Laden reviews...
566 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients apprécient le personnel sympathique, le bon service et la variété proposée. L'expérience globale est majoritairement positive, avec des conseils clairs et professionnels. Parfois des soucis de livraison ou de tarification surviennent, mais ils sont généralement résolus de manière satisfaisante. Dans l'ensemble, Poortvliet est perçue comme fiable et accueillante.
ben heel fijn geholpen
28 July 2026
marianne
oud-beijerland
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u fijn geholpen bent door onze collega's in de showroom.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug!
Goede en uitgebreide informatie
Gerrie
Vlissingen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat onze verkoopadviseurs u goed geholpen en geadviseerd hebben.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Je kan lekker op je gemak winkelen en genoeg keuzes wat ze bij de 1 niet hebben heeft de ander het wel.
Cindy
Terheijden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en ons assortiment.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Fijne winkel, behulpzaam personeel en vriendelijk, Ben er goed geholpen met het uitzoeken van mijn meubels, Ben naar tevredenheid geslaagd , Kom graag in deze winkel.
Gerard
Krabbendijke
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent bij het maken van de juiste keuze en dat u naar tevredenheid geslaagd bent.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
wij zijn heel fijn geholpen voor onze aankoop door een aardige mevrouw en een professionele aanpak .
theo hollaar
Nieuwe-Tonge
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u vriendelijk en vakkundig geholpen bent bij uw aankoop.
Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom.
Vriendelijk personeel Duidelijke uitleg
Colinde
Lepelstraat
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat goed om te horen dat onze collega's u vriendelijk en vakkundig geholpen hebben tijdens uw bezoek aan onze showroom.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag een volgende keer weer terug in onze showroom.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bij de aanschaf van een nieuw bankstel zijn we zeer goed geholpen en men nam er prima de tijd voor om alles goed door te nemen.
Eric
Hellevoetsluis
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega's in de showroom en dat ze alle tijd voor u namen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Als je op de beddenafdeling naar Petie of Jeroen vraagt, komt het helemaal goed ! Zij zijn erg vriendelijk en denken met je mee, goed advies ! Dank daarvoor .
Riet
Bergen op Zoom
Hartelijk dank voor uw positieve review en de mooie woorden voor onze collega's Peti en Jeroen. Wat fijn om te horen dat zij u goed geholpen en geadviseerd hebben.
Heel belangrijk.
Elma
Bergen op Zoom
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
Fijne winkel
Carola Meesters
Steenbergen Nb
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen bij uw aankoop en wensen u er veel plezier van.
Graag tot een volgende keer!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed personeel die weten waar ze mee bezig zijn en verstand hebben van hetgeen ze verkopen. Ook vriendelijk en behulpzaam.
Marga Duits
ZIERIKZEE
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze collega's en de hulp die zij kunnen bieden.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De verkoopster was heel vriendelijk en heeft ons goed voorgelicht. Zij nam ook alle tijd voor ons. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.
Cees
Oud Gastel
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij om te horen dat onze collega u vriendelijk en goed geholpen heeft en dat zij alle tijd voor u nam.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prachtige woonboulevard en superfijne medewerkers Kome er graag
Mike
Terheijden
Hartelijk dank voor uw mooie woorden over onze winkel en onze collega's. Wij zijn blij om te horen dat u graag bij ons langskomt.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Perfecte winkel om je hele interieur aan te schaffen. We hebben daar alles gekocht voor ons nieuwe appartement. Je wordt er super geholpen en de medewerkers hebben de tijd voor je en weet waar ze over praten. We komen er al vele jaren.
Daniëlle
Bergen op Zoom
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wat leuk om te horen dat u al vele jaren bij ons komt en u ook nu weer voor ons gekozen heeft.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zowel bjj onze aankopen als bij het opmeten ter plaatse en naar aanleiding van aanvragen van stof- en kleurmonsters (voor het bepalen van kleuren te latexen muren etc.) Werden wij prima geholpen, netjes te woord gestaan etc.
Kees
Bergen op Zoom
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe interieur en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom.
Gezellig en goed geholpen
24 July 2026
Arie
Hellevoetsluis
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw bezoek aan onze showroom gezellig en naar tevredenheid is verlopen en u goed geholpen bent bij het maken van de juiste keuze.
Zie boven.
Beveelt niet aan
23 July 2026
Paul
Bergen op Zoom
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u blij bent met uw aankoop. Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer goede uitleg van de aankoop met een medewerkster die verstand van zaken heeft en goed met ons meedachde klant stond centraal wat wij zeer prettig vonden
Nelis van STEENSEL
Mijnsheerenland
Wat fijn om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen tijdens uw bezoek aan onze showroom, daar zijn we heel blij mee. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel fijn en prettig geholpen ,we bevelen het iedereen aan
Lenie
Hellevoetsluis
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u op een prettige manier geholpen bent bij ons. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze winkel.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed geluisterd naar onze wensen en de mogelijkheden aangeboden die we zelf niet hadden bedacht ,super
A.J.M. Timmermans-Feron
BERGEN OP ZOOM
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat er goed met u werd meegedacht en u zo tot de juiste keuze kon komen.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Het was op een dinsdag, een erg rustige dag. Fijne ontvangst. Vriendelijke mensen. Geslaagde koop. Restaurant ook goed. Niet zo'n uitgebreid assortiment. Kortom: gewoon goed.
Adri
Ouddorp
Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u vriendelijk ontvangen en goed geholpen bent bij uw aankoop.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels en zien u graag nog een keer terug in onze showroom.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Was op zoek naar stoelen voor de eetkamer. Prima advies, zonder opdringerig te zijn. Wordt ook goed rekening gehouden met het budget. Tussendoor heerlijk geluncht in het restaurant.
Peter
Goes
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wat fijn om te horen dat u te spreken bent over onze collectie, onze collega's en onze service.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bij de outlet al heel veel spullen gekocht. Mooie kwaliteit en fantastische service. Lieve meedenkende medewerkers. Mijn advies. Ga naar de outlet en je vindt zeker iets moois voor een nog mooiere prijs. Extra dank aan Hans.
Outlet fan
Lepelstraat
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wat leuk om te horen dat u al vaker bij onze Woonoutlet geweest bent en u ook nu weer voor ons gekozen heeft.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en graag tot een volgende keer!
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prima vaklui en goede verkoper.
WLM Stols
HALSTEREN
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.
Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
In woonoulet07 meubels gekocht. Heel goed geholpen. Vriendelijk personeel. Prijs en kwaliteit zeer goed. Meubels ook keurig geleverd volgens afspraak. Ber er erg blij mee!
16 July 2026
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wat fijn om te horen dat alles naar wens en tevredenheid verlopen is.
Paasdijkweg 33
4693 RE Poortvliet