Heel fijn geadviseerd door Patty
Goed advies en ruimschoots de tijd genomen door Patty.
Dink en Lilian Suijkerbuijk
Laden reviews...
562 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Tiene un total de 5,179 opiniones con una puntuación general de 8.9
Review overzicht
Los clientes destacan un personal amable, un buen servicio y una gran variedad. La experiencia general es positiva y se valora la atención y asesoramiento del equipo. En algunas ocasiones surgen problemas con la entrega o los precios, pero se resuelven de forma satisfactoria. En conjunto, se percibe una experiencia de compra fiable y de calidad.
Goed advies en ruimschoots de tijd genomen door Patty.
Dink en Lilian Suijkerbuijk
Roosendaal
Wij waren op zoek naar nieuwe matrassen en werden erg goed geholpen, op een prettige en ontspannen manier werd geluisterd, meegedacht en uiteindelijk ook gemeten en uitgelegd. Tijd was geen probleem, we mochten proberen wat we wilden. Uiteindelijk twee matrassen gekocht.
Martin
Driewegen
Super goeie service. Aardige medewerkers. Alleen vind ik de vlekkenservicegarantie veel geld omdat je het gewoon zelf moet doen. Dan betaal je ook nog bezorgkosten voor je meubels en eigenlijk nog geld omdat je op de eerste etage woont. Die zijn er bij mij wel afgehaald, wat dan weer wel aardig is.
Jacqueline
Sommelsdijk
Nette en overzichtelijk gebouw. Personeel altijd klantvriendelijk en geven een ontspannende uitstraling.
F.a.
Hellevoetsluis
zeer persoonlijke benadering wat op prijs wordt gesteld
coby
st.annaland
Zoals elke keer prime geholpen.
Jan
Scherpenisse
jan
tholen
Wij zijn erg goed geholpen en fijne meedenkende mevrouw
Robbert
Bergen op zoom
Een stevige zit zoals gewenst. Na een tijdje wordt dit wat zachter. Ziet er mooi uit en de kleur, bronze, is ook erg mooi.
roland boers
Vriendelijk geholpen
A kik
Zierikzee
Genoeg winkels om je gehele huis te voorzien van vloer tot bed en alle meubels die je nodig hebt. En tussendoor een heerlijk (meestal) hapje eten (als de eieren van de uitsmijter niet met kapotte dooiers van een eindje op je bord zijn gegooid) gelukkig meer uitzondering dan gewoonte.
Leo
Bergen op Zoom.
Nogmaals gewoon netjes!
M Geluk
Goeie voorlichting en advies
G.M.M. van Dijke
Ossendrecht
Wees heel zuinig op mevrouw. Karin Boogert Wat een fantastische vrouw en verkoopster.
Hans Verbraeken
Tholen
Super goed geholpen door vakkundig personeel. Goed ontvangen en voldaan naar onze wensen.
Ries
Bergen op
De verkoper heeft mij correct en heel vriendelijk geholpen. Chapeau.
Goossen
Bergen op Zoom
De service is al jaren goed en vertrouwd waardoor ik terug blijf komen bij Woonboulevard Poortvliet. En ook bij het laatste winkelbezoek weer heel goed geholpen.
Linda
Middelburg
L
Joke
Bergen op zoom
Gewoon goed
Piet
Dinteloord
Zeer fijn geholpen in de outletstore Was overal erg veel haast bij en alles is gelukt Super fijn .
Ada
Tholen
Mijn ervaring is zeer goed. Alles naar tevredenheid opgelost
Theo
Roosendaal
De aanschaf van bijna heel mijn inboedel heb ik als zeer prettig ervaren, met ervaren en kundig personeel en een huiselijke sfeer. Kortom top!!!
Leonie de Bat
Goes
een prachtige winkel ruim overzichtelijk fijne koffie lunch hoek
Evelien Middelkoop
Roosendaal
Geweldige winkel voor ieder budget is er wel iets te koop
Jos
Roosendaal
Heel erg tevreden over de afhandeling van de klacht en de nu gevonden en bestelde fauteuil en we hebben er nu ook maar een bijbehorende bank bij besteld.
jos muller
vlissingen