Goede service via telefoon en bij het ophaal centrum. Ook vriendelijke winkel medewerkers.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service in de winkel, bij het afhaalcentrum en telefonisch. Wij staan graag voor u klaar! Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Fijn en goed geadviseerd bij de keuze van gordijnen. Er is een enorm assortiment waarbij hulp zeker nodig is. Ook fijn dat thuis alles wordt ingemeten.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze collega's u goed konden adviseren en u zo een goed keuze kon maken uit ons brede assortiment. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Het door mij bestelde artikel is op de juiste wijze afgeleverd en gemonteerd. Keurig op tijd zoals afgesproken.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat uw order precies volgens afspraak is geleverd en gemonteerd bij u. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijk en professioneel geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed advies heeft gekregen en dat u vriendelijk en vakkundig goed geholpen bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Voortreffelijk
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag opnieuw in onze woonboulevard. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De ontvangst door de “gastvrouw” was super. Plattegrond en duidelijke uitleg waar we alles konden vinden. Zeer vriendelijk, ook de keren erna, als we in de buurt waren. We kregen alle tijd om ons rustig te oriënteren maar als we vragen hadden was er altijd iemand in de buurt die ons uitleg verschafte. Zo ook Anita bij Henders & Hazel. Rustig laten kijken, klaar om uitleg te geven, adviserend dmv vergelijkingen op het scherm. Zeer vriendelijk en open. En niet te vergeten Danielle van de “Slaapwereld” was ook zeer vriendelijk om verschillen in de producten te laten zien. Het was een waar genoegen om op deze woonboulevard te zijn.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat onze collega's u een vriendelijk ontvangst gaven, u rustig rond lieten kijken en u uiteindelijk goed konden helpen en adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor u. Dat uw bezoek aan ons een waar genoegen voor u was vinden wij een mooi compliment! Wij wensen u veel plezier van uw aankopen en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wat zijn wij enorm goed geholpen door Anita. Ze sjouwde alle meubels van links en rechts bij elkaar om ons een zo compleet mogelijk beeld te geven. Niets was haar teveel. Geweldig, iemand die zo bevlogen haar werk doet!! En toch.... hebben we het niet daar gekocht,maar elders. Omdat je alleen vouchers kreeg en geen directe korting. Ook kon elders een 3D-tekening van onze woning gemaakt worden, waardoor we echt konden zien hoe het in ons huis zou staan. Die 2 dingen is misschien een tip voor Poortvliet!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over onze collega Anita. Wat fijn om te horen dat zij alles in werking stelde om u een zo compleet mogelijk beeld te geven en dat niet haar te veel was. Wij zullen uw compliment aan haar door geven. Jammer dat u uiteindelijk toch niet voor ons gekozen heeft. Het laten maken van een 3D-tekening is tijdens het gesprek met Anita niet aan bod gekomen maar is ook bij ons zeker mogelijk. En ook korting wordt gegeven maar op dat moment hadden wij een speciale actie met vouchers lopen om zo direct uw nieuwe interieur mooi aan te kunnen kleden met onze accessoires. Wij hopen dat wij u in de toekomst nog eens mogen verwelkomen en u alsnog volledig naar tevredenheid kunnen helpen. Vriendelijke groet en graag tot ziens! Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed geholpen op diverse afdelingen. Prima service en lekkere koffie.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en adviseren bij het maken van de juiste keuze voor u. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Door de opzet kan iedereen wel een woonwinkel naar zijn of haar smaak vinden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u te spreken bent over onze winkel en ons uitgebreide assortiment. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens terug te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer vriendelijke medewerksters goed geholpen voor juiste keuze
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn heel blij om te horen dat onze collega's u goed hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze voor u. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
In de showroom in Poortvliet een prachtig schilderij gevonden. Niet direct gekocht. Later contact opgenomen en kon ik hem in Eindhoven ophalen. Super geregeld!
Wij zijn blij om te horen dat wij u konden helpen met het schilderij wat u in Poortvliet gezien had. Fijn dat we konden regelen dat dit in Eindhoven bij ons filiaal van Bouman & Potter afgehaald kon worden door u. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en wij staan graag opnieuw voor u klaar. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Het was een dagje uit! Aan alles wordt gedacht.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat leuk om te horen dat uw bezoek aan onze showroom een dagje uit werd waarbij er alle tijd voor u was om u te helpen bij uw aankoop. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We werden vriendelijk te woord gestaan en hadden ook het gevoel dat er écht naar ons geluisterd werd. Met kennis van zaken zijn we tot onze aankoop van twee relaxfeauteuils gekomen. Blij met onze aankoop, we zien er naar uit!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij vinden het belangrijk om tijd voor onze klanten te nemen en ook echt naar hun wensen en vragen te luisteren en wij zijn blij dat u dit ook zo ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
we zijn gelijk bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. vervolgens door 3 verschillende verkopers op 3 verschillende afdelingen heel goed geholpen met alle benodigde uitleg. kortom gewoon super!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wat fijn dat wij u op alle drie de afdelingen volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen met onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Binnen 4 dagen de bestelde boxspring geleverd. Wat een top service van slaap afdeling en planning!!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat wij uw gekozen boxspring zo snel bij u thuis konden leveren. Wij zijn blij dat we dit zo snel voor u konden regelen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De woonwijken is bijzonder groot en heeftveel smaken . Medewerkers bijzonder vriendelijk. Kwaliteit van de producten maken de prijzen ook wel hoog maar dat is begrijpelijk. Al met al een prettige woonboulevard !
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons en ons assortiment. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent altijd van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Op zoek naar een bank en bij 2 bezoeken ervaren dat bij verschillende zaken vriendelijk en niet opdringerig personeel mij profesioneel kun infomeren omtrent de kosten etc
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Goed om te horen onze collega's vriendelijk en niet opdringerig waren en u goed en vakkundig konden informeren en adviseren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zijn geweldig goed geholpen door Helma Wesdijk. We hadden vlug een heel goede klik met haar door haar deskundig advies. Had alle tijd voor ons en niks was haar teveel om een mooie woonkamer voor ons te maken. Nogmaals onze dank aan Helma.
Hartelijk dank voor uw bijzonder positieve beoordeling. Wat fijn dat Helma u goed heeft kunnen helpen, alle tijd voor u had en niks teveel was. Fijn dat u hierdoor een hele mooie keuze heeft kunnen maken. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Alle tijd en uitleg gekregen voor ons product wat we zochten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat er alle tijd voor u genomen werd en u een goede product-uitleg kreeg. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en verwelkomen u graag nog eens opnieuw in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We waren op zoek naar eetkamer stoelen en kwamen bij Anita Potappel uit. Zij heeft ons zeer goed en op een leuke manier geholpen. Moeten nog even wachten voor de levering Zij verdient pluim .
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat goed om te horen dat onze collega Anita u volledig naar wens en tevredenheid heeft kunnen helpen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe eetkamerstoelen en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We kopen altijd bij jullie en zijn opnieuw geweldig goed geholpen en geadviseerd. Tussendoor van een heerlijke lunch genoten en de actie met de kadobonnen is erg leuk!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u al langer bij ons komt en ook nu weer voor ons gekozen heeft. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag opnieuw terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We zijn perfect geholpen .
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn heel blij om te horen dat we u perfect geholpen hebben, een mooi compliment! Wij wensen u veel plezier van uw meubels en zien u graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Een fijne winkel waar je altijd kunt slagen. Vriendelijk en deskundig personeel ze nemen alle tijd voor je.
Hartelijk dank voor de 5-sterren en het delen van uw positieve ervaring. Wij vinden het belangrijk om alle tijd voor onze klanten te nemen en het is fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft tijdens uw bezoek aan onze winkel. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en adviseren bij het maken van de juiste keuze voor u. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw meubels en verwelkomen u graag nog eens opnieuw in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE