Goed geslaagd voor hetgeen we zochten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u positief te spreken bent over onze winkel en ons personeel en wij zijn blij dat u een geslaagde aankoop heeft kunnen doen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij doen sinds 1992 al onze interieur aankopen in Poortvliet. Deze keer bij Slaapwereld. We kozen op advies voor een mooie boxspring met “goede” passende hoofdkussens Maar wat een ellende, zowel het matras als het hoofdkussen. Op advies een paar maanden geprobeerd. Omruilen naar passender matras gaat niet want dat past niet bij het systeem.. nu wachten we alweer een aantal slechtslapende maanden op een oplossing.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Zou u uw order nummer aan ons door kunnen geven, zodat wij uw ordergegevens na kunnen kijken? Alvast vriendelijk bedankt! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bij ons eerste bezoek werd ruimschoots de tijd genomen om samen te kijken wat bij ons past. Vervolgens worden afspraken gemaakt en nagekomen.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ontvangst, begeleiding bij de bedden en de elektrische stoelen. Uitleg bij beide was perfect. Resultaat , beide besteld!!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service en dat u mooie keuzes heeft kunnen maken. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De aflevering ging niet volgens afspraak., moest 20 minuten bellen voor om het voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk goed gekomen
Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling. Het spijt ons om te horen dat de aflevering van uw order niet naar wens is verlopen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw ordergegevens in kunnen zien? Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed advies en direct uit voorraad geleverd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u goed geadviseerd bent door onze collega´s en fijn dat er direct uit voorraad geleverd kon worden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Onze eerste keer bij Poortvliet. We komen zeker terug. Wij zijn heel fijn geholpen door een verkoper die naar onze wensen luisterde en alle tijd nam om ons te helpen. Een prettige bijkomstigheid is dat de prijzen in de horeca heel redelijk zijn en ook daar werden wij heel prettig geholpen door vriendelijke medewerkers.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij om te horen dat u heel fijn bent geholpen door onze collega er er alle tijd genomen werd om u goed te helpen zowel in onze showroom als in onze brasserie. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We liepen door jullie grote complex. Plotseling stonden we voor een tafel die ons heel erg aansprak. Met hulp van een personeelslid er vier prachtige stoelen bijgekocht!. Staat prachtig in ons huis! We zijn erg tevreden met de aflevering aan huis.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u bij ons een mooie tafel heeft gevonden en u met hulp van onze collega er vier prachtige stoelen heeft bij gezocht. Goed om te horen dat uw meubels naar tevredenheid zijn afgeleverd en natuurlijk dat ze prachtig staan bij u thuis! Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Positief. Goed geholpen. Mooie aanschaf.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed geholpen en geadviseerd bent tijdens uw bezoek aan onze showroom en u naar tevredenheid een aankoop heeft kunnen doen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen dat wij u nog eens opnieuw mogen verwelkomen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Leuk en meedenkend personeel, niets was teveel!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat u met goed advies verder bent geholpen bij uw aankoop, onze collega's met u meedachten en er niets teveel was om u goed van dienst te zijn. Zo horen we het graag! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Voor de aanschaf van een nieuw bed werd de nodige aandacht aan ons gegeven en werd ook veel aan én van ons gevraagd. Maar, zo konden wij tot een heel goede keuze komen; waar wij heel blij mee zijn. En dat alles op een zeer aangename en correcte manier.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze collega's u goed en uitgebreid konden helpen en adviseren bij de aankoop van uw nieuwe bed. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze woonboulevard. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij wilden een bepaald tafelblad maar vonden de poot niet mooi. De verkoopster heeft een mooie combinatie gemaakt met een poot uit een andere Poortvliet winkel. We hebben op een bijzonder prettige manier een offerte op laten maken en bij ons tweede bezoek werden we door een andere verkoopster net zo vriendelijke geholpen. Daarom hebben we ook besloten ons bed ook bij Poortvliet te kopen. Drie orders zijn professioneel samengevoegd en we hadden er graag een uurtje rijden voor over. Service en meedenken zoals het hoort!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat goed om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen doordat onze collega met u meedacht en een combinatie kon maken met de tafelpoten bij een andere afdeling. Wij hopen dat u veel plezier van uw nieuwe tafel zult hebben en natuurlijk ook van uw nieuwe bed. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooie bank gekocht dat wel. Op de bank zelf stond de tekst wit op zwart, dus heel duidelijk "binnen 2 weken in huis", niet er bij zoiets als onder voorbehoud van. Boven de bank een poster met daarop "aantrekkelijk geprijst door grote voorraad" daaronder "binnen 2 weken thuis" en daaronder weer onder in kleine letters "onder voorbehoud van beschikbaarheid". Ik had dat niet gelezen maar als je op de bank zelf de opvallende tekst leest let je niet op een bord erboven. De tegenstelling is ook grote voorraad en onder voorbehoud van beschikbaarheidheid. Toch ? Daarnaast verzekerde de verkoper dat de bank over 2 weken geleverd ging worden. Toen liet hij me een bon tekenen met daarop de levertijd week 46. Er stond zoveel op de bon. Ik wist ook niet dat daar de levertijd op zou staan dus ik tekende de bon in goed vertrouwen.De verkoper wist dus dat er week 46 stond en zei tegen mij over 2 weken. Ik was in de winkel op 30 september. Tot overmaat van ramp komt de bank, als het goed is, nu week 49. Behoorlijk misleidend vind ik.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw ordergegevens kunnen inzien? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Revisión original
Mooie bank gekocht dat wel. Op de bank zelf stond de tekst wit op zwart, dus heel duidelijk "binnen 2 weken in huis", niet er bij zoiets als onder voorbehoud van. Boven de bank een poster met daarop "aantrekkelijk geprijst door grote voorraad" daaronder "binnen 2 weken thuis" en daaronder weer onder in kleine letters "onder voorbehoud van beschikbaarheid". Ik had dat niet gelezen maar als je op de bank zelf de opvallende tekst leest let je niet op een bord erboven. De tegenstelling is ook grote voorraad en onder voorbehoud van beschikbaarheidheid. Toch ? Daarnaast verzekerde de verkoper dat de bank over 2 weken geleverd ging worden. Toen liet hij me een bon tekenen met daarop de levertijd week 46. Er stond zoveel op de bon. Ik wist ook niet dat daar de levertijd op zou staan dus ik tekende de bon in goed vertrouwen.De verkoper wist dus dat er week 46 stond en zei tegen mij over 2 weken. Ik was in de winkel op 30 september. Tot overmaat van ramp komt de bank, als het goed is, nu week 49!!!! Waardeloos !!! Misleidend!! Eikel van een verkoper, Tim Verhoeff !!! Ik moet hem echt niet tegen komen. De ***!!
We werden gejolpen door mustafa van de outlet winkel, heel behulpzaam, veel moiete gedaan om obs gewenste bankstel te vinden, uiteindelijk ook gevonden..
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat goed om te horen dat onze collega Mustafa heel behulpzaam was en alle moeite voor u deed om het gewenste bankstel samen met u te vinden. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bank en zien u graag nog eens terug! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We werden snel en goed geholpen en gelijk voorzien van koffie en koek.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u snel en goed geholpen werd en dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen adviseren bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubel(s) en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Netjes geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat we u naar wens hebben kunnen helpen en adviseren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens te mogen verwelkomen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We zijn meer dan goed geholpen bij de Outlet. We hadden een probleem met stoelen voor bij de eettafel. Moustafa heeft dit behulpzaam, meedenkend en keurig opgelost samen met de dames bij Prontowonen. Nu hele mooie passende stoelen. Top!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze collega Mustafa goed met u meedacht en samen met de collega's Pronto Wonen een oplossing vond voor het probleem met uw stoelen. Wij hopen dat u veel plezier van uw meubels zult hebben en wij verwelkomen u graag opnieuw in onze woonboulevard! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
WIJ ZIJN SUPER GOED GEHOLPEN BIJ ONZE AANKOOP VAN TAFEL EN STOELEN. DEZE DAME WAS HEEL VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM. ZE GAF HELE GOEDE TIPS.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat onze collega u "supergoed" geholpen heeft bij het maken van de juiste keuze. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We zijn goed geholpen door de medewerkster!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede voorlichting gekregen over matrassen. Uiteindelijk geslaagd voor 2 Tempur matrassen. Die bleken nog met 15% korting op de site te staan, wat de verkoper niet wist. De actie was verlengd en dat was blijkbaar niet goed gecommuniceerd. Hij loste het prima op voor ons met een etentje op kosten van de zaak, en het scheelde ons ruim € 600 op de totale prijs. Al met al naar tevredenheid geslaagd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat onze collega met u meedacht toen bleek dat hij niet op de hoogte was van de juiste informatie en hij u toch een fijne oplossing aan kon bieden. Fijn om te horen dat u naar tevredenheid geslaagd bent! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We wilden kort voor sluitingstijd nog bestellen. Er werd heel erg de tijd genomen om alles te bespreken, de mogelijkheden uit te leggen en om bewuste keuzes te maken. Het werd ook benoemd dat we rustig de tijd konden nemen en ons niet moesten haasten. Ook na sluitingstijd voelden wij ons gezien en gehoord en werd er niet gehaast! Anita Potappel heel er bedankt! Een kundige en fijne vrouw! Hoe de levering verloopt weten we nog niet, maar de hulp in de winkel was top!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid konden helpen bij uw aankoop en zelfs na sluitingstijd is dat geen probleem voor ons. Fijn dat onze collega Anita alle tijd voor u nam, goeie uitleg gaf en u zo de juiste keuze voor u kon maken. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
wij zijn heel goed te woord gestaan . wij komen bij onze volgende aankoop zeker terug
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega's en dat u graag nog eens bij ons langskomt. Daar zijn we heel blij mee en we wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop. Graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijke mensen. Je wordt netjes geholpen. Heb geen ervaring met de meubelen van poortvliet woonboulevard. Moeten we nog gaan ervaren.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent bij ons en dat u de juiste keuze heeft kunnen maken. Wij hopen dat u veel plezier van uw meubels zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ben weer geslaagd voor een nieuwe bank bij Profijt Meubel. Oude inmiddels 10 jaar oud. Goede service en zeer vriendelijke en goede verkoopster.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zochten twee fauteuils van een bepaald model.Wij vonden deze bij Poortvliet.De adviseur was geen moeite teveel.Al tientallen jaren kopen wij onze meubels bij Poortvliet ook al om de goede service.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u al jaren bij ons komt en ook nu weer voor ons gekozen heeft. Wij zijn blij om te horen dat u de twee fauteuils die u zocht bij ons kon vinden en dat onze verkoopadviseur u goed heeft kunnen helpen en geen moeite te veel was voor hem. Wij wensen u veel plezier van uw fauteuils en wij zien u in de toekomst graag weer terug. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE