Geen ervaring Het is de eerste keer dat ik bij jullie koop
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u uw eerste bezoek aan onze showroom als positief heeft ervaren en vriendelijk geholpen bent door onze collega's. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om opnieuw bij ons langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
hele goede service
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u zo te spreken bent over de service die wij al onze klanten bieden. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Tot nu toe alles prima, maar de levering is er nog niet. In de winkel geweldig geholpen, zeer goede service.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u in de winkel geweldig geholpen bent bij het maken van de juiste keuze voor u. Wij begrijpen dat u uitkijkt naar uw levering en hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ik heb nog niet veel ervaring met uw firma. Dit kan ik eigenlijk pas zeggen nadat de werken zijn uitgevoerd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat uw bezoek aan onze showroom en de service van onze collega's daar naar tevredenheid was en hopen dat u straks veel plezier van uw aankoop zult hebben. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De verkopers zijn klant gericht en ze laten de klant in der waarde ze dringen niets op
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze verkoopmedewerkers u volledig naar wens en tevredenheid hielpen en adviseerden tijdens uw bezoek aan onze showroom. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag terug een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mijn vrouw moest voor een nieuw matras De dame die ons hielp met onse keuze was zeer kundig mbt kennis op matras gebied Ze heeft ons uitstekend geholpen. Niets was te veel en ze nam alle tijd
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u volledig naar wens en tevredenheid geholpen bent bij het uitkiezen van een nieuw matras. Goed om te horen dat onze collega alle tijd voor u nam en niets te veel moeite voor haar was. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed en leuk geholpen!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat we goed hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer vriendelijke en vakkundig geholpen met het uitzoeken van de juiste verlichting.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat wij u een uitstekende service hebben kunnen bieden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag in de toekomst nog eens terug. Vriendelijek groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zelfs na de rekening betaald te hebben kregen wij een mail u heeft teveel betaald. Nou dat zie je bijna nergens meer. Maar dus wel bij Poortvliet.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat wij u de juiste service hebben geboden toen bleek dat u teveel betaald had. Wij zijn blij dat we dit recht konden zetten en wensen u veel plezier van uw aankoop! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
inhouse
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat onze collega Patty u goed heeft kunnen helpen tijdens uw bezoek aan onze showroom. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
ben goed behandelt en vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Veel plezier van uw nieuwe meubels en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
onze aanschaf van hoekbankstel bij inhouse, zijn goed geholpen door medewerkster , voldoende advies gegeven hebben nu hoop ik een goed bankstel gekocht waarvan wij hopelijk vanaf week 18/2026 kunnen genieten was leuk winkelen in poortvliet ,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u goed en deskundig geholpen bent en een mooie keuze heeft kunnen maken. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Gezellige uitstraling betaalbare keuken mooie aanbiedingen goed opgeleid personeel
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u positief te spreken bent over ons en onze service. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop heeft en zien u graag een volgende keer weer terug. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Er is veel uitzoek. Als je daar niet slaagt dan slaag je nergens.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het maken van de juiste keuze voor u. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooie winkels,alles onder een dak!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat er alle tijd voor u genomen is en u goed geadviseerd bent door onze collega's. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Uitgebreide aandacht verdeeld over 2 dagen voor onze aankoop van onze meubelen. Zo relaxt en niet opgedrongen en ook enorm meegedacht.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen en er alle tijd voor u genomen is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We zijn op een zeer prettige manier geholpen met een keuken uit te zoeken door Janike . Ook zijn we zeer goed geholpen op de beddenafdeling en geholpen door Willem .
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u goed geholpen bent door Janita en Willem. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en adviseren bij het maken van de juiste keuze voor u. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Deskundig advies en vriendelijk personeel zowel in de verkoop als ook de bezorging en montage. Keurig afgeleverd en alles opgeruimd. Top!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid geholpen hebben, vanaf de aankoop in de winkel tot en met de levering bij u thuis. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bij binnenkomst gelijk een goed gevoel. En zijn goed geholpen, alles naar ons zin .
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn heel blij om te horen dat u bij binnenkomst in onze showroom meteen een goed gevoel had en dat wij u ook goed hebben kunnen helpen en adviseren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooie kast, prima kwaliteit, goede service bij levering. Top.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat we u vlot en naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop en levering. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ik heb er een bank en eetkamerstoelen gekocht en beide keren was het prima geregeld met zeer vriendelijk personeel. Je bent hier geen nummer maar zeer persoonlijke service. Als ik nog wat nodig heb kom ik er zeker terug. Alle merken onder één dak is ook super!
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij met uw positieve woorden over ons en onze service. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom on nog eens binnen te lopen bij ons. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Werd gezellig en deskundig geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u onze service als zeer prettig heeft ervaren en u gezellig en deskundig bent geholpen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijk personeel met verstand van zaken.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze collega's. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We hadden 2 dezelfde bankjes op het oog , de verkoopster heeft er nog stalen stof bijgehaald en overlegd met de vertegenwoordiger die op dat moment toevallig aanwezig was. We wilden een andere stof vanwege eventuele verkleuring op het balkon tegen te gaan, dit was geen probleem en de prijs was hetzelfde, dit hebben we nog nadrukkelijk gevraagd. wij hebben hier nog een nachtje over nagedacht en zijn de volgende dag terug gekeerd om deze te bestellen. We hadden nu een andere verkoopster en het verhaal verteld van de vorige dag. Deze verkoopster moest ons na navraag toch mededelen dat er een duurdere stof op zou komen dan ons eerder was verteld. Dit was een teleurstelling voor ons omdat het om bijna € 500,00 duurder uit zou vallen. Wij zijn hier dus in eerste instantie niet mee akkoord gegaan en wilden opstappen. Verkoopster heeft het nodige in werk gezet om de kosten te delen, heel attent van haar en hebben alsnog de bestelling geplaatst. Jammer dat er niet meerdere antwoorden ,mogelijk zijn dan ja/nee in te vullen bij aanbevelen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat jammer dat de stof duurder bleek dat eerder was besproken tijdens uw eerste bezoek aan onze showroom. Onze excuses voor het ongemak wat hierdoor ontstaan is. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat we uw gegevens in kunnen zien? Alvast vriendelijk bedankt! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE