Zeer slechte klantenservice

Bank gekocht bij Poortvliet, na een half jaar steunpoten afgebroken en bank doorgezakt. Monteur 2x langs geweest, poten blijven afbreken namelijk. Monteur zei dat het een fabricagefout fout was (bank te groot voor fragiele steunpoten).Ondertussen een half jaar verder. Stevigere steunpoten ontvangen maar nu vertikken ze het om ze eronder te komen plaatsen, blijkt het nu ineens onze eigen schuld te zijn. Nu moeten we zelf de poten eronder zetten terwijl we er geen verstand van hebben. Waardeloze service, walgelijk bedrijf.

Wat een prima service!

Dit maak je niet veel mee, een afgeprijsde buggy besteld. Ik werd gebeld dat er alleen een showmodel over was en kreeg nog eens euro 15,00 mede door een laagste prijsgarantie. 10 minuten later werd ik gebeld dat ze toch nog een nieuwe in het magazijn hadden gevonden en dat ik toch de extra korting mocht behouden. Chapeau! Dit maak je niet vaak mee, de volgende dag kwam hij al binnen, ook nog snelle service.

Goed advies voor een mooi product!

goede service

ben goed geholpen bij mijn bestelling

Ik wil best mijn ervaring schrijven maar de levering is pas in maart. het contact was goed maar verder en daar gaat het om is de levering en de kwaliteit van het bestelde artikel

Een goede winkel

Meubels besteld, na afspraak stonden deze netjes klaar. Thuis uitgepakt en neer gezet enen zoals op de website. Staat super mooi in de huiskamer.

Via marktplaats heb de advertentie gezien van de verkoop van een kinderwagen (showmodel). De verkoper gaf via marktplaats keurig antwoord op mijn vragen. Nog dezelfde dag werd ik door Poortvliet gebeld om de koop rond te maken. Toen ik nog vragen had, en een mailtje stuurde, werd ik binnen 24 uur weer gebeld. Ik kan de wagen niet meteen ophalen en deze staat nu keurig in het magazijn op mij te wachten. Wat ik wel jammer vind is dat ik 1000 euro betaal voor de wagen, maar omdat het een showmodel is, geen recht heb op gratis bezorging.

Netjes en snel een defect verholpen

Na 7 jaar is er 1 van de 6 verlichtingsonderdelen in een meubilair kapot gegaan. Na telefonisch onderhoud de aankoopnota toegestuurd aan Poortvliet, de verlichting is toegestuurd en door mijzelf vervangen. En dat met minimale kosten. Service waar wij als klant blij van worden !

Professioneel

We werden op een goede en veilige manier geholpen en geadviseerd.

2 keer onvoldoende voorlichting en grote zelfingenomenheid.

Bank van ruim €4000,- gekocht. Vanwege slechte voorlichting over stoffering is de bank uiteindelijk weer teruggenomen (PLUIM!!) en we mochten een nieuwe bank uitzoeken. Tijdens die koop (door dezelfde verkoper als bij de eerste bank) eerst verkeerde afmeting van de bank op de verkoopbon. Opnieuw. Speciale anti-vlekbehandeling toch doorberekend terwijl ook dat in de garantie viel en duidelijk vermeld stond op de bon. Opnieuw. Nu wel goed.... nou ja, bij aflevering blijkt dat de bank, waarin een elektrische component zit, ook op een accu kan werken, zodat je niet per se een snoer over de grond hebt lopen. Dit is ons niet meegedeeld dus ook nu weer verkeerde voorlichting. We hebben het erbij laten zitten. Mochten we nog iets bij Weijts kopen zullen we er zeker van zijn dat deze verkoper ons niet gaat "helpen". Na deze beoordeling hebben ze gebeld, excuses aangeboden en tekst en uitleg gegeven. We gaan de volgende keer nog eens proberen, ook omdat die verkoper weg is. Herkansing is terecht verdiend.

positieve ervaring

Prima ervaring met het plaatsen van een linnenkast

Super geregeld!

Ik heb een bed gekocht en deze wordt binnenkort geleverd, ik had nog kadobonnen en wilde deze gebruiken voor beddengoed. Maar door lockdown kon ik niet naar de winkel komen, medewerkster heeft me super goed geholpen, foto's gemaakt van de artikelen die niet online stonden en met opsturen van de bonnen kon ik deze toch inzetten. Supersnel alles geleverd gekregen nog voor dat mijn bed er is!! Bedankt!

Top service. Tafeltje was te groot, terug gestuurd op hun kosten en snel geld terug gekregen inclusief verzendkosten.

prima bedrijf

uitstekende service heel blij met geleverde onderdeel van garderobekast

De verkoper Arjan had veel vakkennis. Was innemend. Heeft ons zeer goed geadviseerd.

Vertrouwd

3 verschillende orders op 1 dag uitgeleverd. Zoals gebruikelijk alles in orde op een kleinigheidje bij het bed na. Dat moet nog opgelost worden en wachten wij nog op.

Heel goed!

Altijd fijn om naar toe te gaan

Al 40 jaar tevreden vaste klant en nog steeds komen wij er graag. Altijd vakkundig personeel en goed advies. En de bezorging altijd zorgvuldig en correct. Ook in corona-tijd. Geweldig!

Ondanks dat ik door de Corona regels niet mocht komen hebben (Jacco) en zijn collega’s mij prima geholpen.

Elma heeft ons goed geholpen, ook in het digitale proces!

goed hersteld

het zitgedeelte waar het om ging is goed hersteld, als de andere ook zo worden mag de monteur weer langs komen.

Ik kan alleen maar zeggen dat wij zeer goed geholpen zijn tot nu,levering over 3 maanden

Zeer goed geholpen, wachten leveranties nog af.

Goed geregeld

Perfecte snelle service en verzending

Fijne prettige persoonlijke ervaring

Heel fijn en vlot thuis een relaxfauteuil uitgeprobeerd. En besteld. Met dank aan een fijne,rustige medewerker die de tijd en moeite nam om ons te adviseren.We zijn al zeker 30 jaar klant. Hebben een keer een uitstap gemaakt naar een andere woonwinkel. Dat is ons niet echt bevallen. Foutje. Nooit meer een ander. De beste sail-en after sales winkel zit in Zeeland Wij wonen in Barendrecht.

Lamp was precies zoals op de folder. Keurig gebracht en goed verpakt. We zijn er blij mee !

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE