij ‘lastig’ viel om te helpen / keuzes te maken. Uiteindelijk een bank gekocht en zeer prettig geholpen. Zeker de moeite waard!

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE